اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول HLK-RM04 wifi

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
    یک نمونش:
    توی پروتکل tcp وقتی یک کلاینت به سرور کانکت میشه یک پورت source و destination ایجاد میشه که فقط بین خودشان ارتباط برقرار میشه ولی توی این ماژول اگر ماژول روی حالت سرور تنطیم شده باشه و یک سری کلاینت به ماژول کانکت شوند پاسخی که ماژول میده به تمامی کلانت های کانکت شده ارسال میشه؟ oo:
    این یکی از مشکلات این ماژول بود بقیه اش را خودتون وقتی چند ماه وقت گذاشتید روش متوجه میآ‌شوید!!!! :biggrin: :biggrin:
    من میخوام این حرفی که زدید رو تست کنم . اگه درست باشه تنها راه اینکه همه دستگاهای rm هر کدومشون یه سرور باشن و کامپیوتر یا امبدد سیستم تنها کلاینت باشه خوبیش اینکه اونجا قاطی نمیشه میشه برنامه نویسی کامپیوتر اونو جدا کرد تا اطلاعات قاطی نشن . اما بدیش اینکه کلاینت باید کامپیوتر , امبدد یا enc یا wiznet باشه به هر حال تو حالت سرور سینگل کانکشن جواب بسیار خوبی میده .
    ممنون میشم اگه تو راه اندازی enc ما رو هم کمک کنید ! از این ای سی مزخرفتر خودشه !! بچها تو انجمن راه انداختن اما خودشونم نمیدونن توابع مثل uip دقیقا چجوری نوشته شده کسی هنوز واسش چیزی ننوشته تو بجهای انجمن یا اگرم نوشته در اختیار دیگران نزاشته . فقط طرز استفاده از کتابخونهای اماده رو یاد گرفتن . مشکل اینکه باید همه کارا با برنامه انجام بشه خودش باعث میشه کسایی که برنامشو مینویسن در صورت اشتباه سیستم رو کلن از کار بندازن . به علاوه هزار تا مشکل دیگه که بچها تو انجمن اشاره کردن . به نطر من بهترین انتخاب تلفیقی از rm و w5100 هستش . این ایسی برای ربات عالیه !
    نوشته اصلی توسط ali.ra
    می شه http هم من تو نت دیدم
    بله منم دیشب دیدم میخوام روش کار کنم .
    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S2G
      من میخوام این حرفی که زدید رو تست کنم . اگه درست باشه تنها راه اینکه همه دستگاهای rm هر کدومشون یه سرور باشن و کامپیوتر یا امبدد سیستم تنها کلاینت باشه خوبیش اینکه اونجا قاطی نمیشه میشه برنامه نویسی کامپیوتر اونو جدا کرد تا اطلاعات قاطی نشن . اما بدیش اینکه کلاینت باید کامپیوتر , امبدد یا enc یا wiznet باشه به هر حال تو حالت سرور سینگل کانکشن جواب بسیار خوبی میده .
      ممنون میشم اگه تو راه اندازی enc ما رو هم کمک کنید ! از این ای سی مزخرفتر خودشه !! بچها تو انجمن راه انداختن اما خودشونم نمیدونن توابع مثل uip دقیقا چجوری نوشته شده کسی هنوز واسش چیزی ننوشته تو بجهای انجمن یا اگرم نوشته در اختیار دیگران نزاشته . فقط طرز استفاده از کتابخونهای اماده رو یاد گرفتن . مشکل اینکه باید همه کارا با برنامه انجام بشه خودش باعث میشه کسایی که برنامشو مینویسن در صورت اشتباه سیستم رو کلن از کار بندازن . به علاوه هزار تا مشکل دیگه که بچها تو انجمن اشاره کردن . به نطر من بهترین انتخاب تلفیقی از rm و w5100 هستش . این ایسی برای ربات عالیه ! بله منم دیشب دیدم میخوام روش کار کنم .
      آیسی w5100 قدیمی شده ولی مزیت این سری از آیسی های ویزنت اینه که لایه های شبکه را در اختیار کاربر میذاره . همچنین از آیسی 5300 ویزنت که تبادل دیتا در لایه فیزیکی بصورت موازی هست (دیتا توسط خط های دیتا و آدرس با آیسی تبادل میشه ) در طرح های سرعت بالا میشه استفاده کرد برای سرعت فوق العاده در شبکه کم نمیاره . راه اندازی خیلی روتین و پشتیبانی بالا داره
      +
      7 عدد سوکت و پشتیبانی از اکثر پروتکل های شبکه مثل TCP / IP / UDP و...

//-------------------------

شما برای چه کاری نیاز به استفاده از شبکه دارید و با چه پروتکلی؟
      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
        آیسی w5100 قدیمی شده ولی مزیت این سری از آیسی های ویزنت اینه که لایه های شبکه را در اختیار کاربر میذاره . همچنین از آیسی 5300 ویزنت که تبادل دیتا در لایه فیزیکی بصورت موازی هست (دیتا توسط خط های دیتا و آدرس با آیسی تبادل میشه ) در طرح های سرعت بالا میشه استفاده کرد برای سرعت فوق العاده در شبکه کم نمیاره . راه اندازی خیلی روتین و پشتیبانی بالا داره
        +
        7 عدد سوکت و پشتیبانی از اکثر پروتکل های شبکه مثل TCP / IP / UDP و...

//-------------------------

شما برای چه کاری نیاز به استفاده از شبکه دارید و با چه پروتکلی؟
        ممنون از پاسخ شما اما این مطلب برای خیلی وقت پیشه ایسی w5100 رو راه اندارش کردم . 4 شوکت داره و فوق العادست . همچیش عالیه .نوشتنهدر هم 1روز بیشتر طول نکشید .ای سی بسیار خوبیه متاسفانه تو ایران فقط میشه جمهوری خریدشحتی eca هم نمیاره 5300پایه زسادی میخواد که اصلا به صرفه نیست .به علاوه spi بسیار سریع و راحته دلیلی برای 5300 وجود نداره . من عملا به جای ft از این ای سی استفاده میکنم با یه روتر چندتا برد رومیدم کامپیوترواسه کنترلو جمعاوری اطلاعات سنسور . اصلا HTML هم استفاده نمیکنم
        اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
        هیتلر

دیدگاه

سلام به همه دوستان سوالی داشتم که فکر میکنم مطرح نشده تا بحال و اونم اینه که ایا میشه ب این ماژول بین دو میکرو ارتباط برقرار کرد بدون کامپیوتر یا نه و اگر نه ایا ماژولی میشناسید که بتونه از منیکرو بگیره با انتن شبکه بفرسته و اونطرفم یه میکرو دیگه این اطلاعاتو بگیره نمایش بده؟ ممنون از دوستان

دیدگاه

سلام
            از دوستان کسی با این ماژول کار کرده؟
            ماژول کنترل وسایل برقی وایرلس HLK RM04 SW16 دارای 16 خروجی رله به همراه آداپتور و آنتن
            بنده جهت اجرای هوشمند سازی خانه یک دستگاهی نیاز دارم که از طریق پیامک و یا وایرلس قابلیت کنترل را داشته باشد.
            در عین حال امکان فعال و غیر فعال کردن رله ها بصورت برنامه ریزی ساعتی و هفتگی را نیز داشته باشد.
            حد اکثر 16 کانال و حد اقل 12 کانال باشد.
            سنسور دما و رطوبت را هم اضافه بفرمایید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X