با تشکر از جوابتان ولی من اول کار هستم
ماژول را هنوز نخریدم با شرکت اش در تهران صحبت کردم در حال حاضر دارم تحقیق می کنم که چه مدلی را بخرم شما نمی دانی در اصفهان کجا میشه تهیه کرد؟
با تشکر از جوابتان ولی من اول کار هستم
ماژول را هنوز نخریدم با شرکت اش در تهران صحبت کردم در حال حاضر دارم تحقیق می کنم که چه مدلی را بخرم شما نمی دانی در اصفهان کجا میشه تهیه کرد؟
سلام
داخب اصفهان یه سری به سپاهان الکترونیک داخل پاساژ پوریا ولی بزن باید داشته باشه اگه نداشت بگو برات میاره...
اگر ممکنه به عنوان اطلاعات تکمیلی بگین که فرق بین 3 سیمه و 5 سیمه این ماژول ها چیه. کارتخوان های RFID ( بدون تماس ) ها معمولا 5 سیمه هستند. کار با اونا چطوریه؟
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
اگر ممکنه به عنوان اطلاعات تکمیلی بگین که فرق بین 3 سیمه و 5 سیمه این ماژول ها چیه. کارتخوان های RFID ( بدون تماس ) ها معمولا 5 سیمه هستند. کار با اونا چطوریه؟
سلام
راستش یه بچه ها یه دونه خریده بود(از اون مدلی که داخل کتاب 11 پروژه هست) من با اون کار کردم... خیلی هم ساده بود...
داخب اصفهان یه سری به سپاهان الکترونیک داخل پاساژ پوریا ولی بزن باید داشته باشه اگه نداشت بگو برات میاره...
موفق باشید
[/quote]
سلام
منظورتون از پاساژ پوریای ولی اونیه که توی خیابان شیخ بهایه است یا جای دیگه ایه؟من توی خیابان طالقانی یک RFID به اسمEM-18 Reader Module با قیمت 24 هزار تومان وهر تگی 1000تومان پیدا کردم فکر می کنید این درست باشه بخرم؟؟؟ با تشکر از کمکتان
راستش یه بچه ها یه دونه خریده بود(از اون مدلی که داخل کتاب 11 پروژه هست) من با اون کار کردم... خیلی هم ساده بود...
موفق باشید
اگه ممکنه راهنمایی بیشتری بفرمایید. کدوم کتاب ؟ نویسنده ؟ شماتیک ؟ یا حداقل پروتکل رو بفرمایید. البته می دونم که ساده بود. :biggrin:
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
سلام سید جون(نفهمیدم اسمت مهدی یا حامد!!!)
اگه اشتبا نکنم او ماژولی که میگی rf01d هستش.
سلام
فرقی نداره حامد یا مهدی :mrgreen:هر جور راحتی
اسم ماژول رو هم دقیق یادم نیست فقط یاد مه RFM داشت
سلام
منظورتون از پاساژ پوریای ولی اونیه که توی خیابان شیخ بهایه است یا جای دیگه ایه؟من توی خیابان طالقانی یک RFID به اسمEM-18 Reader Module با قیمت 24 هزار تومان وهر تگی 1000تومان پیدا کردم فکر می کنید این درست باشه بخرم؟؟؟ با تشکر از کمکتان
نه پاساژ پوریای ولی که معروفه! توی خیابان طالقانی نرسیده به دروازه دولت ، سمت چپ....
در ضمن امروز پیش سپاهان بودم نداشت!میتونی یه سوالی هم از راد الکترونیک بپرسی اگه نداشت ببین میتونه برات بیاره...
اگه ممکنه راهنمایی بیشتری بفرمایید. کدوم کتاب ؟ نویسنده ؟ شماتیک ؟ یا حداقل پروتکل رو بفرمایید. البته می دونم که ساده بود.
یک کتاب هست به نام 11 پروژه با AVR اسم نویسنده و ... ر. نمیدونم (چون خودم نخریدم!بچه ها داشتند).یه کتاب هستش مثل کتابهای مثلث نارنجی اما آبی هستش...
دیدگاه