اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
    سلام اقا رو دیتا شیت زده Onboard antenna مطئنید بدون انتن جواب نمیده ؟
    اگه بقل اون سوکت SMA رو روی ماژول نگاه کنید میبینید که جای آنتن SMD هست ولی مونتاژ نشده
    من خودم تاحالا این آنتن رو تو بازار پیدا نکردم ولی باید جواب بده

دیدگاه

کسی رو gpio این ماژول کار کرده؟
      اگه کار کرده یه سر نخی بدید ..تو اینترنت هیچی نیست
      :cry:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
        من میخواستم تعدادی پارامتر از طریق AVR خوانده و از طریق پورت سریال با این ماژول و با lan بفرستم روی شبکه تا بتونم از طریق چندین کامپیوتر پارامترها را خوانده و ذخیره کنم اگه میشه دوستان عزیز منو راهنمایی کنن
        با تشکر

دیدگاه

سلام
          برای ارسال دیتا به صورت سریال به ماژول چطور باید ابتدا و انتهای پیام را مشخص کنیم ؟
          ایا دستور خاصی داره؟؟؟
          قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
            سلام
            برای ارسال دیتا به صورت سریال به ماژول چطور باید ابتدا و انتهای پیام را مشخص کنیم ؟
            ایا دستور خاصی داره؟؟؟
            از چه پروتکلی برای انتقال اطلاعات استفاده می کنید؟
            اگه از تل نت دارید استفاده می کنید هر چیزی کاراکتری که پورت سریال ارسال کنی اونطرف روی شبکه تحویل میگیری و بر عکس
            فقط حواست به پورت پیشفرض باشه 8080 هست نه 23

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
              از چه پروتکلی برای انتقال اطلاعات استفاده می کنید؟
              اگه از تل نت دارید استفاده می کنید هر چیزی کاراکتری که پورت سریال ارسال کنی اونطرف روی شبکه تحویل میگیری و بر عکس
              فقط حواست به پورت پیشفرض باشه 8080 هست نه 23
              من از پروتکل tcp استفاده میکنم مشکلی که دارم نمی دانم چطوری باید ابتدا و انتهای اطلاعاتمون را مشخص کنم
              مشکل اینه که اگر ارسال دیتا بدون مشخص کردن ابتدا و انتها باشه و وقتی مثلا دو درخواست از طرف کلاینت ها همزمان به طرف ما برسد ما که سرور هستیم وقتی به یکی از درخواست ها پاسخ دهیم ماژول انتهای پیام را نمی تواند تشخیص دهد و اتفاقی که می افته اینه که پاسخ ها نادرست ارسال می شوند!!!
              نمیدانم چه کنم هرکسی که راه حلی به ذهنش میرسد خواهشا من را راهنمایی کنه
              ممنون
              قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

سلام
                کسی یک کد نمونه که یک ارتباط ساده بین میکرو(ترجیحا avr) و یک کامپیوتر رو انجام بده نداره؟

دیدگاه

سلام
                  آدم باسوادی پیدا نشد یکی به ما دوستان آموزش بده

- از eca خواهش میکنم راهی پیشنهادی با تصاویر آموزش بدن اخه محصولات شمارو خرید مکنیم یک راهنمایی
                  میخوام

دیدگاه

با سلام
                    سوالی از جناب همایون و سایر دوستان داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

من نیاز دارم که دیتا رو بصورت wifi و با پروتوکل udp بین میکرو و کامپیوتر رد و بدل کنم. آیا این ماژول انتخاب مناسبی هست؟

چیزی که در ذهنم هست اینه که این ماژول و pc هر دو به یک ap وصل بشن و ip بگیرن. بعد مثلا روی pc تعیین کنم که از ip ماژول و روی پورت فلان دیتا رو بخون.

واضح تر بگم یعنی در تنظیمات این ماژول (آ‌ که به گفته همایون عزیز براحتی میشه واردش شد )آ‌ آیا میشه تعیین کرد که از طریق ssid , key به شبکه ای وصل بشه و سپس یک remote ip و پورت براش تعیین کنیم تا اطلاعاتی که داره از سریال میکرو میگیره را به اون مقصد روی شبکه ارسال کنه؟ و برعکس بتونه از یک ip و پورت که تعیین کردیم دیتا دریافت کنه و با سریال بده به میکرو.

با تشکر
                    محمد

دیدگاه

سلام. چرا وقتی من تلنت میکنم ی همچین کاراکترایی میبینم؟

ضذل└║┴َک@╨▒≡╕@بض`╕ک@☺═░┌└°╨ق┐▓€َ کe·طBAl°²░≡غج╨╔7کِکi☺ث♦▓ ╚ی ل€eq☻µ▌غ€b░
                      `└≡♦p╡≡♥ٌ☺╕€H│☺↓┤`²€çک²بف╪ب☺ظکغطâêه╥Bبک`╜کیqBبهظ┬ ²ک┬─{xقA5€╡Xضلô╕p░░╖╚غh≡ل·(▌rA
                      H└lض€ا`ک@☺╡ک☺▌l┌≡!,ل♦┘,Hتl▄╓┘ک`ل└ل└و`ب☺ه¶╨کHبک═│`ف ک╨هک@و%(☺ل²`═@ط└ک☺╘²♥╞ب☻وâا☺♦╣
                      +╥²ذهعuث`کی▒ضم│i░☺نطو غEلضض ≡9طhH@█p┬╨pح<☺(╜hو²∙4ذZسوh²ë`▒َء}─ذh†ê▓↓ لeلٌر└☺║╣
                      HHفجذ)─ت☺ب╥╝☺ً``╗Rَ²☺@لط☻َ╬gو0ل☻ض┘ً☺هلج☺H²pرê☺ق( „bad²A╨H┤ëبⁿ☺┘بذI`H≡·ز▓کلک²²╩
                      ♦کوط`ٍ`طت╔┼غ╔HA└بغB☺╘ط„ضهض╚ر▌ⁿ╡ض°ر╡ضض²کض☺dب کو°░╨ب☺≡ً¶ب=کyE@کً╡`╨ن$░°کّبذ╨°غeضⁿ
                      ☻ر╕Aaی0☻∙╚p„µH╞h↕¤─Pَظ─╩┤╡┬ⁿ لغض░`QبXL♥╨²لض╓کف╨hذ≡وغٍ√ضظث@ک└²╕ک€²╩┤q☺ل ┬ ظ²☻┌
                      ☺∙ه`²░طذَ@@ٌ┬َذ☻@ءٌَ☺غعکëهqBوو╔@َ0ک─┬╚╫طل@ض┘ِ ∙│ر
                      e└╘│ج╜≡▒hآک≡#ثبتAعٌ☻ذ☻ ╟عج╠حغ
                      Amذ☺ر╨ک°"╢ه@☺ذٌaمH@╗ق☻@رع$)ک ♥☻ن╥ً☺ه☺(rغَX#²☻╪ه☺☺·²░√░ف ╘♦m└1┤╣کµ┘eک♦ €e²√╪ع╣°ض
                      H►غ╚ر╖²°@`a┴▓╕╕مL غطلکhè╔╔€€°√ë²ط☺☺┤ک☻ک┴²s╣╕▌ه≈`┬4@بن☻°ک╚] }`ذ ┼╩☺☺ج▒Eè╨┤َ
                      e☺فé☺و┴♦ذ²§²╔ک┴ً€بXطج²غE░@H☺ً²ف╥▓ه☺p°H╪ک▌بىAغو²i╣┬ ظْث╕ٌ▒ک ║ê╔♠t!`h↔J€0غrlA☺╖╚░`█
                      ☻≡╩#┼ضD║بR≡فک²♥☺╪░╘ث╨ض€╨è☺مL(≈µ┼ف▒☻♦²(≡╡─Dغلpجل►♠ €]☻═ًµ @ر┌╪Tلل─بذ┤ط┴`╨►
                      ☻ک┬أêAط²²☺`☺╨0ذ╩─ض√کفض╚ه≡جءَ!ک4ب☺▌ ذلبو╖ëê♦─ه (╨$╚#≡ ☺l└
                      شم↕¤♥─☺ث$غ♦♦h)²ê°à╚═4روà
                      ╘† ╠╕بغ☺☻àxA┴€╪ ♦AضبجهسْD╩ًَE☺ⁿت☻`☺ر epغِ²ٌ ╔░(└──ی╦H!aî0☺lنء°╢╕کPر@╕ë─ب┴¶▒└☻َ
                      @ً└ïف@h─ب╕H♦╕ض┬░Pس╔╨غ┴Jجکجر ♦َ
                      Eظغh░♠$∙ب╩ض`رس┘ج♦ذأو¶0pض╕╚جف╨╨ط╨√P─(ََ╨╥غ░ک☺بو\pل
                      ╡┘و€♦ض`لٌ♥,آ█pur! ` └0ح╡`╣bë╤`ءٍ0ح╥ءو☺☻َذ╚aکb╔(²Yه☺êHل►ë╕کض€`h▓≡╚$ظهdب €c░جغضَ╕H
                      ☺ذکمغ╔ذ@هHi┌╣ض☻کء►غض#Eورaه☺╚²╡☻ککب░ر≡$بکع☻و┌ ╨Z╨►╚!╡ض♦Hهطµ√╔م☺P@X9€╔غ▓☻ع²┬╙ز└ض`
                      ☺ف░╠H╪╚☻ه`╕╣▒╘ ┌هذ☻ح╨╩رطب╪ⁿغب╣▒mفXX░}┬☻ظء≡بض╤نYⁿ╣♦╣$H╪ⁿ☻ٌَh░ج„$q 0

لطفا اگر کسی با این ماژول کار کرده ی فیلم عملی چندتا عکسی ی داکیومنتی از مراحل کارش بذاره.
                      قصدم اینه که با wifi لپ تاپم وصل این ماژول بشم و برای میکرو داده هامو بفرستم ....

دیدگاه

اول چک کنید ببنید Baud rate درست تنظیم کردید؟
                        دوم شاید مشکل از واسط های پورت سریالتون هست که با پایه ماژول وصل شده

دیدگاه

اول چک کنید ببنید Baud rate درست تنظیم کردید؟
                          دوم شاید مشکل از واسط های پورت سریالتون هست که با پایه ماژول وصل شده
                          سریالو کلا وصل نکردم فقط پایه های VDD_5 و GND وصل کردم تا ماژول روشن بشه بعد با WIFI لپتاپ وصل ماژول میشم و بعد تو CMD میزنم telnet 192.168.16.254 8080 و بعد کاراکترای نا خوانایی میاره!!!

البته برای اینکه ببینم داده ها از لپتاپ به میکرو انتقال پیدا میکنه ی مدار بستم و TX ماژولو به RX میکرو و RX ماژولو به TX میکرو وصل کردم و ی LCD هم گذاشتم و برنامشم نوشتم اما وقتی تلنت کردم دیدم اینجوریه جداش کردم و دوباره تلنت کردم و تفاوتی ایجاد نشد و بازهم همون کاراکترای عجیب غریبو میاورد!!! و فکر هم نمیکنم برای تلنت گرفتن حتما نیازی به سریال باشه!!!

بعد از اینکه تو CMD وارد کردیم telnet 192.168.16.254 8080 و اینتر زدیم دقیقا باید چی بیاد؟؟؟ واسه من اون کاراکترای عجیب میاد واسه شما چی میاد؟ لطفا ی عکس بذارید ... اون عکی که ذاشتمم نگاه کنید...

دیدگاه

برای من تا حالا این مشکل پیش نیومده
                            شاید از نویز تغذیه باشه
                            از برد راه اندازی که با ماژول و آنتن و آداپتور فروخته میشه استفاده میکنی؟ یا خوت یک برد ساختی؟
                            از تو تنظیمات پورت سریال داخل ماژول برو Baud rate رو کم کن یک بار دیگه هم تست بگیر

دیدگاه

اون مشکل کاراکترای نامفهوم رفع شد.
                              از ماژول کاملش استفاده میکنم با آنتن وو ...

الان تلنت که میکنم وصل وای فای ماژول میشم و صفحه تمام مشکی میشه و میتونم توش تایپ کنم... اما باز میکرو قادر یه دریافت نیست!! وقتی پایه های RX و TX خود ماژولو به هم وصل میکنم ماژول کار میکنه و هر چیزی که تایپ کردمو همونو بر میگردونه ولی UART میکرو کاراکترارو نمیتونه تشخیص بده! فک کنم مشکل از این باشه که تنظیمات وای فای و سریال ماژول با UART میکرو هم خوانی نداره!!! چون UART رو هم جدا تست کردم کار میکرد!

serial framing lenght تو تنظیمات ماژول باید چند باشه؟؟؟

دیدگاه

سرعت پیش فرض ماژول 115200bps هست.
                                طول دیتا 8 بیت
                                خیلی به سرعت ارتباط ماژول و میکروکنترلر دقت کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...