اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول RFID MFRC522

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول RFID MFRC522

با سلام خدمت دوستان حاضر در انجمن من چندی پیش از یکی از سایتهای فروشنده پروژه این پروژه رو خریدم پروژه مربوط به خواند و نوشتن اطلاعات از کارتهای مایفر 13.6 هست که مازول RC522این کار رو انجام میدهد من در این پروژه نیاز به خواندن و نوشتن دارم ولی متاسفانه فروشنده با تمام تاکید من در زمان خرید قسمت رایت رو فعال نکردند و الان هم میگن که این پروژه اموزشی هست و قسمت رایت رو ندارد و میگویند هیچکس هم نمیتواند این قسمت رو فعال کند من زیاد از میکرو و برنامه نویسی اتمل سر در نمیارم بخاطر همین این موضوع رو اینجا عنوان کردم تا دوستان این برنامه رو بررسی کنند ومن رو هم راهنمایی کنند، من دو هفته این مساله رو با خودشون درمیان گذاشتم تا اگر میتونند حق معنوی این پروزه برای خودشون حفظ بشه ولی با توجه به مشغله ای که داشتند نتونستند کمکم کنند

دیدگاه

سلام.
      یک موضوع تو انجمن مطرح شد و این همه نفر اومدن و کلی پست گذاشته شد و خیلی ها هم گفتن که راه انداختنش ولی یک نفر هم حاضر نشد برای از مشکل در آوردن نفرات دیگه برنامه شسته رفته و یا آموزش درستی از راه اندازی این ماژول در اختیار دیگران قرار بده.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
      www.adaksell.com

دیدگاه

سلام این برنامه ای که گذاشتین انگار برای آردوینو هستش و راه اندازی این ماژول با اردوینو تو سطح نت زیاد هستش با یه سرچ ساده به مطالب خوبی میرسید.موفق باشید

دیدگاه

به نظرم ماژول فقط از طریق SPI راه می افته چون نوع سیم بندی های ماژول طوریه که فقط SPI رو جواب میده.

دیدگاه

با درود
            اگه میشه خود وارد کننده ماژول از تولید کننده ماژول یه برنامه بسکام و کد ویژن بگیره با نقشه وصل ماژول به avr که کار همه انجام بشه، تمام نظرات رو خوندم متاسفانه هیچ کدومشون بدرد نخورد که بشه این پروژه رو با avr راه انداخت
            لطفا ECA از خود چینیا کمک بگیره و به مشتریا اطلاع رسانی کنه که فروشش هم بیشتر بشه، مطمئنا خود چینیا برای فروش بیشتر کمک خواهند کرد، من چینیا رو خوب میشناسم که چقدر فروش براشون مهمه، همه کار برا مشتری میکنن

دیدگاه

با سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم. یک ATMEGA64 انتخاب کردم و تنظیمات رو برای اون تغییر دادم و اینکه اسیلاتور خارجی 11.0592MHZ استفاده کردم. اما در قسمت REQ میمونه و شماره سریال رو بهم نمیده. میتونید بی زحمت راهنمایی کنید؟

دیدگاه

سلام دوستان کسی میدونه من چطوری آنتن قابدار ۳۴۵ میکروهانری رو باید به mrc522 وصل کنم دو سیم سفید داره دو سیم قرمز و مشکی که واسه ال ای دی وسط آنتنه اون دو سیم سفید رو باید به کجا وصل کنم؟
                ممنونم میشم پاشخ بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezaseyyedzadeh نمایش پست ها
                  سلام دوستان کسی میدونه من چطوری آنتن قابدار ۳۴۵ میکروهانری رو باید به mrc522 وصل کنم دو سیم سفید داره دو سیم قرمز و مشکی که واسه ال ای دی وسط آنتنه اون دو سیم سفید رو باید به کجا وصل کنم؟
                  ممنونم میشم پاشخ بدید
                  درود ، فرکانس کاری ماژول ۱۳.۵۶ مگا هست ، آنتنی که تهیه کردید برای ۱۲۵ کیلوهرتز و قابل استفاده نیست . بعد از تهیه آنتن مناسب ، دو ترک کنار رشته خازن های روی ماژول رو باید قطع کرده و سیم آنتن رو به جای اون مسیر حلقه ای شکل آنتن وصل کنید . در کل پیشنهاد نمیکنم ، آنتن خود ماژول به حد کافی جوابگو هست

دیدگاه

این لینکی که گزاشتید اینگار برداشته شده

دیدگاه

سلام دوستان کسی میدونه چطوری میتونم ماژول ریجیستر کنم از نرم افزار docklight استفاده میکنم ممنون میشم پاسخ بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X