اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی ماژول وای فای ESP8266

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی ماژول وای فای ESP8266

شما توی همون حلقه ای که وضعییت رله را چک میکنید یک متغیر قرار میدین و وقتی بار اول برنامه به انجا سرک کشید و متوجه شد که رله خاموشه به متغیر یک عددی را نسبت میدین مثلا 1 حالا با دوم که برنامه باز به انجا سرک کشید به متغیر یک عدد اضافه میکنید و توی روتین اصلی حلقه به توجه به مقدار متغییر میتونید جلوی ارسال فیدبک کاذب را بگیرید.
    این قضیه که شما درگیرش هستید خیلی ساده است در تعجبم که چطوری شما رو با اینکه این ماژول را راه انداختین دچار مشکل کرده!
    هر چند avrکار نمیکنم اما بلحاظ برنامه نویسی دیگه ازین ساده تر نمیشه گفت.
    یکم تلاش کنید به نتیجه میرسید.
    نتونستیدم برنامتون رو بزارید تا بقیه اصلاحش کنن

دیدگاه

سلام من تونستم این برنامه رو بنویسم مشکلم اولم رفع شده ولی اصلا هیچ فرمانی نمیده
      Do
      Debounce Pinc.0 , 1 , Roshan
      Loop
      End
      Khamosh:
      Print "RELAY TURN OFF"
      Return
      Roshan:
      Print "RELAY TURN ON"
      If Pinb.0 = 1 Then Goto Khamosh
      GotoRoshan
      پین b.0 همان خروجی من به رله هست و پین c.0 ورودی منه ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hexer نمایش پست ها
        منم همین مشکل رو داشتم و هرچی ارسال میکردم همون رو دریافت میکردم. ابتدا فکر کردم که یا سوخته یا اینکه باید فلش کنم ، اما خیلی اتفاقی توی نرم افزارِ ترمینال متوجه شدم که علاوه بر فعال کردن گزینه ی +CR ، باید گزینه ی CR=CR+LF رو هم فعال کرد. بعد از اینکار در ازای هر کامندی که ارسال کردم پاسخ مربوطه رو جواب گرفتم.
        دوست عزیز خدا خیر بده اگه بدونی سر همین یه گزینه جابجا کردن چقدر اذیت شدم دمت گرم مشکل منم همین بود که حل شد
        جدیدترین ویرایش توسط hossein0111; ۲۱:۲۰ ۱۳۹۶/۰۹/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
          ببخشید از دوستانی که با این ماژول کار کردند یه سوالی دارم . توی سیم 900 بعد از اینکه دیتا ارسال کردیم باید کد ctr_z ارسال میکردیم برای ماژول که مشکلی نبود سیم 900 میفرستاد
          ولی توی این ماژول ها باید حتما تعداد دیتاهایی که برای ماژول میفرستیم دقیق اول به ماژول ارسال کنیم بعد دیتا اون هم دقیقا به همون تعداد . روشی نیست که دیگه تعداد دیتا بهش ندیم ؟؟؟
          نه من خودم تا حالا روش غیر این کار نکردن کاری نداره اگر تعداد کاراکتر براتون نامشخص قبلش با تابع len طولش را بدست بیارید

دیدگاه

سلام بنده ماژول وای فای ESP-01 دارم به محض این که به پورت سریال وصل میشم ، خودبه خود شروع میکنه به نوشتن یه سری چرت و پرت . اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمایی نمایش پست ها
              سلام بنده ماژول وای فای ESP-01 دارم به محض این که به پورت سریال وصل میشم ، خودبه خود شروع میکنه به نوشتن یه سری چرت و پرت . اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.
              درود ، کلمات ناخوانا به دلیل درست نبودن بادریت سریال هست ، با آزمون خطا مقدار درست رو پیدا کنید ببینید چی می*فرسته ؟ ماژول در حالت عادی نباید چیزی ارسال کنه اصولاً . اگر نشد طبق این آموزش فرم ور بزنید مجدد تا بازنشانی بشه

درود . برنامه ESP Updater v0.3 با دو قابلیت جدید که توسط OMSEVEN طراحی شده خدمت شما معرفی می گردد :various_051: قابلیت فلش ماژول با فرم ور دلخواه قابلیت فلش ماژول با فرم ور پیش فرض Ai Thinker-AT اضافه شدن فرم ور Espruino اضافه شدن فرم ور روتر برای تبدیل ماژول به Wifi Repeater تصویری از محیط برنامه : همونطور که میدونید

دیدگاه

سلام
                من esp8266 01 رو از طریق ی مبدل usb to serial به کامپبوتر وصل کردم. از قسمت سریال هم tx , rx , gnd رو به rx , tx , gnd ماژول وای فا متصل کردم .vcc و gnd رو هم به منبع تغذیه
                حالا هم led ابی روشنه هم قرمز و جواب دستور at رو نمیده اصلا
                وقتی هم ch_pd رو به 3.3 ولت وصل میکنم کلا همه led ها خاموش میشه
                خواهش میکنم مشکل رو حل کنید.
                با تشکر از سایت خوبتون

دیدگاه

منم این مشکلو دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedjani نمایش پست ها
                    سلام
                    من esp8266 01 رو از طریق ی مبدل usb to serial به کامپبوتر وصل کردم. از قسمت سریال هم tx , rx , gnd رو به rx , tx , gnd ماژول وای فا متصل کردم .vcc و gnd رو هم به منبع تغذیه
                    با تشکر از سایت خوبتون
                    برای فرستادن دستوراتATهمیشه باید حروف بزرگ ارسال شود
                    مبدل usbبهttlراچک کنید (تست کنید)
                    این سه مورد رو حتما انجام بدید

دیدگاه

اقا دم شما گرمممم
                      کار منم گیر همین بود خداخیرت بده

دیدگاه

سلام ، باید حالت ECHO در نرم افزار هایپرترمینال سیستم را غیر فعال بکنید و کدهای Both Nl & CR را برای ارتباط با ماژول فعال نمایید . تا انتقال به خط بعدی و حالت تهی در انتهای رشته ارسالی برای ماژول مشخص گردد.

دیدگاه

سلام
                          من هم این مشکل رو داشتم که با عوض کردن برنامه های ترمینال پورت سریال درست شد
                          با serial communicator , یا serial nimtor اردینو و ترمینال کدویژن تست کردم درست جواب دادن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedjani نمایش پست ها
                            سلام
                            با تشکر از سایت خوبتون
                            سلام مشکلتون حل شده؟ منم دقیقا همین مشکل رو با ESP8266-12F دارم. راه حلی دارین؟
                            من وقتی پین TX ماژل را به هرجایی وصل کنم ، دیگه کار نمیکنه . با سری 7 هیچ مشکلی نداره اما با این حتی فریم*ور هم نمیتونم آپدیت کنم!
                            جدیدترین ویرایش توسط سعید خیری; ۲۱:۴۰ ۱۴۰۰/۰۳/۱۸.
                            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام ، برای کانفیگ کردن ماژول حتما از ارتباط سریال آردینو استفاده کنید ، در صورتی که از مبدل سریال به usb استفاده می کنید ، حتما بایستی خروجی TX ماژول مبدل رو تبدیل سطح ولتاژ انجام بدید و سپس به ماژول اعمال نمایید ، (حتما و حتما از مبدل های سطح منطقی ولتاژ استفاده کنید ، کلا ساخت این مبدل ها با تقسیم مقاومتی کار درستی نیست . ) . پایه های مربوط به سریال ( TXD ,, RXD ) تاکید می کنم با استفاده از مبدل های سطح منطقی ولتاژ به مبدل سریال اعمال نمایید .

دیدگاه

ماژول فلش کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X