درود خدمت دوستان
آیا به این ماژول میشه اطمینان کرد 100 تا مشکل داره
بردش که نوشته 200 تا 300 متر توی بهترین حالت 70 متر اون هم روی بیشترین قدرتش جواب میده
تازه اون هم فقط این مدلش

اگه مانع جلوش باشه 15 متر
oo: اون هم شاید
اگه مدل تقویت شدشو بگیریم نوشته بالای 1 کیلومتر ولی در عمل 500 تا 700 متر توی فظا آزاد ( بعضی از دوستان نوشتند بیشتر از 300 متر جواب نگرفتند)
من برای یه کاری 100 تا از معمولیاش گرفتم بعضیاش 20 متر کار میکنه بعضی 50 متر اون هم بعد یه مدتی بردش کم میشه که توی یه سایت دیگه هم نوشته بود که بردش بعد یه مدت کم میشه؟
حالا جالبیش اینه که بیشتر این ماژول ها که من گرفتم 3 سانتی متر جواب میده :angry: :angry:پ
کسی ماژول بهتری سراغ نداره یا مداری برای تقویت خروجی این ماژول ؟؟
اضافه شده در تاریخ :
یه مزیت دیگه هم داره
nrf توی دمای 0 درجه اصلا کار نمیده
oo:
وقتی گرمش میکنم خوبه ولی وقتی زیر 10 درجه سرد میشه بردش کم و نهایت توی دمای 0 درجه به خواب زمستانی میده :mrgreen:
همین حالا روی 3 نمونه مختلف تست کردم
آیا به این ماژول میشه اطمینان کرد 100 تا مشکل داره
بردش که نوشته 200 تا 300 متر توی بهترین حالت 70 متر اون هم روی بیشترین قدرتش جواب میده
تازه اون هم فقط این مدلش
اگه مانع جلوش باشه 15 متر

اگه مدل تقویت شدشو بگیریم نوشته بالای 1 کیلومتر ولی در عمل 500 تا 700 متر توی فظا آزاد ( بعضی از دوستان نوشتند بیشتر از 300 متر جواب نگرفتند)
من برای یه کاری 100 تا از معمولیاش گرفتم بعضیاش 20 متر کار میکنه بعضی 50 متر اون هم بعد یه مدتی بردش کم میشه که توی یه سایت دیگه هم نوشته بود که بردش بعد یه مدت کم میشه؟
حالا جالبیش اینه که بیشتر این ماژول ها که من گرفتم 3 سانتی متر جواب میده :angry: :angry:پ
کسی ماژول بهتری سراغ نداره یا مداری برای تقویت خروجی این ماژول ؟؟
اضافه شده در تاریخ :
یه مزیت دیگه هم داره
nrf توی دمای 0 درجه اصلا کار نمیده

وقتی گرمش میکنم خوبه ولی وقتی زیر 10 درجه سرد میشه بردش کم و نهایت توی دمای 0 درجه به خواب زمستانی میده :mrgreen:
همین حالا روی 3 نمونه مختلف تست کردم
دیدگاه