اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

این چیزایی که میگید همشو رعایت کرده بودم و می کنم. قبلا هیچی از سریال ای ماژل دریافت نمی کردم که مشکلش بخاطر GND غیر مشترک با میکرو بود :دیـــــــــ

الان ی مشکل جدیدم اینه که صفحه LCD با سرعت بالا رفرش میشه و با اینکه من با تلنت هیچی نمیفرستم ولی کلی کاراکتر میاد به میکرو ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocellatus
      با سلام
      سوالی از جناب همایون و سایر دوستان داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

من نیاز دارم که دیتا رو بصورت wifi و با پروتوکل udp بین میکرو و کامپیوتر رد و بدل کنم. آیا این ماژول انتخاب مناسبی هست؟

چیزی که در ذهنم هست اینه که این ماژول و pc هر دو به یک ap وصل بشن و ip بگیرن. بعد مثلا روی pc تعیین کنم که از ip ماژول و روی پورت فلان دیتا رو بخون.

واضح تر بگم یعنی در تنظیمات این ماژول (آ‌ که به گفته همایون عزیز براحتی میشه واردش شد )آ‌ آیا میشه تعیین کرد که از طریق ssid , key به شبکه ای وصل بشه و سپس یک remote ip و پورت براش تعیین کنیم تا اطلاعاتی که داره از سریال میکرو میگیره را به اون مقصد روی شبکه ارسال کنه؟ و برعکس بتونه از یک ip و پورت که تعیین کردیم دیتا دریافت کنه و با سریال بده به میکرو.

با تشکر
      محمد
      انتظار مختصر جوابی داشتم. شاید بیش از حد پیش پا افتاده بود سوالم.
      بگذریم
      تجربه فعلی خودم رو میگم. ماژول را تهیه کردم ( همراه بردآ‌ و آنتن ) و تست کردم.
      روی حالت client تنظیم کردم و به یک شبکه وایفای وصلش کردم و ip مشخصی به ماژول اختصاص یافت.
      سنسوری که خروجی سریال با سطح ولتاژ 3.3 داره به Rx ماژول دادم (گراند مشترک) و تنظیمات بادریت 115200bps هم یکسان. حالا میتونم با کامپیوتری در همون شبکه، ip و پورت ماژول رو که در حالت سرور هست قرائت کنم و اطلاعات سنسور رو بگیرم.
      اینکار رو قبلا با یک جفت ماژول تلمتری رادیویی 200 تومنی با data rate 250 kbps تست کرده بودم ولی نمیتونست حجم بالای اطلاعات سنسور را بخوبی و بدون از دست دادن مقداری داده منتقل کنه ولی این ماژول وایفای مشکل رو حل کرد.

دو مورد دیگه هست که باید تست کنم:
      یکی اینکه آیا همین کار بدون وجود یک شبکه واسط قابل انجامه؟ یعنی خود ماژول را اکسس پوینت کنم و با کامپیوتر بهش وصل بشم. اونوقت چه ip را باید رصد کنم؟

مورد دوم اینکه فعلاً این ماژول دریافت دیتا از سریال و ارسال آن به شبکه را انجام داد. اگر بخوام همزمان برعکسش را هم انجام بدم یعنی از شبکه به ماژول بدم و سریال تحویل بگیرم، آیا نیاز به port متفاوتی هست یا هر دو کار روی یک پورت قابل انجامه؟ آخه در صفحه تنظیماتش فقط یک پورت قابل تنظیمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ocellatus
        دو مورد دیگه هست که باید تست کنم:
        یکی اینکه آیا همین کار بدون وجود یک شبکه واسط قابل انجامه؟ یعنی خود ماژول را اکسس پوینت کنم و با کامپیوتر بهش وصل بشم. اونوقت چه ip را باید رصد کنم؟

مورد دوم اینکه فعلاً این ماژول دریافت دیتا از سریال و ارسال آن به شبکه را انجام داد. اگر بخوام همزمان برعکسش را هم انجام بدم یعنی از شبکه به ماژول بدم و سریال تحویل بگیرم، آیا نیاز به port متفاوتی هست یا هر دو کار روی یک پورت قابل انجامه؟ آخه در صفحه تنظیماتش فقط یک پورت قابل تنظیمه.
        خود ماژول هم میتونه AP باشه به دو صورت که به صورت توماتیک توسط DHCP به کلاینت های متصل شده IP بده، یک حالت دیگه هم وجود داره که به صورت دستی IP رو روی کلاینت ها set کنی
        برای سوال دومتون من هم مشکل شما رو دارم، کلا یک پورت بیشتر برای سریال در نظر گرفته نشده که به صورت پیشفرض 8080 هست. کل ارسال و دریافت با پورت سریال روی همین پورت هست.

یک چیزی هم که قصد دارم انجامش بدم این هست که ما ماژول رو به صورت AP در شبکه داشته باشیم و بعد به وسیله پورت سریال به کلاینت های خاص دیتا بفرستم نه این که دیتاهای ارسالی از AP به تمام کلاینت ها برسه. بعد در قسمت AP دیتاهارو ماژول مشخص کنه که از کدم IP گرفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
          خود ماژول هم میتونه AP باشه به دو صورت که به صورت توماتیک توسط DHCP به کلاینت های متصل شده IP بده، یک حالت دیگه هم وجود داره که به صورت دستی IP رو روی کلاینت ها set کنی
          برای سوال دومتون من هم مشکل شما رو دارم، کلا یک پورت بیشتر برای سریال در نظر گرفته نشده که به صورت پیشفرض 8080 هست. کل ارسال و دریافت با پورت سریال روی همین پورت هست.

یک چیزی هم که قصد دارم انجامش بدم این هست که ما ماژول رو به صورت AP در شبکه داشته باشیم و بعد به وسیله پورت سریال به کلاینت های خاص دیتا بفرستم نه این که دیتاهای ارسالی از AP به تمام کلاینت ها برسه. بعد در قسمت AP دیتاهارو ماژول مشخص کنه که از کدم IP گرفته
          سلام
          ممنون از پاسخ

در مورد سوال اول منظورم این بود که وقتی ماژول AP هست و من با PC بهش وصل میشم، چه IP را با PC باید بخونم تا سریال متصل به ماژول را دریافت کنم. هنوز امتحانش نکردم.

ارتباط دو طرفه رو تست کردم. انجام میده ولی در مورد همزمانی دقیق و real-time بودنش شک و شبهه دارم و باید بیشتر تست کنم.
          یه موج سینوسی روی شبکه دادم بهش، tx و rx ماژول را به هم وصل کردم و همون را روی شبکه تحویل گرفتم. روی هم میفتن ولی هر از گاهی تاخیر در حد دهم ثانیه بینشون ایجاد میشه. در این حالت اگه توی صفحه تنظیمات ماژول apply را بزنی تاخیر از بین میره! نمیدونم بافر خالی میشه یا چی.

دیدگاه

سلام دوستان
            من دنبال اینم که بتونم از طریق اینترنت چندتا رله رو کنترل کنم, این ماژول انتخاب خوبیه به نظرتون؟؟
            همچین پروژه ای کار کردید دوستان؟؟
            If your dreams don't scare you,They aren't big enough

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MahaN_Micro
              سلام دوستان
              من دنبال اینم که بتونم از طریق اینترنت چندتا رله رو کنترل کنم, این ماژول انتخاب خوبیه به نظرتون؟؟
              همچین پروژه ای کار کردید دوستان؟؟
              من با این ماژول به صورت حرفه کار کردم.
              توصیه من به شما اینه که برید با همان ENC28J60 کار کنید خیلی روال کارش دقیقتره (هم راحتآ‌تر!)
              این ماژول یک سری مشکلات بنیادی داره تا کامل به همه قسمت هاش وارد نشید متوجه حرف من نمیشید.
              موفق باشید...
              قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
                من با این ماژول به صورت حرفه کار کردم.
                توصیه من به شما اینه که برید با همان ENC28J60 کار کنید خیلی روال کارش دقیقتره (هم راحتآ‌تر!)
                این ماژول یک سری مشکلات بنیادی داره تا کامل به همه قسمت هاش وارد نشید متوجه حرف من نمیشید.
                موفق باشید...
                اگر امکانش هست از این مشکلات بنیادی ماژول یک چند تا مثال میزنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                  اگر امکانش هست از این مشکلات بنیادی ماژول یک چند تا مثال میزنید؟
                  یک نمونش:
                  توی پروتکل tcp وقتی یک کلاینت به سرور کانکت میشه یک پورت source و destination ایجاد میشه که فقط بین خودشان ارتباط برقرار میشه ولی توی این ماژول اگر ماژول روی حالت سرور تنطیم شده باشه و یک سری کلاینت به ماژول کانکت شوند پاسخی که ماژول میده به تمامی کلانت های کانکت شده ارسال میشه؟ oo:
                  این یکی از مشکلات این ماژول بود بقیه اش را خودتون وقتی چند ماه وقت گذاشتید روش متوجه میآ‌شوید!!!! :biggrin: :biggrin:
                  قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

سلام
                    ببخشید من چنتا سوال دارم
                    1.دستورات at+coomand که برای این ماژول استفاده میشه باید با حروف بزرگ نوشته بشه یا کوچیک من وقتی با حروف بزرگ میزنم بر خلاف دیتاشیت چیزی برنمیگردونه بهم ولی با حروف کوچیک بهم ok میده.
                    2.کسی تونسته از طریق socket با این ماژول ارتباط برقرار کنه ؟ میشه یکم راهنمایی کنید.
                    3.
                    at+skct=0,0,192.168.x.x چرا این دستور اروور بر میگردونه؟

دیدگاه

با سلام
                      من مدتی است که ماژول رو گرفتم ( کامل با برد ) و البته سعی دارم بصورت سریال و با at command ها راه اندازی کنم
                      مد مورد نظر من udp است ولی تا کننون موفق نبودم
                      تجربیات تا کنون من :
                      1- تمام at command ها باید با حرف کوچک تایپ شوند
                      2- در مد tcp, و قرار دادن ماژول بصورت client ارتباط گرفتم .
                      3 - در مد udp که هدف من است پس از ارسال دستور at+net_commit=1 و پس از آن با at+reconn ارتباط ok می شود و دیتا ارسال و دریافت نمی شود
                      4- من یک کامپیوتر با ip و پورت دارم که می خوام سرور باشه والبته udp و باید ماژولم client باشه و یک ap دارم که هر جفتشون به اون وصلند ولی نمی دونم در مد udp چه فرقی با tcp هست که کار نمی کنه البته روی سرور از hercules استفاده می کنم .
                      5- برای برگشت به حالت AT COMMAND باید اول +++ را فرستاد بعد با یک DELAY حدود 500 میلی ثانیه 1B 1B 1B

شاید بتونیم با کمک همدیگر ماژول را راه اندازی کنیم اگر بقیه هم تجربیاتشون رو بذارن ممنون میشم

اضافه شده در تاریخ :
                      کل تنظیماتی که من روی دستگاه الان انجام داده ام به شرح ذیل است :
                      البته احتمالا یکی یا چند تاش اشتباه است که کار نمی کنه
                      سرور من که باید به آن وصل بشم : ip:192.168.1.111 port 2021
                      کد:
                      at+netmode=?
                      2
                      at+wifi_conf=?
                      WIFI,wpa2_tkip,b
                      at+dhcpd=?
                      1
                      at+dhcpd_ip=?
                      192.168.11.1,192.168.11.254,255.255.255.0,192.168.11.254
                      at+dhcpd_dns=?
                      192.168.11.254,0.0.0.0
                      at+dhcpd_time=?
                      86400
                      at+dhcpc=?
                      1
                      at+net_ip=?
                      192.168.1.59,255,255,255,0,192.168.1.111
                      at+net_dns=?
                      0.0.0.0,0.0.0.0
                      at+net_wanip=?
                      192.168.1.109,255.255.255.0,192.168.1.1
                      at+remoteip=?
                      192.168.01.111
                      at+remoteport=?
                      2021
                      at+remotepro=?
                      udp
                      at+timeout=?
                      0
                      at+mode=?
                      client
                      at+uart=?
                      115200,8,n,1
                      at+uartpacklen=?
                      64
                      at+uartpack
                      timeout=?
                      10
                      at+ver=?
                      V1.78(Jul 23 2013)
                      at+CLport=?
                      2021
                      at+escap=?
                      1
                      at+tcp_auto=?
                      0
                      at+Channel=?
                      1
                      at+S2N_Stat=?
                      1
                      at+Get_MAC=?
                      AC:A2:13:AE:32:AF,AC:A2:13:AE:32:AE
                      at+wifi_ConState=?
                      Connected

دیدگاه

امکان این هست که یکی که جواب گرفته یه پروژه ساده مدار و برنامه اش رو اینجا بزاره
                        مال من بخش lan ارور unidentified network و بخش wifiارور limited رو میده :angry:

دیدگاه

میشه یکی محض رضای خدا به این سوال جواب بده:چطوری میتونم دیتای ارسالی از گوشی متصل به ماژول رو تو پایه هایrx/tx ماژول دریافت کنم؟ به عبارتی با این کار میخوام میکریی رو بصورتwifiکنترول کنم.

دیدگاه

برای ارتباط با موبایل من یک کانکشن tcp ساختم و با برنامه که نوشتم کار می کرد البته چون شبکه بلد نیستم زیاد اذیت شدم
                            التماس دعا

دیدگاه

سلام دوستان من این کاژول رو جواب گرفتم رو حالت default فوق العاده راحت بود اصلا انگار FT232 بستی !
                              اما مشکلم اینکه جدیدا میخوام استاتیک بدم به مشکل بر میخورم . از طرفی هم نمیخوام AT کامند کار کنم باهاش
                              صفحه 17 دیتاشیت رو اگر ببنید دقیقا رو همین تنظیمات میزارم اما بدش ماژول به اغما میره . نت استارت قطع میشه . ماژول پینگ نمیشه اصلا . هرکولیس هم که باهاش کار میکنم هم دیگه کار نمیکنه
                              شما تا حالا ip استاتیک دادید بهش؟ مشکلی نداشت ؟ چجوری این کارو کردید ؟ من اترنت تو سریال انتحاب میکنم میپره ماژول
                              ------------------------------------------------------------
                              مشکل حل شد
                              اول باید کامپیوتر DH باشه ای پی ماژول رو تغییر بدید . وایسید تا ماژول ریست بشه ( اگه از مد دیفالت میماید چراغ سبز اخری که مال وای فای هست چشمک میزنه و خاموش میشه دیگه روشن نمیشه) بعدش باید کابل اترنت ماژول رو جدا و به پورت اینرنتش وصل کنید !ماژول 2 تا پورت شبکه داره . بعد ای پی کامپیوتر رو درست میکنید و سیستم کاملا در دسترسه .
                              عجب ماژول هلویی هست فقط حیف نمیشه صفحه HTTP باهاش راه انداخت و یکم قیمتش بالاست
                              اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                              هیتلر

دیدگاه

می شه http هم من تو نت دیدم
                                التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X