اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ارتباط بیسیم با آردوینو مگا 2560 با ماژول NRF24L01+PA+LNA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ارتباط بیسیم با آردوینو مگا 2560 با ماژول NRF24L01+PA+LNA

سلام ،
    چند روزه که دارم سعی میکنم بین دو تا آردوینو مگا 2560 یک پیام رو منتقل کنم ، از ماژول ASK Dx-Rf 43 شروع کردم . نتیجه ای حاصل نشد و نتونستم هیچ داده ای رو منتقل کنم. مشکل این بود که در بخش دریافت اطلاعات تو سریال مانیتور هیچ چیز نمایش داده نمیشه . بعد رفتم سراغ ماژول ترنسیور وایرلس SI4432 فرکانس 433MHz پکیج SMD که اونم نتیجه ای نداشت . فایل ها و آموزش های راه اندازی خیلی براش محدود بود و همه ی آموزش های تو اینترنت مربوط به آردوینو UNO هست ، برای mega2560 نتیجه ای نگرفتم.
    حالا اومدم از NRF24L01 استفاده کنم ببینم مشکل حل میشه یا نه . باز میبینم که دریافت اطلاعات صورت نمیگیره. از کتاب خانه های NRF و Radiohead هم کمک گرفتم ولی جواب نداد. ظاهرا پین های SPI برای آردوینو مگا متفاوت هستند و باید از پین های 50 و 51 و 52 برای اتصال (MISO) و (MOSI) و (SCK) استفاده کنم. ,ولی باز نتیجه ای حاصل نشد.
    لطفا اگر کسی تجربه ای تو راه اندازی ارتباط بیسیم با آردوینو مگا داره به اشتراک بذاره ، با تشکر

پاسخ : راه اندازی ارتباط بیسیم با آردوینو مگا 2560 با ماژول NRF24L01+PA+LNA

سلام چیزی که باید توجه کنید اینه که حتما 3.3 ولت تغذیه کنید ، پایه های دیتا هم اگه 5 ولت باشه مشکلی نداره .
    حتما دقت کنید که از سیم های مرغوبی استفاده کنید سر همین سیم چند روز علاف شدم ، کتابخونش هم خیلی مهمه که اصل باشه .

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی ارتباط بیسیم با آردوینو مگا 2560 با ماژول NRF24L01+PA+LNA

اصلا هم از ماژول ASK استفاده نکن که بدرد نخورن و خیلی برد کمی دارن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بعد برای راه اندازی NRF باید کتابخونه ی مرغوبی داشته باشی که میتونی از لینک زیر استفاده کنی
      DOWNLOAD
      و میمونه کد ها که میتونی از لینک زیر استفاده کنی که 2 LED را کنترل کنی ( با اردواینو ی مگا ) توی پست بعدی کد های ارسال پیام رو هم براتون میزارم :
      راه اندازی NRF با آردواینو ی مگا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X