سلام و درود ببخشید من یه ماژول بلوتوثی مدل bt-201 گرفتم و چند ماهی استفاده میکنم ولی یه مشکلی که منو ترد کرد از استفاده اش این بود که مثلا وقتی یه ویدیو، آهنگ و یا هرچی میزنم پخش شه مقداری از اولش پخش نمیکنه مثلا حدودا یک ثانیه و کلا پخش نمیکنه بعد شروع میکنه به پخش اول فکر کردم بلوتوث ماژول کشش نداره و یه هعی گفتم و خیلی کمتر استفاده میکردم ولی متوجه شدم خوب ارسال میشه ولی مثلا وقتی حدودا 3 ثانیه صدا قطع و بعدش یه صدا پخش میشه این پخش صدا یک ثانیه اتفاق میفته مثلا برای بررسی یه آهنگ یکم صداش کم کردم(خیلی نه اگه خیلی خیلی کم باشه فرقی نمیکنه) بعدش که اون آهنگ با صدای کم در پس زمینه پخش میشد کارام انجام میدادم و درست و سریع بود و ویدیو، آهنگ و.. میشه گفت درجا بعد زدن پخش میشد خب متوجه شدم اگه چند ثانیه چیزی پخش نشه اینطور میشه و میخواسم بدونم ماژولم خرابه یا برا همه اینطوره
و اگه راهنمایی هست بهم بدید حالا نمیدونم قابلیت اینه داره کلا تغییرش داد و... یا نه برم یکی دیگه بخرم و اگه بخرم چطور بفهمم اونم اینطور نباشه؟ و اینکه سطحم مبتدی ممنون میشم اگه توضیحی یا راه حلی هست ساده شدش هم بگید((: خیلی ممنونم
پ*ن: خیلی دوست داشتم در این انجمن فقط سوال نپرسم و کمی کمک هم کنم ولی حیف سطحم در این زمینه پایین و بدتر شاید گمراه کنم((:

پ*ن: خیلی دوست داشتم در این انجمن فقط سوال نپرسم و کمی کمک هم کنم ولی حیف سطحم در این زمینه پایین و بدتر شاید گمراه کنم((:
دیدگاه