اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال اطلاعات از لپ تاپ به صورت بیسیم به میکروavr با ماژول wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتقال اطلاعات از لپ تاپ به صورت بیسیم به میکروavr با ماژول wifi

با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان :
    من قصد دارم مثلا با زدن یک کلید گرافیکی( معادل با کلید متصل به میکرو ) در یک صفحه در لپ تاپ که فکر میکنم با برنامه سی شارپ میتوان ساخت کلیدمورد نظر متصل به میکرو را روشن کنم و بالعکس با زدن کلید متصل به میکرو کلید گرافیکی داخل صفحه ی لپ تاپ روشن شود . این میکرو به ماژول wifi متصل است . شما چه ماژولی را پیشنهاد میکنید آیا hlk_RM04 خوب است در رابطه با این ماژول آیا مد serial to wifi ap مناسب است و آدرس ip را بر چه اساسی باید انتخاب کنم . ممنون می شوم راهنماییم کنید

پاسخ : انتقال اطلاعات از لپ تاپ به صورت بیسیم به میکروavr با ماژول wifi

نوشته اصلی توسط sskm
    با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان :
    من قصد دارم مثلا با زدن یک کلید گرافیکی( معادل با کلید متصل به میکرو ) در یک صفحه در لپ تاپ که فکر میکنم با برنامه سی شارپ میتوان ساخت کلیدمورد نظر متصل به میکرو را روشن کنم و بالعکس با زدن کلید متصل به میکرو کلید گرافیکی داخل صفحه ی لپ تاپ روشن شود . این میکرو به ماژول wifi متصل است . شما چه ماژولی را پیشنهاد میکنید آیا hlk_RM04 خوب است در رابطه با این ماژول آیا مد serial to wifi ap مناسب است و آدرس ip را بر چه اساسی باید انتخاب کنم . ممنون می شوم راهنماییم کنید
    اگر از امکانات شبکه و wifi نمیخواید استفاده کنید، پیشنهاد بنده استفاده از ماژول nrf هست که در سایت هم موجود هست. برای بخش لپتاپ هم نیاز به یه واسطه nrf to serial دارین که خواستین ما داریم. فک میکنم راحتتر و ارزونتر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
      اگر از امکانات شبکه و wifi نمیخواید استفاده کنید، پیشنهاد بنده استفاده از ماژول nrf هست که در سایت هم موجود هست. برای بخش لپتاپ هم نیاز به یه واسطه nrf to serial دارین که خواستین ما داریم. فک میکنم راحتتر و ارزونتر باشه
      پین enable در مازول nrfچیه؟

دیدگاه

در واقع موضوع پروژه من را اندازی ماژول wifi است برای همین نمی توانم ماژول دیگری استفاده کنم . با این وجود پیشنهاد شما چیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
          پین enable در مازول nrfچیه؟
          پین CE یعنی:
          Chip Enable Activates RX or TX mode
          و پین CSN برای SPI هست:
          SPI Chip Select

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sskm
            در واقع موضوع پروژه من را اندازی ماژول wifi است برای همین نمی توانم ماژول دیگری استفاده کنم . با این وجود پیشنهاد شما چیست
            پیشنهادی ندارم اگه راه اندازی ماژول wifi هست.
            اما اگه میتونید تغییر بدین از nrf برای این کار استفاده کنید

دیدگاه

کسی نظر دیگه ای نداره . یک ماژول wifi برای کنترل چند رله به صورت بی سیم با کامپیوتر میخوام که کار با اون و راه اندازیش راحت باشه لطفا معرفی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X