اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط ماژول usr-wifi232-t با اینترنت و ارسال درخواست به یک وب سرور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط ماژول usr-wifi232-t با اینترنت و ارسال درخواست به یک وب سرور

سلام دوستان،

من یه ماژول usr-wifi232-t خریداری کردم و می خوام یه سری اطلاعات رو از طریق ارتباط سریال به یک وب سرور ارسال کنم و پاسخ وب سرور رو بگیرم... دیتا شیت رو کامل خوندم و at command ها رو استفاده کردم... ارتباط با سرور برقرار میشه، درخواست هم ارسال میشه... سرور پاسخ رو هم برمی گردونه منتها پاسخ صحیح نیست و یه خطا رو برمی گردونه با این عنوان:
    object reference not set to an instance of an object.

این در حالیه که وقتی درخواست رو از طریق Web Browser ارسال می کنم جوای صحیح می گیرم. کسی در این زمینه می تونه منو راهنمایی کنه؟ شما می دونید که خطای دریافتی ناشی از چه مواردی می تونه باشه و چه طور باید برطرف بشه؟

با سپاس
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : ارتباط ماژول usr-wifi232-t با اینترنت و ارسال درخواست به یک وب سرور

سلام،
    اتفاقات جالبی داره میفته.... برنامه نویسی وب سرور رو طوری تغییر دادیم که وب سرور زمانی که می خواهد به درخواستمون پاسخ بده ، متن درخواست رو کامل برامون برگردونه... تو دیتا شیت این ماژول دستوری هست با عنوان: AT+HTTPDT= Data که ما ازش برای ارسال داده به سرور استفاده می کنیم... حالا جالب اینجاست که ما چه داده ای رو با این دستور بفرستیم و چه داده ای رو نفرستیم... وب سرور توی پاسخی که میده هیچ داده ای رو دریافت نکرده!!
    کسی در این زمینه تجربه ای داره؟ با این ماژول کسی تا حالا کار کرده؟ کم کم دارم به ماژول شک می کنم!! :mrgreen:

از هر ایده ای استقبال می شود.... :biggrin:

اگر کسی تا حالا از یه ماژول WiFi استفاده کرده و به اینترنت وصل شده و جواب گرفته، لطفا اسم ماژول رو به همراه قیمتش بگه.. شاید مجبور شدم سوئیچ کنم به یه ماژول مطمئن تر...

با سپاس فراوان

دیدگاه

سلام مهندس
      چی شد شما موفق به راه اندازی ماژول شدین؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi92io
        سلام مهندس
        چی شد شما موفق به راه اندازی ماژول شدین؟؟
        سلام، در حد نیاز بله. ماژول خوب و راحتی هست. دیتا شیتش کامله و بخش ساپورت محصول از شرکت USR technology به خوبی پاسخ گوی سوالات هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
          سلام، در حد نیاز بله. ماژول خوب و راحتی هست. دیتا شیتش کامله و بخش ساپورت محصول از شرکت USR technology به خوبی پاسخ گوی سوالات هست.
          من می خوام از این ماژول به این شکل استفاده کنم که اونو به WiFi مودم وصل کنم و در دستگاه هایی که به این مودم متصل هستند با وارد کردن ip این ماژول یه اون متصل بشم
          ایا امکان پذیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi92io
            من می خوام از این ماژول به این شکل استفاده کنم که اونو به WiFi مودم وصل کنم و در دستگاه هایی که به این مودم متصل هستند با وارد کردن ip این ماژول یه اون متصل بشم
            ایا امکان پذیره؟
            درست متوجه منظورتون نشدم. منظورتون اینه که با ارتباط WiFi به مودم وصل بشید... بعد با دستگاههایی که به مودم وصل هستند ارتباط برقرار کنید؟ فکر نمی کنم بشه، شما وقتی دستگاهی رو به مودم وصل می کنید به چشم Client بهش نگاه می کنید. حالا همه دستگاههایی که به مودم وصل هستند Client هستند و فقط می تونند با مودم ارتباط برقرار کنند. دستگاهها می تونن مستقیم به ماژول وصل بشن اگر شما ماژول رو AP تعربف کنید... ولی در اینصورت به مودم نمی تونن وصل باشند در آن واحد...

دیدگاه

ببینید فرض کنیم به این ماژول یه led متصل کردیم و می خوایم اونو کنترل کنیم با یه لپ تاپ یا موبایل ولی نمی خوام مستقیما به این ماژول متصل شم یعنی موبایل بنده به مودم متصل شده و همین ماژول هم به مودم وصل شده و بشه اینا با هم در ارتباط باشن

دیدگاه

من با usb wifi به یک مودم بیسیم ADSL و از اونجا به اینترنت وصل شدم
                همینطور با usb wifi متصل به PC به یک AP و از اونجا به یک PLC دسترسی داشتم(در این حالت نرم افزار داخل Pc رو درحالت Server و PLC ها رو در حالت Client پیکربندی کردم).
                USB WIFI و این ماژول که UART WIFI هستند یک مبدل هستند همین!!
                پیکربندی کنترلرها دیت خودتون هست دیگه
                در جهان رازهایی هست که جز به بهای ریختن خون فاش نمی شود . شهید مرتضی آوینی

دیدگاه

سلام
                  دستورات at رو چطور وارد کردین؟

من +++ رو که میزم مینویسه a
                  بعدش a رو که میزنم نمیده +ok
                  با تمام سرعت ها هم امنحان کردم بی فایده بود
                  در ضمن دوتا ماژول ازش دارم...هر دو همینطوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X