سلام و عصر به خیر به همه...
سخت افزار: آردوینو ، rc522 ، تگ یک کیلو...
من با خواندن و نوشتن اطلاعات با یکی از کارت هام به یه مشکل برخوردم. تا بخوای توی سکتور 14 ( اعم از trailer یا dataBlocks ) یه چیزی بنویسی خطای زیر رو میده:
failed: A MIFARE PICC responded with NAK
از اونجایی که فهمیدن کد هایی که خودم نوشتم براتون مشکل هست!
دو تا مثال ساده از خود کتابخونشو براتون می زارم...

خب اصلا چرا این طوری شد؟
جواب : یه برنامه نوشته بودم برا تغییر کلید های A و B .
می یومد به ترتیب همه trailerBlock ها رو می خوند و پسورد شو روی اون (Buffer) می نوشت و دوباره Buffer رو رو کارت می نوشت.
اما چونکه من در حال آزمون و خطا بودم مقدار رمز جدید رو همون رمز قبلی گذاشتم که نکنه یه وقت همه چیز بریزه به هم...
یه بار اومدم کارت رو نزدیک ماژول بردم و قبل از پایان عملیات اونو کشیدم عقب! (به دلیل کنجکاوی!
)
اما سوال اساسی اینجاست :
با اینکه عملیات Authenticating به درستی انجام می شه، اما چرا من نمی تونم Data رو توی سکتور 14 بخونم و بنویسم؟؟؟
ممنون از همه شما.
سخت افزار: آردوینو ، rc522 ، تگ یک کیلو...
من با خواندن و نوشتن اطلاعات با یکی از کارت هام به یه مشکل برخوردم. تا بخوای توی سکتور 14 ( اعم از trailer یا dataBlocks ) یه چیزی بنویسی خطای زیر رو میده:
failed: A MIFARE PICC responded with NAK
از اونجایی که فهمیدن کد هایی که خودم نوشتم براتون مشکل هست!

خب اصلا چرا این طوری شد؟
جواب : یه برنامه نوشته بودم برا تغییر کلید های A و B .
می یومد به ترتیب همه trailerBlock ها رو می خوند و پسورد شو روی اون (Buffer) می نوشت و دوباره Buffer رو رو کارت می نوشت.
اما چونکه من در حال آزمون و خطا بودم مقدار رمز جدید رو همون رمز قبلی گذاشتم که نکنه یه وقت همه چیز بریزه به هم...
یه بار اومدم کارت رو نزدیک ماژول بردم و قبل از پایان عملیات اونو کشیدم عقب! (به دلیل کنجکاوی!

اما سوال اساسی اینجاست :
با اینکه عملیات Authenticating به درستی انجام می شه، اما چرا من نمی تونم Data رو توی سکتور 14 بخونم و بنویسم؟؟؟
ممنون از همه شما.
دیدگاه