اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

* راه اندازی ماژول‌های دوربین با میکروکنترلر ؟ *

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

* راه اندازی ماژول‌های دوربین با میکروکنترلر ؟ *

سلام وقت بخیر خدمت مهندسین عزیز

میدونیم که ماژول‌های مختلف دوربین برای کار با اردوینو و میکرو هستش ولی متاسفانه کیفیت همشون زیر 480p هست! حداقل من که کیفیت واقعی HD ندیدم!

چجوری میتونم یک ماژول دوربین موبایل رو با میکروکنترلر (avr یا stm) راه اندازی کنم و تصویرش رو با ماژول وایفای به موبایل دیگری ارسال کنم؟؟
    اصلا اینکار شدنی هست یا خیر ؟؟
    : هدفم ساخت دوربین باکیفیت حداقل HD برای کوادکوپتر هست
    *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

البته خلاقیت و ساخت ابزار لذت خاصی داره ولی بعضی اوقات بهتره دوربین مخصوص کارتون رو بخرید.دلیل اصلیش اینه که دوربین های HD اکثر دیتاشیت ندارن و دسترسی به پروتکل ندارید مخصوصا دوربین روی مبایلها که حتی اطلاعاتی از چیپ داخلیش ندارید که بخواید دیتاشیتشو دانلود کنید و راه اندازیش کنید،دلیل مهمتر با کدوم میکرو تو بازار میخواید تصویر HD رو دریافت و انتقال بدید؟؟؟
    با میکروهای موجود تو بازار ایران شما حتی نمیتونید دیتا رو از دوربین بخونید چه برسه به پردازش یا جابجایی دیتا.
    نهایتا از رزبری پای و مینی کامپیوترها استفاده کنید چون ماژول داخلی برای دوربین با کیفیت متوسط دارن که اون هم شامل هزینه بالا،مصرف توان بالا و هدر دادن وقتتون نسبت به دوربینهای امادست.
    جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۲۲:۱۳ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
      البته خلاقیت و ساخت ابزار لذت خاصی داره ولی بعضی اوقات بهتره دوربین مخصوص کارتون رو بخرید.دلیل اصلیش اینه که دوربین های HD اکثر دیتاشیت ندارن و دسترسی به پروتکل ندارید مخصوصا دوربین روی مبایلها که حتی اطلاعاتی از چیپ داخلیش ندارید که بخواید دیتاشیتشو دانلود کنید و راه اندازیش کنید،دلیل مهمتر با کدوم میکرو تو بازار میخواید تصویر HD رو دریافت و انتقال بدید؟؟؟
      با میکروهای موجود تو بازار ایران شما حتی نمیتونید دیتا رو از دوربین بخونید چه برسه به پردازش یا جابجایی دیتا.
      نهایتا از رزبری پای و مینی کامپیوترها استفاده کنید چون ماژول داخلی برای دوربین با کیفیت متوسط دارن که اون هم شامل هزینه بالا،مصرف توان بالا و هدر دادن وقتتون نسبت به دوربینهای امادست.
      سلام عزیز ممنون بابت تمام اطلاعاتتون.
      راستش میخاستم بخرم ولی هزینش میشه 4 میلیون تومن حداقل! یک دوربین HD با ماژول فرستنده و ماژول گیرنده 5.8گیگاهرتزی!!
      موندم چیکار کنم..!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها

سلام عزیز ممنون بابت تمام اطلاعاتتون.
        راستش میخاستم بخرم ولی هزینش میشه 4 میلیون تومن حداقل! یک دوربین HD با ماژول فرستنده و ماژول گیرنده 5.8گیگاهرتزی!!
        موندم چیکار کنم..!
        سلام و ارادت خدمت شما و همه دوستان.
        چرا فرستنده و گیرنده مجزا رو انتخاب کردید؟گیرنده میتونه مبایل شما باشه که بخش بزرگی از دردسر رو کم کنه.
        دوربین ارزونترش هم هست چون من خریدم.
        قابلیت اتصال از طریق وای فای،دید در شب،اتصال باتری در صورت قطع تغذیه و ادامه فیلمبرداری یا عکسبرداری تا چند ساعت،نرم افزار رایگان با امکانات بالا،سبک و خیلی کوچک،ده مگاپیکسل کیفیت فیلم و عکس،حالت فیلمبرداری SD,HD,4K ، قابلیت جابجایی و تغییر زاویه دوربین بدون جابجایی برد اصلیش که اندازه برد حدودا ۲در۶ سانت و لنز دوربین حدودا یک در یک سانت هست با فلت ۱۵ سانتی و خیلی امکانات دیگه مثه اتصال MicroSD که قیمتش زیر دو تومن هست.
        فقط تنها نقطه ضعفش نسبت به گوشیهای مبایل هوشمند لرزش گیر تصویر نداره که باعث میشه تو لرزشهای زیاد مثلا هنگام دویدن، حرکت سریع،دوچرخه سواری،رانندگی و از این موارد کیفیت فیلمبرداری مطلوبی نداره و قابل مقایسه با مبایل و دوربینهای حرفه ای نیست.
        کلمه دوربین فلتی رو سرچ کنید سایت فروشنده ها تو گوگل هست.
        اگه خودتون بخواید بسازین باید از OV7670 استفاده کنید با میکروی سرعت بالا و ماژول فرستنده،تازه طراحی و ساخت PCB و خیلی چیزهای دیگه رو باید در نظر بگیرید که هزینه بالا داره و کیفیت تمام شده پایین،تازه اگه تو حالت خوب و خوش بینانه به نتیجه برسید.
        چند روز در موردش تحقیق کنید بعد اقدام به خرید یا ساخت کنید تا وقت و هزینه هدر ندید.
        موفق باشید دوست گرامی

دیدگاه

سلام و ارادت خدمت شما و همه دوستان.
          چرا فرستنده و گیرنده مجزا رو انتخاب کردید؟گیرنده میتونه مبایل شما باشه که بخش بزرگی از دردسر رو کم کنه.
          دوربین ارزونترش هم هست چون من خریدم.
          قابلیت اتصال از طریق وای فای،دید در شب،اتصال باتری در صورت قطع تغذیه و ادامه فیلمبرداری یا عکسبرداری تا چند ساعت،نرم افزار رایگان با امکانات بالا،سبک و خیلی کوچک،ده مگاپیکسل کیفیت فیلم و عکس،حالت فیلمبرداری SD,HD,4K ، قابلیت جابجایی و تغییر زاویه دوربین بدون جابجایی برد اصلیش که اندازه برد حدودا ۲در۶ سانت و لنز دوربین حدودا یک در یک سانت هست با فلت ۱۵ سانتی و خیلی امکانات دیگه مثه اتصال MicroSD که قیمتش زیر دو تومن هست.
          فقط تنها نقطه ضعفش نسبت به گوشیهای مبایل هوشمند لرزش گیر تصویر نداره که باعث میشه تو لرزشهای زیاد مثلا هنگام دویدن، حرکت سریع،دوچرخه سواری،رانندگی و از این موارد کیفیت فیلمبرداری مطلوبی نداره و قابل مقایسه با مبایل و دوربینهای حرفه ای نیست.
          کلمه دوربین فلتی رو سرچ کنید سایت فروشنده ها تو گوگل هست.
          اگه خودتون بخواید بسازین باید از OV7670 استفاده کنید با میکروی سرعت بالا و ماژول فرستنده،تازه طراحی و ساخت PCB و خیلی چیزهای دیگه رو باید در نظر بگیرید که هزینه بالا داره و کیفیت تمام شده پایین،تازه اگه تو حالت خوب و خوش بینانه به نتیجه برسید.
          چند روز در موردش تحقیق کنید بعد اقدام به خرید یا ساخت کنید تا وقت و هزینه هدر ندید.
          موفق باشید دوست گرامی
          ممنون عزیز
          خب این چیزی که شما فرمودین کیفیتش خیلی پایینه و برد ماکزیمم 50-60 متری نهایت بده ولی چیزی که من از سایت "اهواز هابی" پیدا کرده بودم برد 1-2 کیلومتری میده! و کیفیت خوب که البته قیمتشم فضاییه!

جسارتا مهندس چیزی که شما تهیه کردین رو میتونین لینک یا مدلشو ذکر کنید ؟؟ تشکر

دیدگاه

ممنون عزیز
            خب این چیزی که شما فرمودین کیفیتش خیلی پایینه و برد ماکزیمم 50-60 متری نهایت بده ولی چیزی که من از سایت "اهواز هابی" پیدا کرده بودم برد 1-2 کیلومتری میده! و کیفیت خوب که البته قیمتشم فضاییه!

جسارتا مهندس چیزی که شما تهیه کردین رو میتونین لینک یا مدلشو ذکر کنید ؟؟ تشکر
            خواهش میکنم
            کیفیتش رو خدمت شما گفتم و مخصوصا نقطه ضعفش که لرزش گیر تصویر نداره،برد ۱ یا ۲ کیلومتری حدود ۵ تومن با توضیحی که جنابعالی دادین خیلی عالیه ولی همیشه توضیح فروشنده با کالا خیلی اختلاف داره(تجربه ای که شخصا داشتم).
            برای اینکه پست جنبه تبلیغاتی نداشته باشه با اجازه شما تو پیام خصوصی لینک میدم.
            با تشکر

دیدگاه

خواهش میکنم
              کیفیتش رو خدمت شما گفتم و مخصوصا نقطه ضعفش که لرزش گیر تصویر نداره،برد ۱ یا ۲ کیلومتری حدود ۵ تومن با توضیحی که جنابعالی دادین خیلی عالیه ولی همیشه توضیح فروشنده با کالا خیلی اختلاف داره(تجربه ای که شخصا داشتم).
              برای اینکه پست جنبه تبلیغاتی نداشته باشه با اجازه شما تو پیام خصوصی لینک میدم.
              با تشکر
              ممنون بله پیامتون رو خوندم خیلی ممنونم عزیز ولی خب قیمتش یذرره بالاس! البته بازم بهتر از دوربین های کوادهای ارزون قیمت هستش که کیفیتشون حتی 360p هم نیست!! )
              لرزشگیر رو براحتی میشه با یه ماژول جایرو و دوتا سروو درست کرد.

اون سیستمی که من گفتم اینا هستند که قیمتشون باهم 4070تومنه:

فرستنده های بیسیم تصویر جزو ملزومات واجب فیلمبرداری هلی کم برای دریافت تصاویر هلی شات های شما از پرنده ها و مولتی روتورهای فیلمبردار هستند .از فرستنده بیسیم تصویر مدل TS5823 میتوان بر روی رباتهای زمینی هم استفاده کرد.با استفاده از این فرستنده بیسیم تصویر 40 کانال کوچک MINI مخصوص FPV میتوان

دیدگاه

ممنون بله پیامتون رو خوندم خیلی ممنونم عزیز ولی خب قیمتش یذرره بالاس! البته بازم بهتر از دوربین های کوادهای ارزون قیمت هستش که کیفیتشون حتی 360p هم نیست!! )
                لرزشگیر رو براحتی میشه با یه ماژول جایرو و دوتا سروو درست کرد.

اون سیستمی که من گفتم اینا هستند که قیمتشون باهم 4070تومنه:

فرستنده های بیسیم تصویر جزو ملزومات واجب فیلمبرداری هلی کم برای دریافت تصاویر هلی شات های شما از پرنده ها و مولتی روتورهای فیلمبردار هستند .از فرستنده بیسیم تصویر مدل TS5823 میتوان بر روی رباتهای زمینی هم استفاده کرد.با استفاده از این فرستنده بیسیم تصویر 40 کانال کوچک MINI مخصوص FPV میتوان

همین که خودتون لینکشو دادین خیلی خوبه،اگه نظر منو بپرسید منم با دوربینی که شما معرفی کردین موافقم چون برد بالاتری میده و قابلیت مانور روی سیستم دوربین تو روش شما خیلی بالاتره و بنظرم به قیمتش می ارزه ولی فکر کنم دوربین و فرستنده و گیرنده انالوگ باشه که مهم نیست،مهم عملکرد دلخواه هست که دوربین مد نظر شما خیلی عالیه.
                دوربینی که من معرفی کردم بعنوان دوربین ثابت خوبه چون کوچیک و دیجیتال هست،قابلیت اتصال SD و وای فای داره که برای کار شما کاربرد نداره چون برد وای فای محدود هست.
                نظر منم دوربینی که خودتون معرفی کردین هست.
                موفق باشی

دیدگاه

همین که خودتون لینکشو دادین خیلی خوبه،اگه نظر منو بپرسید منم با دوربینی که شما معرفی کردین موافقم چون برد بالاتری میده و قابلیت مانور روی سیستم دوربین تو روش شما خیلی بالاتره و بنظرم به قیمتش می ارزه ولی فکر کنم دوربین و فرستنده و گیرنده انالوگ باشه که مهم نیست،مهم عملکرد دلخواه هست که دوربین مد نظر شما خیلی عالیه.
                  دوربینی که من معرفی کردم بعنوان دوربین ثابت خوبه چون کوچیک و دیجیتال هست،قابلیت اتصال SD و وای فای داره که برای کار شما کاربرد نداره چون برد وای فای محدود هست.
                  نظر منم دوربینی که خودتون معرفی کردین هست.
                  موفق باشی
                  احتمال زیاد اینطور باشه ولی اخه با فرکانس 5.8گیگاهرتز مگه میشه آنالوگ باشه !؟

مهندس این دوربین کوادکوپترهای سری مویک کمپانی DJI مگه با وایفای و فرکانس 2.4 و 5.8 کار نمیکنند چرا بردشون در حد 8-10 کیلومتره!؟!! خیلی عجیبه اصولا طبق فیزیک امواج، هرچقدر طول موج کمتر و فرکانس بالاتر باشه برد موثر موج کمتر میشه.

دیدگاه

احتمال زیاد اینطور باشه ولی اخه با فرکانس 5.8گیگاهرتز مگه میشه آنالوگ باشه !؟

مهندس این دوربین کوادکوپترهای سری مویک کمپانی DJI مگه با وایفای و فرکانس 2.4 و 5.8 کار نمیکنند چرا بردشون در حد 8-10 کیلومتره!؟!! خیلی عجیبه اصولا طبق فیزیک امواج، هرچقدر طول موج کمتر و فرکانس بالاتر باشه برد موثر موج کمتر میشه.
                    تو مشخصات دوربین خوندم از سیستم PAL و NTSC که فرمت انالوگ هست استفاده شده.
                    فرکانس ربطی به انالوگ و دیجیتال نداره من دوربین انالوگ بیسیم دارم فرکانس ۱۵۰۰ مگاهرتز که صدا و تصویر ارسال میکنه ولی با برد کم نهایتا ده متر و یه مثال ساده تر فرستنده تلویزیون های قدیمی فرکانسش بالا بود و برد بالایی داشت که انالوگ هم بود و عکس این قضیه که واکی تاکی دیجیتال با فرکانس ۳۰ مگاهرتز هست که سیگنال دیجیتال میفرسته.
                    الان بلوتوث و وای فای هم فرکانس بالا هستن ولی برای ارسال دیتا محدودیت مسافت دارن حدودا ۱۰ تا ۲۰ متر.
                    در ظاهر عجیبه ولی قرار نیست کمپانیها هر ماژول فرکانس بالایی میسازن برد بالا داشته باشه چون جدا از بحث فرکانس توان خروجی هم تاثیرگذاره،مثلا همین ماژولی که شما معرفی کردین فرکانسش بالاست ولی برای پایین اوردن انرژی مصرفی توان خروجی رو محدود میکنن که همین کار باعث کاهش برد فرستنده میشه یا همین مودم اینترنت وای فای اگه قرار باشه بردش بالا باشه مثلا ده کیلومتر دیگه کسی بسته اینترنت نمیخره با قیمت بالاتر و تو محدوده خیلی وسیعی از اینترنت ارزونتر استفاده میکنه.
                    یه مسئله دیگه فروش تکنولوژی هست که شمارو مجبور میکنه از دو ماژول با فرکانس یکسان ولی توان خروجی متفاوت بابتش پول بیشتری بدین.
                    و نکته مهمتر مجوز از شبکه مخابراتی هست که محدودیت ایجاد میکنه،برای مثال اگه شما فرستنده FM برد بالا ده کیلومتری بسازین از لحاظ قانونی تخلف حساب میشه و ماجراهای مرتبط با این قضیه.
                    فرمایش جنابعالی درسته حالا شما خودتون رو بجای صاحب تکنولوژی و تولید کننده قطعات ببینید،بنظرتون اگه فرستنده بسازین فقط یک مدل فرستنده با برد بالا میسازین که مصرف انرژی بالایی داره یا تنوع محصولات رو زیاد میکنید،تو همین محدوده 2.4GHZ فرستنده با برد ۱۰ متر و توان مصرفی فوق العاده پایین هم موجوده و در عین حال فرستنده با توان خروجی بالا و برد بالا و البته مصرف انرژی بالا،حالا تنوع محصولات میان رده هم دست مصرف کننده رو باز میذاره تا فروش شرکت رو چندین برابر کنه.
                    جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۲۳:۱۳ ۱۴۰۳/۰۴/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X