اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

RFID چیست و چگونه کار میکند و طراحی یک نمونه از آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : RFID چیست و چگونه کار میکند و طراحی یک نمونه از آن

سلام

با اجازه منم یه چیزی بگم :biggrin:

اول اینکه اون تصویر اولی رو که دوستمون قرار دادن رو نگاه کنید:

یه زخم رو دست اون فرد می بینید؛ اون در حقیقت یه تگ RFID هستش که ایشون رو دستشون کار گذاشتن! کاربرد متداولش هم واسه باز کردن در خونه و اتاق ها هستش.
    یه عیب بزرگ هم که داره اینه که بعد از چند مدت ممکنه اون تگ حرکت کنه و بره لای تاندون ها (اگه اسمش رو درست گفته باشم)که درد شدیدی ایجاد میکنه . عیب دیگش هم که کلا یه عیب بزرگ واسه RFID محسوب میشه ؛ اینه که شما همیشه و همه جا شناخته شده هستین(اسم و مشخصات فردی تون بدون اینکه تمایلی داشته باشید ؛ این دست و اون دست می چرخه) :angry: که باید عین آقای استالمن ؛ همیشه یه فویل آلومینیومی همراتون باشه

موضوع دیگه اینکه ؛ یکی از دوستان در باب معایب RFID گفتن که گرون تموم میشه؛ تا جایی که من اطلاع دارم جدیدا خیلی ارزون شده بطوری که یه بارکد دارای RFID فقط چند سنت ناقابل هزینه داره و از قرار معلوم جدیدا رو شیشه شربت ها و قرص ها هم این تگ ها رو قرار می دن که بتونه زمان مصرف دارو رو به بیمار اعلام کنه.

راستی کتاب 11 پروژه با AVRآ‌هم کتاب خوبی هستش که یه پروژه واسه RFIDآ‌هم داره.

موفق باشید؛ همگی :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
      سلام

با اجازه منم یه چیزی بگم :biggrin:

اول اینکه اون تصویر اولی رو که دوستمون قرار دادن رو نگاه کنید:

یه زخم رو دست اون فرد می بینید؛ اون در حقیقت یه تگ RFID هستش که ایشون رو دستشون کار گذاشتن! کاربرد متداولش هم واسه باز کردن در خونه و اتاق ها هستش.
      یه عیب بزرگ هم که داره اینه که بعد از چند مدت ممکنه اون تگ حرکت کنه و بره لای تاندون ها (اگه اسمش رو درست گفته باشم)که درد شدیدی ایجاد میکنه . عیب دیگش هم که کلا یه عیب بزرگ واسه RFID محسوب میشه ؛ اینه که شما همیشه و همه جا شناخته شده هستین(اسم و مشخصات فردی تون بدون اینکه تمایلی داشته باشید ؛ این دست و اون دست می چرخه) :angry: که باید عین آقای استالمن ؛ همیشه یه فویل آلومینیومی همراتون باشه

موضوع دیگه اینکه ؛ یکی از دوستان در باب معایب RFID گفتن که گرون تموم میشه؛ تا جایی که من اطلاع دارم جدیدا خیلی ارزون شده بطوری که یه بارکد دارای RFID فقط چند سنت ناقابل هزینه داره و از قرار معلوم جدیدا رو شیشه شربت ها و قرص ها هم این تگ ها رو قرار می دن که بتونه زمان مصرف دارو رو به بیمار اعلام کنه.

راستی کتاب 11 پروژه با AVRآ‌هم کتاب خوبی هستش که یه پروژه واسه RFIDآ‌هم داره.

موفق باشید؛ همگی :redface:
      سلام
      می شود یک کد رجیستری داد تا تمام ریدر ها بدون آن کد نتوانند به اطلاعات دسترسی داشته باشند

دیدگاه

من دارم با u2270b یک ریدر میسازم و کمک می خوام
        کسی برنامه avr پروژه rfid نداره؟؟؟

دیدگاه

همونطور که هکه اساتید می دونند این ریدر های 125 کیلو هرتز نهایاتا تا فاصله 5 سانتی متری تگ رو می تونن بخونن کسی از دوستان شماتیک برای باند فرکانسی UHf داره ؟؟
          معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

دوستان من می خواستم از روی یه تک آنها کپی بزنم برا یه آسانسور چجوری باید این کارو بکنم؟تک گرده به رنگ آبی؟؟؟
            هیچ چیز خراب نیست...حتی ساعت از کار افتاده ی روی دیوار نیز در روز 2بار ساعت را درست نشان میدهد. توماس ادیسون

دیدگاه

بهش میگن keyfob .واسه کپی کردنشون باید اول کد یکی از اونا رو بخونید .چون تو بازار تگی وجود نداره که شماره نداشته باشه و شما بهش شماره بدین در نتیجه شما مجبور خواهید شد یه بردی طراحی کنید که این شماره رو در فرکانس کاری تگ مدوله و ارسال کنه.تازه این در صورتیه که تک 125kآ‌باشه نه mifareآ‌چون mifareآ‌ها پسورد دارن(کارت مترو).کلا انقد دردسر داره که از پله بری راحت تری :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                بهش میگن keyfob .واسه کپی کردنشون باید اول کد یکی از اونا رو بخونید .چون تو بازار تگی وجود نداره که شماره نداشته باشه و شما بهش شماره بدین در نتیجه شما مجبور خواهید شد یه بردی طراحی کنید که این شماره رو در فرکانس کاری تگ مدوله و ارسال کنه.تازه این در صورتیه که تک 125kآ‌باشه نه mifareآ‌چون mifareآ‌ها پسورد دارن(کارت مترو).کلا انقد دردسر داره که از پله بری راحت تری :biggrin:
                =)) =)) :-)) :-))

دیدگاه

پاسخ : RFID چیست و چگونه کار میکند و طراحی یک نمون&

کاملترین راهنمای سیستم های شناسایی خودکار RFID - نگارنده دانش

+++++++
                  http://pcsh.ir/page/mybook.htm
                  اکثر شکستها نصیب کسانی میشود که نمی دانستند چقدر به موفقیت نزدیک شده اند و دست از کار کشیدند!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : RFID چیست و چگونه کار میکند و طراحی یک نمون&

نوشته اصلی توسط مبین محسن زاده
                    کاملترین راهنمای سیستم های شناسایی خودکار RFID - نگارنده دانش

+++++++
                    http://pcsh.ir/page/mybook.htm
                    ببخشید اینجا جایش نیست ولی مجبور شدم چون صندوق پستی پر بود

سلام مهندس من کتاب شما را دیدم خواستم مستقیما از خودتان برای نگارش خوبتان تشکر کنم :applause:
                    و اما یه سوال داشتم شما برای چاپ کتاب با انتشارات قرارداد بسته اید و یا خودتان کتاب را با هزینه خودتان چاپ کرده اید :question:
                    هدف از این سوال این است که من میخواهم بدانم که نحوه انتشار یه کتاب چگونه است :question: چقدر هزینه میخواهد و ....
                    چون من میخواهم یه کتاب چاپ کنم ( برنامه نویسی ویژوال بیسیک .net به زبان ساده ) میخواست از شما راهنمای و اطلاعات بگیرم
                    لطفا با توجه به اینکه شما این کار را انجام داده اید بفرمائید تا اول کاری سر من کلا نره
                    پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم :redface:
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

پاسخ : دیتاشیت RF01D

با سلام
                      طلفاً از دیتاشیت فارسی RF01D دیدن فرمایید

http://www.jk-sensor.com/Market/d4964.aspx

دیدگاه

سلام من تازه اینجا عضو شدم و میخواستم پروژه ی RFID و دانلود کنم ولی هیچکدوم از صفحاتش بالا نمیاد نیشه کمکم کنید؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان ویدئوهای آموزشی از RFID هم هست از دوستان کسی داردممنون میشم قرار دهد

:applause:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                            بنده کارشناس طراحی راهکار های سیستم های RFID هستم و خیلی خوشحال میشم با دوستانی که علاقه به حضور در بازار دارند راهنمایی کنم و اگر کسی علاقه داره واقعا در این بازار بزرگ وارد بشه میتونه با من تماس داشته باشه .
                            در کل RFID شامل سه بخش هستش
                            READER
                            TAG
                            Computer & Database & Software

در حال حاضر بازار کلی این صنعت در جهان بیش از 80 میلیارد دلار برآورد شده و قطعا در آینده به رشد بیشتری خواهد رسید.
                            بیشترین کاربرد تجاری شده در دنیا مربوط به کنترل تردد هستش و حضور و غیاب
                            اما کاربرد های زیادی در بازار در حال شکل گیری هستش
                            از بیمارستان ها ، کارخانجات ، سازمان ها و...
                            از نظر شخصیم می تونم بگم یکی از بهترین بازار ها و رشته های ترکیبی در حال حاضر هستش :applause:
                            اما مسئله اینه که در 3 بعد هنوز داره توسعه پیدا میکنه و چالش های پیش رویش رو حل میشه یا اینکه بهتر میشه
                            سخت افزار : رفع چالش های مانند اندازه تگ ، سرعت ارتباط ، بر خوانش Reader ، نویز ها ، مغناطیس و چالش هاش و... این بعد هر روز با توجه به نیاز های متعدد و رو به رشد بازار داره رشد پیدا میکنه و احتمالا از هنر های شما دوستان در این فروم هستش که انشاله روزی بعضی از شماها در اون نقشی داشته باشین :smile:
                            نرم افزار : که خوب معلومه این تکنولوژی نیاز به نرم افزار سریع دقیق و مطمئن داره
                            راهکار : می توم ادعا کنم یکی از سخت ترین بخش ها که هر روز داره رشد میکنه همینه تخصص من هم همینه
                            اینکه باید تمامی مدل های سخت افزار ، انواع تگ ، ریدر و... رو بشناسه ، و بدونه چه چیز های جدیدی برای طرح / پروژه تعریف شده هست و کدام بدرد می خورن و چرا ، باید مباحث مهندسی صنایع رو بدونی ، باید الکترونیک ، مخابرات رادیویی ، سخت افزار ، شبکه و مهندسی نرم افزار رو هم بدونی و مثل یک آرشیتکت این اجزاء رو با مهارت خاصی کنار هم بچینی و تازشم باید مشتری رو هم راضی نگه داری ( سخت ترین بخش ) ما به این حوزه میگیم شناسایی خودکار که من بعضی وقتا دوره آموزشی برای علاقه مندای این حوزه معرفی میکنم که رایگان هم هستش (تو گوگل بزنین : کارگاه شناسایی خودکار ) تو فرهنگسرای آی تی برگزار میشه
                            انشااله اگر دوستان علاقه داشتن یه تاپیک برای معرفی RFID و شناسایی خودکار میزارم تا هم دوستان با این حوزه بیشتر آشنا بشن و هم اینکه شاید بشه از تخصص و هنر شما عزیزان در جهت ایجاد فرصت و مزیت در این حوزه عظیم استفاده کنیم
                            انشاله :redface:

دیدگاه

سیستم ضد سرقت یا همون ایموبلایزر خودروها هم بر پایه تکنولوژیه RFIDهست ولی نمیدونم چه فرکانس و یا پروتکلی داره. میخوام کد ریموت رو بخونم و خودم تولیدش کنم تا بتونم ماشین رو بدون سوییچ استارت بزنم.
                              کسی میتونه کمکم کنه؟
                              اگر از تاپیکی بدتون میاد...
                              اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
                              اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
                              ...بگین که
                              [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

با سلام
                                من یه ریدر میخام که حداقل از یک متر جواب بده دوستان نمونه ای را میشناسن
                                دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                                بانک اطلاعاتی سنسورها
                                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X