اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وای فای به فیبر نوری.سپس فیبر نوری به اترنت؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وای فای به فیبر نوری.سپس فیبر نوری به اترنت؟

سلام. امروز می خوام چند تا ماژول درست و درمون بهم معرفی کنید ها .توجه کنید چی میگم. اول می خوام امواج یک کانال وای فای رو دمدوله کنم و به سریال تبدیلش کنم بعد سیگنال های سریال رو از طریق فیبر نوری یه کیلومتری دور تر بفرستم.اون ور فیبر نوری یه تبدیل بزنم فیبر رو به اترنت تبدیل کنم و خوشگل به اینترنت وصل بشم.حالا مهندسان گرامی چه ماژولایی پیشنهاد می کنین.ببینم چیکار می کنین

پاسخ : وای فای به فیبر نوری.سپس فیبر نوری به اترنت؟

کار رو خیلی پیچیده میکنین. بهتره دنبال راه های ساده و کم هزینه باشین. تبدیل وای فای به سریال، سرعت رو خیلی کاهش میده. علاوه بر اون؛ تبدیل سریال به پالس نوری، ارسال از طریق فیبر نوری، تبدیل سیگنال نوری به الکتریکی، و سیگنال الکتریکی که در اصل سیگنال سریال هست، به اترنت، هزینه ها رو به شدت افزایش میده. یک کیلومتر دورتر یه خط اینترنت بخرین، خیلی از این ارزونتر در میاد!

دیدگاه

سرعتش کم بشه مسئله ای نیس.هزینش هم مسئله ای نیس.لطفا راهنمایی کنید.البته یه تکنولوژی هست به نام rof یا امواج رادیویی روی فیبر که توی ویکی پدیا خوندم.پس اون جا چیکار می کنن؟لینک رو ببینید
      جدیدترین ویرایش توسط sinamehr; ۱۸:۴۶ ۱۳۹۶/۰۱/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinamehr نمایش پست ها
        سلام. امروز می خوام چند تا ماژول درست و درمون بهم معرفی کنید ها .توجه کنید چی میگم. اول می خوام امواج یک کانال وای فای رو دمدوله کنم و به سریال تبدیلش کنم بعد سیگنال های سریال رو از طریق فیبر نوری یه کیلومتری دور تر بفرستم.اون ور فیبر نوری یه تبدیل بزنم فیبر رو به اترنت تبدیل کنم و خوشگل به اینترنت وصل بشم.حالا مهندسان گرامی چه ماژولایی پیشنهاد می کنین.ببینم چیکار می کنین
        مهندس جان اکه میخوای جیزی باد بکیری که هیجی ولی واسه این کار دستکاهی هست به اسم کانورتر که فیبر نوری رو تبدیل به اترنت میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیدگاه

اول می خوام امواج یک کانال وای فای رو دمدوله کنم و به سریال تبدیلش کنم بعد سیگنال های سریال رو از طریق فیبر نوری یه کیلومتری دور تر بفرستم.اون ور فیبر نوری یه تبدیل بزنم فیبر رو به اترنت تبدیل کنم و خوشگل به اینترنت وصل بشم.
          سوال شما مبهمه . انگار می پرسید من یک ماژول می خوام که بتونم به تصاویری ارسالی ماهواره ها نگاه کنم .خوب یک رسیور بخرید و یک تلوزیون بخرید . حالا ماژول چه صیغه ای این وسط ؟
          خوب شما می خوای یک شبکه اینترنت محلی یا به عبارت دقیق تر یک شبکه اترنت درست کنید . منطورتون از مازول چیه ؟ چندتا اکسس پوینت و چندتا مودم وای فای می خوای جند مت فیبر نویری و یک شبکه برق
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

تا اینجا من 3تا دستگاه می خوام یکی وای فای به اترنت، یکی اترنت به فیبر نوری یکی فیبر نوری به اترنت.کسی این سه تا دستگاه رو میشناسه معرفی کنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تا اینجا من 3تا دستگاه می خوام یکی وای فای به اترنت، یکی اترنت به فیبر نوری یکی فیبر نوری به اترنت.کسی این سه تا دستگاه رو میشناسه معرفی کنه

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مهندس جان هستش من اطلاعات دوربین های شبکه رو با فیبر نوری انتقال دادم دستکاهاش تو بازار هستش اکه بری شرکتهای که کارشون نصب دوربین برات انجام میدن

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X