اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص فرکانس RFID

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص فرکانس RFID

سلام به همه.
    میخواستم ببینم آیا میشه یک سیستم (که این سیستم را مانند تگ جلوی ماژول بگیریم ) ساخت که نوع فرکانس کاری ماژول را نشان داده بدهد؟
    البته به نظرم ماژول در آنتن تگ حالت القایی ایجاد میکنه تا تگ هم اطلاعاتش را ارسال کنه و از می توان از این خاصیت استفاده کرد.
    [move] :bye[/move]
    [glow=red,2,300]بیایید با کمک هم الکترونیک را گسترش دهیم[/glow]
    [glow=yellow,2,300]AVR & ARM[/glow]
    [glow=green,2,300]عشق است و برنامه نویسی [/glow]

پاسخ : تشخیص فرکانس RFID

1- امکان تشخیص فرکانس کاری تگ به این ترتیب وجود ندارد.
    2- تگ در هر فرکانس به یک روش عمل می کند. مثلا در فرکانس های LF و HF از روش inductive coupling استفاده می شه و در فرکانس های UHF و میکرو ویو از روش back scatter استفاده می شه برای عملکرد تگ.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrazavi
      1- امکان تشخیص فرکانس کاری تگ به این ترتیب وجود ندارد.
      2- تگ در هر فرکانس به یک روش عمل می کند. مثلا در فرکانس های LF و HF از روش inductive coupling استفاده می شه و در فرکانس های UHF و میکرو ویو از روش back scatter استفاده می شه برای عملکرد تگ.
      میشه بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

شما با تگخوان UHF نمی تونید تگ HF رو بخونید (تو سیستم پسیو). چون تگخوان UHF به روش back scatter انرژی رو در تگ القا می کنه اما تگ HF سیم پیچ داره و روش القای انرژی در اون به روش inductive coupling هست.
        درباره اش بیشتر می تونید تحقیق کنید اما من کلا بعید می دونم که با توجه به این نکات فنی بشه این دو تا سیستم رو با هم ترکیب کرد یا به یه نحوی با هم استفاده کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrazavi
          شما با تگخوان UHF نمی تونید تگ HF رو بخونید (تو سیستم پسیو). چون تگخوان UHF به روش back scatter انرژی رو در تگ القا می کنه اما تگ HF سیم پیچ داره و روش القای انرژی در اون به روش inductive coupling هست.
          درباره اش بیشتر می تونید تحقیق کنید اما من کلا بعید می دونم که با توجه به این نکات فنی بشه این دو تا سیستم رو با هم ترکیب کرد یا به یه نحوی با هم استفاده کرد.
          من منظورم این نیست که مثلا با uhf چکار کنیم.اقا من مثلا می خوام فرکانس lf یا hf را تشخیص بدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X