اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی rf01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی rf01

سلام
    دوستان من میخوام عدد تگی رو که rf01 میخونه رو توی یک متغیر استرینگ بریزم(عددی که با tx دریافت میشه) و از سریال هم استفاده نکنم
    هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید.

پاسخ : خروجی rf01

نوشته اصلی توسط ali1221 نمایش پست ها
    سلام
    (عددی که با tx دریافت میشه) و از سریال هم استفاده نکنم
    سلام دوست عزیز,
    من این قسمت رو متوجه نشدم,
    tx منظورتون یه سری داده دریافتی متنی هست(شامل کاراکترها), حالا میخواین ارقامش رو جدا کنید و تبدیل به یک رقم کنید...؟
    یا منظورتون پایه فرستنده در ارتباط سریال هست, که خوب بعدش میخواین از ارتباط سریال استفاده نکنید منظورتون چیه...؟

دیدگاه

سلام مجدد و تشکر از اینکه پاسخ دادین
      دیتای فرستاده شده rf01 رو من دارم تو tx دریافت میکنم
      بطور کلی میخوام عدد خونده شده رو توی یک متغیر string بریزم
      حالا هرجور که میشه...کتابخونه ای اگه هست...راه دیگه ای...

دیدگاه

سلام, دوست عزیز
        تاپیک زیر رو از ابتدا مطالعه بفرمایید...
        , توی پست شماره 5, نحوه دریافت اطلاعات و دیتا با استفاده از پورت سریال و ذخیره اون , توضیح داده شده است.
        به تعریف نوع متغیر ها توجه نمایید,, ( تو ارتباط سریال بهتره متغیر ذخیره سازی از نوع آرایه انتخاب شود , که دسترسی به کلیه خانه های آن آرایه امکان پذیر می باشد, و انتهای رشته بر اساس آخرین کاراکتر دریافتی تعیین میگردد.
        ولی متغیر از نوع رشته, می بایست انتهای آن که معمولا کاراکتر null است باید وجود داشته باشد, در غیر اینصورت انتهای دیتا تشخیص داده نمیشود و ممکن است روی دیتای قبلی ذخیره شود...

سلام من یک ماژول rf01d تهیه کردم و میخوام که کد ده رقمی روی کارت رو بخونم از این کد استفاده کردم gets(str,11 lcd_puts(str) وقتی که فقط همین کد رو میزنم کد کارت رو درست میخونه ، فقط از دفعه دوم که کارت زده میشه اولش یه علامت اضافه میکنه مشکلی که هست اینه که وقتی دو خط به برنامم اضافه میکنم وقتی که میکرو به خوندن کارت میرسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X