اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از MFRC522 با آنتن خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از MFRC522 با آنتن خارجی

سلام .
    اکثر کاربران در صورت نیاز به RFID ، از ماژول RC522 استفاده میکنند که بسیار کارآمد است . این ماژول دارای یک آنتن onboard است .
    در یک پروژه من مجبور هستم که خودم مدار لازم برای این IC را طراحی کنم . طراحی مدار با توجه به دیتا شیت انجام شد . برای آنتن هم از یک نوع آنتن موجود در بازار با ظرفیت 345 میکرو هانری استفاده کردم.
    مشکل من نحوه اتصال آنتن به RC522 است . بعد از جستجو در وب ، مطالب زیادی پیدا کردم که برای من قابل درک نبود . چون محاسبات زیادی دارد.
    بین آنتن و IC ، تعدادی سلف و مقاومت و خازن باید قرار بگیرد تا آنتن به درستی راه اندازی شود . مقدار این سلف ها و مقاومت ها و خازن ها بستگی به ظرفیت و پارامترهای آنتن دارد . در مرحله بعد هم باید رجیسترهای RC522 با توجه به همان پارامترهای آنتن مقداردهی شود .
    آیا کسی تا بحال این IC را با این آنتن راه اندازی کرده ؟؟

آنتنی که استفاده کردم در فروشگاه eca با کد 3011004519 موجود هست .
    جدیدترین ویرایش توسط FeriSali; ۱۱:۱۲ ۱۴۰۲/۰۶/۱۴.

اون آنتنی که گرفتی، به درد این آی سی نمی خوره
    اگر می خوای به صورت اکسترنال آنتن ببندی، یه نمه باید مطالعه کنی، تا نسبت به جایی که می خوای محاسبات درست رو انجام بدی
    چون فرکانس کاری 13.5 مگ هستش، نهایت تا 10 سانت اینا بتونی اضافه کنی! به خاطر همین سیم پیچ روی برد و نزدیک آی سی طراحی شده
    ولی اگر دوست داری محاسباتش رو یاد بگیری، این دو تا فایل می تونه کمکت کنه

دیدگاه

بسیار ممنون از پاسخ شما .
      همون 10 سانتی متر برای من عالیه . مشکل من ، فاصله نیست ، بلکه <<< الزام به استفاده از یک آنتن خارجی به صورت سیم پیچ >>>>> هست .
      ولی رشته ی من نرم افزار کامپیوتر بوده و این مقاله ها در سطح بالای برق و مخابراته .
      کار من نیست .
      اگر کسی از دوستان بتونه آنتن مناسب برای ما پیدا کنه و محاسباتش رو هم انجام بده ، اجرتش رو پرداخت خواهیم کرد .

دیدگاه

سلام
        توی همون داکیومنت ها که مهندس اکرمی معرفی کردن ، یه شماتیک نمونه بود .
        داکیومنت AN11564 صفحه 18
        همونو pcb کردیم و مونتاژ کردیم . با همین آنتن های چینی noname بازاری .
        کار کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X