اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت واکی تاکی با esp8266 بدون ماژول ارتباط خارجی و بدون اینترنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت واکی تاکی با esp8266 بدون ماژول ارتباط خارجی و بدون اینترنت

با سلام. من می خوام یه واکی تاکی برای ارتباط بین دو خانه آپارتمان که یکی طبقه اول و دیگری طبقه سوم هستش بسازم که هزینه زیادی نداشته باشه. به این فکر کردم که شاید با قرار دادن دو ماژول esp8622 در وضعیت سرور و کلاینت یا با قابلیت esp-now بشه بدون استفاده از ماژول های nrf یا مشابه اون به صورت مستقیم بین دو esp8266 ارتباط برقرار کرد. آیا این مورد قابل انجام هستش یا نه؟ اگر عملی نیست راه ارزان دیگه برای ساخت چنین دستگاهی چیست؟

این یک تلاش تا حدی ناموفق برای ساخت یک رادیو دو طرفه مبتنی بر ESP8266 است. به دلیل ESP8266 از کار می افتد و باعث ایجاد نویز رادیویی زیادی در سیگنال های صوتی می شود.

ESP8266 walkie talkie
    I've been looking for a good two-way radio for bicycle trips, to be able to talk easily without needing to ride too closely. After trying out some smartphone apps and Leixen VV-108 mobile radio, I decided to build my own based on ESP8266. However, it didn't go quite as well as I hoped..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker نمایش پست ها
      این یک تلاش تا حدی ناموفق برای ساخت یک رادیو دو طرفه مبتنی بر ESP8266 است. به دلیل ESP8266 از کار می افتد و باعث ایجاد نویز رادیویی زیادی در سیگنال های صوتی می شود.

ESP8266 walkie talkie
      I've been looking for a good two-way radio for bicycle trips, to be able to talk easily without needing to ride too closely. After trying out some smartphone apps and Leixen VV-108 mobile radio, I decided to build my own based on ESP8266. However, it didn't go quite as well as I hoped..

خیلی ممنون که پاسخ دادید. اگر از دو esp32 به همراه ماژول میکروفون و اسپیکر استفاده بکنم این کار شدنی هستش؟ این کار نسبت به nrf ارزون تر و کیفیتش قابل قبول تر میشه؟
      اگر از ماژول LGT8F328P MINI EVB به همراه یک ماژول nrf ارزون قیمت که هر دو تو همین سایت ECA موجود هستش استفاده بکنم قیمت نسبت به استفاده از سری esp پایین تر و کیفیت بهتر میشه؟( من برام پایین بودن قیمت تمام شده مهم تره و کیفیت ارتباط تو اولویت دوم هستش )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X