از ماژول Rf01d استفاده من به راحتی هم میتونی به میکرو از طریق Usart بهش وصل بشی
ببخشیدا اما چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟ :nice:
اینا که همه میدونن با ماژول میشه این کارو کرد. من میگم یه نوسان ساز با میکرو بسازیم و بدیم به بوبین و با نزدیک کردن کارت به بوبین و ارسال دیتاها کارت رو بخونیم.
یعنی با یه میکرو و یه بوبین و چندتا قطعه دیگه مدارو بسازیم. ماژول و آی سی هم نداشته باشه.
ببخشیدا اما چقدر فکر کردی به این نتیجه رسیدی؟ :nice:
اینا که همه میدونن با ماژول میشه این کارو کرد. من میگم یه نوسان ساز با میکرو بسازیم و بدیم به بوبین و با نزدیک کردن کارت به بوبین و ارسال دیتاها کارت رو بخونیم.
یعنی با یه میکرو و یه بوبین و چندتا قطعه دیگه مدارو بسازیم. ماژول و آی سی هم نداشته باشه.
یه نصیحتی رو از من به پذیر هیچ وقت چرخ رو از اول اختراع نکن
به این راحتی ها هم نیست کار به شما پیشنهاد میکنم که کتاب rfid for dummies حتما مطالعه بفرمائید
امید وارم بد متوجه نشید Dummies اسم انتشاراتی معروفی هست
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
یه نصیحتی رو از من به پذیر هیچ وقت چرخ رو از اول اختراع نکن
به این راحتی ها هم نیست کار به شما پیشنهاد میکنم که کتاب rfid for dummies حتما مطالعه بفرمائید
امید وارم بد متوجه نشید Dummies اسم انتشاراتی معروفی هست
من نمیخوام آی سی طراحی کنم که میخوام یه مدار ساده تر طراحی کنم.یه مرجع فارسی معرفی کنید لطفا
من نمیخوام آی سی طراحی کنم که میخوام یه مدار ساده تر طراحی کنم.یه مرجع فارسی معرفی کنید لطفا
من توی آرشیوم این ها رو داشتم دوست من
http://www.nima.su/send/uploads/13244765581.pdf
http://www.nima.su/send/uploads/13244768511.pdf
همه منابع فارسی هستند امید وارم که مطالعه کنید
خیلی خیلی ممنونم اما میشه عنوان تاپیک منو یه بار دیگه بخوندید؟ من نوشتم چطوری بدون ماژول و آیسی درایور کارت های RFID رو با AVR بخونم. پس حتما در این مورد اطلاعات میخوام نه اینکه RFID اصلا چیه و چه کاربردهایی داره....
با درود . . .
با این طرز گفتار شما کسی هم بدونه جرات نمیکنه بیاد بگه!!! oo:
جناب john lock اگر مسئله ای رو بیان میکنن از روی تجربه هست و فقط قصدشون کمکه!
شما هم اگر کمی جناب آقازاده رو میشناختید(و میدونستید چه جایگاهی در دل بچه ها داشتند) اینطور کلماتی رو استفاده نمیکردید
کمی روی بیان خودتون کار کنید بهتره!
با سپاس
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
ازنظرانسان ها سگ ها موجوداتی باوفا هستند.
و گرگ ها موجوداتی خونخوار ولی ازنظرگرگ ها سگ ها گرگ هایی خودفروخته هستند که : تن به بردگی داده اند
***ارنستو چه گو وارا***
با درود . . .
با این طرز گفتار شما کسی هم بدونه جرات نمیکنه بیاد بگه!!! oo:
جناب john lock اگر مسئله ای رو بیان میکنن از روی تجربه هست و فقط قصدشون کمکه!
شما هم اگر کمی جناب آقازاده رو میشناختید(و میدونستید چه جایگاهی در دل بچه ها داشتند) اینطور کلماتی رو استفاده نمیکردید
کمی روی بیان خودتون کار کنید بهتره!
با سپاس
وحید عزیز من نمی خواستم جوابش رو بدم ولی همین که ندیدم چی در مورد استاد آقازاده نوشتند بازم خوبه
ولی به احترام روی گل خودت جوابش را دارم میدم
ولی دوست عزیزم شازده یه خورده متانت هم چیز خوبیه
من شک دارم با این اخلاق توی جامعه بتونی رشد کنی
همیشه از کشانی که بهت کمک میکنند سپاس گزار باش
اما بماند ولی این شماتیک این هم آی سی که ارزان ترین هست و توی بازار هم همه جا پیدا میشه فرکانس هم بین 100 تا 150 کیلو داره جواب می ده
این هم شماتیک ببینم مشکلت حل میشه
وحید عزیز من نمی خواستم جوابش رو بدم ولی همین که ندیدم چی در مورد استاد آقازاده نوشتند بازم خوبه
ولی به احترام روی گل خودت جوابش را دارم میدم
ولی دوست عزیزم شازده یه خورده متانت هم چیز خوبیه
من شک دارم با این اخلاق توی جامعه بتونی رشد کنی
همیشه از کشانی که بهت کمک میکنند سپاس گزار باش
چرا یه طرفه به قاضی میرید؟
به خدا من چیزی نگفتم. فقط گفتم خدا رحمتشون کنه استادو که انقدر تحت تاثیر فوتشون قرار گرفتید. من تشکر هم کردم دیگه مگه ندیدید؟ نوشتم خیلی خیلی ممنون.
من همین جوابو اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5999#msg315999 به آقای حمید نجفی هم دادم.
علت ویرایش این پست هم گذاشتن لینک دقیق ارسال خودم به جواب آقای نجفی بود که دنبالش نگردید.
من خیلی واسه خودم متاسفم که برای زدن این حرف اینطور دارند در موردم نظر میدن.
چرا یه طرفه به قاضی میرید؟
به خدا من چیزی نگفتم. فقط گفتم خدا رحمتشون کنه استادو که انقدر تحت تاثیر فوتشون قرار گرفتید. من تشکر هم کردم دیگه مگه ندیدید؟ نوشتم خیلی خیلی ممنون.
من همین جوابو اینجا http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5999#msg315999 به آقای حمید نجفی هم دادم.
علت ویرایش این پست هم گذاشتن لینک دقیق ارسال خودم به جواب آقای نجفی بود که دنبالش نگردید.
من خیلی واسه خودم متاسفم که برای زدن این حرف اینطور دارند در موردم نظر میدن.
دوست عزیز من معذرت میخوام که شما اشتباه برداشت کردید!
تنها حرفی که من میتونم بگم اینه که در گرفتن پاسخ هاتون کمی صبور باشید!
شما 10:43 موضوع رو با یه بیانات دیگه ارسال کردید و من سر اون شاکی شدم. اما در ساعت 3:05 ویرایشش کردید و ... oo:
بگذریم!
من دوباره معذرت میخوام و برای خودمو همسایمونو بقال سر کوچه و استاد کارگاه الکترونیک زمان دانشگاه و دوباره خودم ابراز تاسف میکنم
دیگه بهتره از این بیشتر بحث به حاشیه نره
با سپاس
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
دیدگاه