اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

CC2541 در اردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : CC2541 در اردوینو

راهنمایی بسیار خوبی بود، زیرا تا قبل فکر می کردم که مثل میکرو باید تنظیمات را در رجیستر قرار داد و در اینترنت جستجو کردم ولی درباره ماژول cc2541 اطلاعات درستی نبود و بیشتر برای HC-05 بود. دستورات at command ماژول HC-05 بر روی cc2541 جواب می دهد؟ چطور باید ماژول cc2541 را از طریق USB به رایانه وصل کنمنرم افزار چیزی دارد؟

دیدگاه

پاسخ : CC2541 در اردوینو

نوشته اصلی توسط Ebrahimfa نمایش پست ها
      راهنمایی بسیار خوبی بود، زیرا تا قبل فکر می کردم که مثل میکرو باید تنظیمات را در رجیستر قرار داد و در اینترنت جستجو کردم ولی درباره ماژول cc2541 اطلاعات درستی نبود و بیشتر برای HC-05 بود. دستورات at command ماژول HC-05 بر روی cc2541 جواب می دهد؟ چطور باید ماژول cc2541 را از طریق USB به رایانه وصل کنمنرم افزار چیزی دارد؟
      در واقع cc2541 اسم تراشه روی ماژوله و اسم ماژولش HM-10 هستش تا جایی که میدونم. باید این اسم رو سرچ کنید.
      در مورد AT Command ها هم چون با HC-05 کار نکردم دقیق اطلاع ندارم. ولی احتمالا با هم تفاوت هایی داشته باشن. بهتره لیست AT Command های هر ماژول رو جداگونه تهیه کنید تا به مشکل نخورید.
      برای اتصال به USB هم احتیاج به یک مبدل USB به TTL دارید که باید تهیه کنید. توی کامپیوتر هم همونطوری که قبلا گفتم باید از نرم افزارهای ترمینال سریال استفاده کنید که تعدادشون زیاده. طبق اون چیزی که من با این ماژول تجربه کردم، همه ترمینال ها (احتمالا به خاطر نوع ارسال داده متفاوتشون) نمیتونن با این ماژول ارتباط برقرار کنن! من با ترمینال سریال آردوینو تست کردم و جواب گرفتم. شما هم برای اطمینان توی کامپیوتر بهتره از ترمینال سریال نرم افزار آردوینو برای کار با HM-10 کمک بگیرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X