اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ماژول بلوتوث ورژن 4 مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ماژول بلوتوث ورژن 4 مناسب

من دنبال یه ماژول میگردم که با بلوتوث ورژن 4 داده های استرینگ رو بگیره و به یه میکرو تحویل بده. و چون باید داده های استرینگ رو دیکد کنم تا اطلاعاتی که لازم هست رو به میکروی اصلیم بدم میخوام اگر بشه با میکروی آرم خود ماژول nrf51822 اینکارو بکنم. سرچ کردم متوجه نشدم دقیقا که برنامه ریزی ماژول به چه صورت هست. و اینکاری من میخوام رو میشه همزمان با دریافت داده بلوتوث انجام داد توسط خود میکرو آرم؟
    یه مدل دیگه هم cc2541هست که میکروش 8051 هس و من بلد نیستم باهاش کار کنم.
    پیشنهاد شما اینه که از چه ماژولی استفاده کنم؟
    متشکرم

پاسخ : انتخاب ماژول بلوتوث ورژن 4 مناسب

سلام.شما با هرماژول بلوتوثی میتونید داده های استرینگ رو ارسال و دریافت کنید
    احتمالا مدلhc05 ورژن 4 را ساپورت نمیکنه.ولی فکنم hc08با ورژن4 سازگاره.
    مدلnrf1822هم بسیار عالی و کم مصرف و با ورژن 4 سازگاره.
    اگرم منظورتون روش راه اندازیشون هست ؟ با جستجوی راه اندازی ماژول بلوتوث به نتیجه میرسید

دیدگاه

درود ، ماژول nrf51822 در آردوینو پشتیبانی میشه و قابلیت پروگرم OTA رو هم داره .

Moved to https://github.com/redbear/nRF5x. Contribute to RedBearLab/nRF51822-Arduino development by creating an account on GitHub.

با اپلیکیشن nordic nrf toolbox هم میشه با ماژول کار کرد .

دیدگاه

ممنون
        بله متوجهم منتها میخواستم ببینم میتونم برای پردازش داده های استرینگی که میگیریم از پروسسور خود ماژول استفاده کنم یا باید با یه آردویینو اینکارو بکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
          سلام.شما با هرماژول بلوتوثی میتونید داده های استرینگ رو ارسال و دریافت کنید
          احتمالا مدلhc05 ورژن 4 را ساپورت نمیکنه.ولی فکنم hc08با ورژن4 سازگاره.
          مدلnrf1822هم بسیار عالی و کم مصرف و با ورژن 4 سازگاره.
          اگرم منظورتون روش راه اندازیشون هست ؟ با جستجوی راه اندازی ماژول بلوتوث به نتیجه میرسید
          ممنون
          بله متوجهم منتها میخواستم ببینم میتونم برای پردازش داده های استرینگی که میگیریم از پروسسور خود ماژول استفاده کنم یا باید با یه آردویینو اینکارو بکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X