اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب ماژول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب ماژول

سلام دوستان
    می خوام یه ارتباط بیسیم بین دو میکرو داشته باشم که بصورت full duplex باشه کار باهش هم راحت باشه چه ماژولی مناسب است؟

پاسخ : انتخاب ماژول

نوشته اصلی توسط mbahmanian
    سلام دوستان
    می خوام یه ارتباط بیسیم بین دو میکرو داشته باشم که بصورت full duplex باشه کار باهش هم راحت باشه چه ماژولی مناسب است؟
    سلام ماژول HM-TR مناسب هست تو این ماژول هم امکان دریافت هست (HM-R) و هم امکان ارسال
    (HM-T) هست که میشه به عنوان ارتباط 2 طرفه ازش استفاده کرد :agree:
    ارتباطش از طریق USART هست و قیمتش هم مناسبه

راستی از ماژول Rfm12 هم میتونی استفاده کنی ارتباط 2 طرفه هست و ارتباط اون با میکرو از طریق SPI
    قیمتش هم نصف HM-TR هست .

rfm12

HM-tr

AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

اما ارتباط دو طرفه ی اینها به صورت half duplex هست.

دیدگاه

میخواستم به half-duplex بودن اینا اشاره کنم ولی گفتید
        من شخصا ماژولی نمیشناسم که همچین قابلیتی داشته باشه ولی میتونید با دو تا ماژول یک طرفه در دو فرکانس متفاوت این کار رو انجام بدید اما ممکنه زیاد جالب نباشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
          سلام ماژول HM-TR مناسب هست تو این ماژول هم امکان دریافت هست (HM-R) و هم امکان ارسال
          (HM-T) هست که میشه به عنوان ارتباط 2 طرفه ازش استفاده کرد :agree:
          ارتباطش از طریق USART هست و قیمتش هم مناسبه
          راستی از ماژول Rfm12 هم میتونی استفاده کنی ارتباط 2 طرفه هست و ارتباط اون با میکرو از طریق SPI
          قیمتش هم نصف HM-TR هست .
          ببخشید دوتا سوال واسم پیش اومد بالاخره باید دوتا ماژول hmtr بگیره درسته یا نه ؟؟ دوتا مثل هم درسته ؟؟؟
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
            ببخشید دوتا سوال واسم پیش اومد بالاخره باید دوتا ماژول hmtr بگیره درسته یا نه ؟؟ دوتا مثل هم درسته ؟؟؟
            آره مثل RFM12 منتها بیشتر از 3تا در شرایط انتقال دیتا پشت سر هم نمیشه(به دلیل تداخل فرکانسی)

دیدگاه

سلام
              دوستان من می خوام کیپد و بدون سیم وصل میکرو کنم :question:
              آیا باید از همین ماژول ها استفاده کنم یا که یک فرستنده ی یک طرفه و یک گیرنده ی یک طرفه کفایت می کنه و احتیاجی نیست دوطرفه باشه :question:
              آیا باید از دوتا میکرو استفاده کنم یکی برای فرستنده و یکی برای گیرنده :question:
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

همش بستگی داره که بخواید چی کار کنید ولی اگر بخواید اطلاعات یکطرفه بیاد خوب ماژول یک طرفه استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  میخواستم به half-duplex بودن اینا اشاره کنم ولی گفتید
                  من شخصا ماژولی نمیشناسم که همچین قابلیتی داشته باشه ولی میتونید با دو تا ماژول یک طرفه در دو فرکانس متفاوت این کار رو انجام بدید اما ممکنه زیاد جالب نباشه
                  آفرین به شما.
                  خیلی خوب اشاره کردند. دقیقا با دو تا ماژول با فرکانس های جدا می توان به صورت فول ارتباط برقرار کرد. من پیشنهاد می کنم از دو تا RFM02 , RFM01 به جای RFM12 استفاده کنید. چون حجم برنامه نویسی کم میشه.
                  ولی یه چیزی هم بگم. ماژول HM-TR به نوعی فول هست. چرا؟ چون به طور اتوماتیک پس از فکر کنم 30 میلی ثانیه وارد مد گیرنده میشه. بدون دخلات برنامه خودش اتوماتیک وار بین فرستنده و گیرنده سویچ میکنه. ولی بهترین راه همون استفاده از دو تا RFM02 , RFM01 است. :read:

دیدگاه

سلام ببخشین من اطلاعات زیادی در مورد ماژول ها ندارم شاید علتش اینه که توی شهر ما اصلا ماژول خاصی گیر نمیاد
                    ولی من اگر بخوام فاصله یک جسم متحرک مثلا یک اتوموبیل یا مثلا یک هواپیمای مدل رو توی ال سی دی ببینم و همچنین معین کنه که در کدوم سمت می باشد باید از چه ماژول هایی اسفاده کنم
                    لطفا اسم ماژو رو هم برام بنویسید ؟؟؟؟
                    یک سوال دیگه آیا می تونم با همین فرستنده گیرنده های دوطرفه یا یک طرفه یک فرستنده گیرنده ی مثلا 8 کانال ساخت و آیا میشه مثلا 8 تا موتور رو با همین ها کنترل کرد حتی سر عتشونو ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X