اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی برقراری ارتباط کارتخوان اتوبوس با دیتا بیس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونگی برقراری ارتباط کارتخوان اتوبوس با دیتا بیس

با سلام من فکر می کنم این کارت ها یه رقمی که نشانگر مبلغ هست رو تو خودشون ذخیره می کنندوبعد ازهر بار استفاده از اون مبلغ کم میشه
    در کارت تلفن هربار یکی از سلولها میسوزه تا تموم بشه ولی در کارت های جدید قابلیت شارژ هم داره ....
    حالا rfid واسطی هست که داخل کارت رو می خونه یا توش می نویسه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      با سلام من فکر می کنم این کارت ها یه رقمی که نشانگر مبلغ هست رو تو خودشون ذخیره می کنندوبعد ازهر بار استفاده از اون مبلغ کم میشه
      در کارت تلفن هربار یکی از سلولها میسوزه تا تموم بشه ولی در کارت های جدید قابلیت شارژ هم داره ....
      حالا rfid واسطی هست که داخل کارت رو می خونه یا توش می نویسه :rolleyes:
      دقیقا همین طوره . این کارتها بواسطه پروتکل ارتباطی امن بین کارت و کارت خوان تمامی اطلاعات مورد نیاز را در خود کارت ذخیره میکنه . از قبیل مقدار باقی مانده پول . محل خواندن کارت . ساعت . تاریخ . نوع استفاده ( مترو ، اتوبوس ) به همین دلیل نیازی به دیتابیس مرکزی و پیچیده ایی نیست و تمامی مراحل ذخیره اطلاعات در خود کارت انجام میشود . مثال برعکس این قضیه کارت سوخت هست که کاملا وابسته به دیتا بیس خارجی و آنلاین بودن ( در بدترین حالت باید لوکال به دیتابیس وصل شه ) هست .
      نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
        عزیز من rfid که یک نوع نیست کلی نوع داره همونطور که دوستمون گفت این نوع مایفر تا 4k حافظه داره و امنیتشم بالاست
        تازه از این بیشتر هم انواعی هستند که امنیت خیلی بالاتری دارند و اطلاعاتشون قابل دسترسی نیست
        وقتی به این کاملی توضیح دادن شما به جای تشکر از ایشون ، فرضیات خودتون رو با ایشون مقایسه می کنید!!!
        اول از همه می خوام جواب این دوستمون را بدم که لازمه چند نکته را بهشون یاد اوری کنم:
        1-اولا این چه طرز حرف زدنه برادره من؟!
        2-اگر کل پست هایی که من تا امروز گذاشتم را یک نگاهی بکنی می بینی من به هرکی که به سوالم فقط جواب میده هر چند که اون جواب اشتباه باشه تشکر را میزنم و لازم نیست که شما به من بگی
        3-من اگر جواب سوالم را بلد بودم که اونا اینجا مطرح نمیکردم و برای اینکه مطمئن بشم باید سوال کنم و مطمئم بشم کسی که جواب میده واقعا از گفتش مطمئنه و از شنیده هاش چیزی نمیگه علت سوال من همین بود
        4-شما لازم نیست اینجا کاسه داغ تر از آش بشی اگر چیزی بلدی بگو وگرنه نمی خواد اظهار نظر های بی ربطت را داخل پست های مردم بنویسی//
        موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARST
          دقیقا همین طوره . این کارتها بواسطه پروتکل ارتباطی امن بین کارت و کارت خوان تمامی اطلاعات مورد نیاز را در خود کارت ذخیره میکنه . از قبیل مقدار باقی مانده پول . محل خواندن کارت . ساعت . تاریخ . نوع استفاده ( مترو ، اتوبوس ) به همین دلیل نیازی به دیتابیس مرکزی و پیچیده ایی نیست و تمامی مراحل ذخیره اطلاعات در خود کارت انجام میشود . مثال برعکس این قضیه کارت سوخت هست که کاملا وابسته به دیتا بیس خارجی و آنلاین بودن ( در بدترین حالت باید لوکال به دیتابیس وصل شه ) هست .
          ممنون از پاسخت دوست من...
          من واسه پروژم به ارتباط وایرلس خفن!! :biggrin: نیاز داشتم و فکر کردم اتوبوسها از روش وایرلس استفاده می کنند و دیتا بیس دارند و می خواستم بدونم چجوریه که ظاهرا اشتباه می کردم :cry2:
          و تا امروز فکر می کردم این کارتهای rfid فقط یک تگ داخلش هست که با صحبت های شما کلی چیز یاد گرفتم.....
          ممنون از راهنمایی شما...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
            این چه طرز حرف زدنه برادره من؟!
            oo:
            Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nta_xyz
              اول از همه می خوام جواب این دوستمون را بدم که لازمه چند نکته را بهشون یاد اوری کنم:
              1-اولا این چه طرز حرف زدنه برادره من؟!
              2-اگر کل پست هایی که من تا امروز گذاشتم را یک نگاهی بکنی می بینی من به هرکی که به سوالم فقط جواب میده هر چند که اون جواب اشتباه باشه تشکر را میزنم و لازم نیست که شما به من بگی
              3-من اگر جواب سوالم را بلد بودم که اونا اینجا مطرح نمیکردم و برای اینکه مطمئن بشم باید سوال کنم و مطمئم بشم کسی که جواب میده واقعا از گفتش مطمئنه و از شنیده هاش چیزی نمیگه علت سوال من همین بود
              4-شما لازم نیست اینجا کاسه داغ تر از آش بشی اگر چیزی بلدی بگو وگرنه نمی خواد اظهار نظر های بی ربطت را داخل پست های مردم بنویسی//
              موفق باشی
              این چه طرز صحبت کردنه؟!
              از طرز سوال کردن شما کاملا" پیداست که بدون هیچ تحقیق و بررسی و مطالعه قبلی دارید نظر میدید.
              متاسفانه ما ایرا . . . ها تحمل انتقاد و نظر را نداریم ....
              اگر یه کمی در مورد RFID ها تحقیق می کردید متوجه میشدید که اونها انواع مختلفی دارند.
              حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

با تشکر از همه عزیزان
                اخرش کسانی مثل منهم که فقط این تاپیک رو خوندن به این نتیجه رسیدن که این تاپیک بیشتر از اینکه محل تبادل علم باشه .محل ارسال توپ و تشر به دیګرانه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                با تشکر از همه
                روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X