پاسخ : نمیدونم اسمش چی میشه مدار کنترول مرکزی
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت شما
اولا که شما به اندازه کافی پولدار هستید و دلیل اینکه میخواید کلی از هزینه هاتون بکاهید بخاطر همین پولدار بودن شماست
پولدار ها معمولا سعی میکنن از همه افراد بیشترین بهره رو ببرند
شما خودتون مطمئنا شاغل هستید و صاحب املاک با کلی دم دستگاه
وجدانا شما برای مشتری هاتون مجانی کار میکنید ؟ ایا غیر از این نیست روزانه ملیون ها تومن درامد دارید ؟
من میتونم تقریبا حدس بزنم چه شغلی دارید و این مدار برای چه کاری نیاز دارید
اگه دوستان بفهمند که شما ملیاردر هستید چه احساسی بهشون دست میده ؟
من بی انصاف نیستم که هوای کسانی دارم که بیشترین زحمت کشیدن و از همه جامعه فقیر تر هستند
بیا و وجدانا از این حرفا بگذریم چون من میتونم ساعت ها با منطق و یا هر فلسفه محکمی در این رابطه حرف بزنم
اولا که قطعات الکترونیکی چندین برابر و حتی چندین برابر برابر قبل گرون تر شدن و شما برای کوچک ترین کار های الکترونیکی کلی باید هزینه کنید
بنظر من حداقل یک تا چند ملیون هزینه خواهد برد حالا جدای از کارمزد
پس خودتون برای چند ملیون اماده کنید .. و هزینه واقعی هزینه طراحی نه قطعات ..
برای اینکه یک شخص به این سطح برسه حداقل سال ها باید وقت گذاشته باشه تا به این مرحله برسه
خود من بیشتر از 10 سال در این حیطه دارم جون میکنم و در اخر میام پیش شما به عنوان کارگر استخدام میشم و در اخر نصف پول کارگر هم نمیدید
شما ماشین شاسی بلند میحرید و من به عنوان کارگر باید ماشین شما رو بشورم
حالا تنها نقطه ای هست که اسلحه دست من افتاده
خب از شوخی بگذریم ..
راستی گفتید که همکاران قیمت فضایی میدن ؟ نه فضایی نیست .. وقتی یه جوشکار برای یه خال 50 هزار میگیره
یه طراح الکترونیک که تمام موهای سرش ریخته خب مطمئنا داره کار حساس تر و با پایه علمی تری انجام میده
همین پروزه شما حداقل یه هفته زمان میبره تا درست بشه .. اگر بخواید دست مزد یه کارگر هم بهش بدید میشه 700 هزار تومن حالا بغیر قطعات
پس اون قیمت ها فضایی نیست
واقعا شرمنده شما شدم که نتونستیم به شما کمک کنیم .. از صمیم قلبم آرزو میکنم هر چه زودتر این مشکلتون حل بشه .. آمین یا رب العالمین
نوشته اصلی توسط khosrw1
نمایش پست ها
اولا که شما به اندازه کافی پولدار هستید و دلیل اینکه میخواید کلی از هزینه هاتون بکاهید بخاطر همین پولدار بودن شماست
پولدار ها معمولا سعی میکنن از همه افراد بیشترین بهره رو ببرند
شما خودتون مطمئنا شاغل هستید و صاحب املاک با کلی دم دستگاه
وجدانا شما برای مشتری هاتون مجانی کار میکنید ؟ ایا غیر از این نیست روزانه ملیون ها تومن درامد دارید ؟
من میتونم تقریبا حدس بزنم چه شغلی دارید و این مدار برای چه کاری نیاز دارید
اگه دوستان بفهمند که شما ملیاردر هستید چه احساسی بهشون دست میده ؟
من بی انصاف نیستم که هوای کسانی دارم که بیشترین زحمت کشیدن و از همه جامعه فقیر تر هستند
بیا و وجدانا از این حرفا بگذریم چون من میتونم ساعت ها با منطق و یا هر فلسفه محکمی در این رابطه حرف بزنم
اولا که قطعات الکترونیکی چندین برابر و حتی چندین برابر برابر قبل گرون تر شدن و شما برای کوچک ترین کار های الکترونیکی کلی باید هزینه کنید
بنظر من حداقل یک تا چند ملیون هزینه خواهد برد حالا جدای از کارمزد
پس خودتون برای چند ملیون اماده کنید .. و هزینه واقعی هزینه طراحی نه قطعات ..
برای اینکه یک شخص به این سطح برسه حداقل سال ها باید وقت گذاشته باشه تا به این مرحله برسه
خود من بیشتر از 10 سال در این حیطه دارم جون میکنم و در اخر میام پیش شما به عنوان کارگر استخدام میشم و در اخر نصف پول کارگر هم نمیدید
شما ماشین شاسی بلند میحرید و من به عنوان کارگر باید ماشین شما رو بشورم

حالا تنها نقطه ای هست که اسلحه دست من افتاده

خب از شوخی بگذریم ..
راستی گفتید که همکاران قیمت فضایی میدن ؟ نه فضایی نیست .. وقتی یه جوشکار برای یه خال 50 هزار میگیره
یه طراح الکترونیک که تمام موهای سرش ریخته خب مطمئنا داره کار حساس تر و با پایه علمی تری انجام میده
همین پروزه شما حداقل یه هفته زمان میبره تا درست بشه .. اگر بخواید دست مزد یه کارگر هم بهش بدید میشه 700 هزار تومن حالا بغیر قطعات
پس اون قیمت ها فضایی نیست
واقعا شرمنده شما شدم که نتونستیم به شما کمک کنیم .. از صمیم قلبم آرزو میکنم هر چه زودتر این مشکلتون حل بشه .. آمین یا رب العالمین
دیدگاه