اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تلفن بدون قسمت شماره گیر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تلفن بدون قسمت شماره گیر؟

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
    [/FONT]دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
    با سلام:
    اگر یک تلفن قدیمی که بجای مدارات الکترونیک فقط از یک ترانس استفاده کرده است گیر بیاورید. در قسمت بالا ی گوشی و دهنی جایی که یک گوشی مغناطیسی قرار دارد را باز کنید، می توانید این قطعه را پشت آن مشاهده نمائید.
    اگر شما فقط احتیاج به یک مدار تلفن ساده بدون شماره گیری نیاز دارید،می توانید از همان نقشه ارسالی ساده استفاده کنید.
    بابت کمک هاتون واقعا ممنونم...
    میکروفن که من باید استفاده کنم خازنی هست چطوری باید تو مداری که گذاشتین جایگزین کنم؟
    به جای ترانسی که گذاشتین میشه از چک آبی استفاده کرد؟ (طرف 3 سیم چک آبی یک طرفش مقاومت 300 دارد و طرف دیگر 800 و میکروفن باید به کدام طرف وصل بشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط biraghib نمایش پست ها
      بابت کمک هاتون واقعا ممنونم...
      میکروفن که من باید استفاده کنم خازنی هست چطوری باید تو مداری که گذاشتین جایگزین کنم؟
      به جای ترانسی که گذاشتین میشه از چک آبی استفاده کرد؟ (طرف 3 سیم چک آبی یک طرفش مقاومت 300 دارد و طرف دیگر 800 و میکروفن باید به کدام طرف وصل بشه)
      باسلام:
      این مدارساده تلفن که براحتی قابل ساخت است فقط با میکروفون زغالی و ترانس آن چوک آبی نمی باشد، این ترانس 5 سر بصورت آماده بعنوان لوازم یدکی با نام ترانس تلفن قدیمی به فروش می رسد که گوشی به دوسر سیم پیچ خروجی وصل می شود و میکروفون به سمت ترانس 3 سر ورودی. .تعمیر کاران تلفن هم دارند. از میکروفون خازنی که فقط در تلفن ها با مدار الکترونیکی بکار می روند نمی توانید استفاده کنید. گوشی هم از نوع مغناطیسی تلفن قدیمی نه سرامیکی می توانید استفاده کنید.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

متشکرم
        راهی برای استفاده از میکروفن خازنی سراغ دارید؟
        من مدار ka2425 رو هم ساختم بلنگو کار میکنه ولی میکروفن کار نمیکنه!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

هرکاری میکنم نمیشه.نمیدونم دیگه باید چکار کنم به خدا....

دیدگاه

This below circuit is a easy handsfree telephone receiver system. This doesn’t have dialing circuit so, it’s not a total phone replacement circuit, but it’s just only a loudspeaker system […]

اینو هم ساختم اما جواب نداد!

دیدگاه

https://www.circuitsdiy.com/easy-lou...for-telephone/
            اینو هم ساختم اما جواب نداد!
            باسلام:
            من متن انگلیسی نقشه را مطالعه کردم. درمورد میکروفون خازنی اطلاع خاصی نداد و فقط اشاره به میکروفون نوع تبلت کرده و درمورد بلند گو فقط اشاره به بلند گو با ایمپدانس زیاد گفته شده است پس نتیجه می گیرم کلمه نوشته شده اطراف بلند گو 8E نشان می دهد که 8 اهم نمی باشد. اما در مورد ترانزیستور SL100 می تواند هر ترانزیستور منفی ( T.U.N) باشد.میکروفون خازنی شما 2 سیم است یا 3 سیم؟
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
              باسلام:
              من متن انگلیسی نقشه را مطالعه کردم. درمورد میکروفون خازنی اطلاع خاصی نداد و فقط اشاره به میکروفون نوع تبلت کرده و درمورد بلند گو فقط اشاره به بلند گو با ایمپدانس زیاد گفته شده است پس نتیجه می گیرم کلمه نوشته شده اطراف بلند گو 8E نشان می دهد که 8 اهم نمی باشد. اما در مورد ترانزیستور SL100 می تواند هر ترانزیستور منفی ( T.U.N) باشد.میکروفون خازنی شما 2 سیم است یا 3 سیم؟
              میکروفن من 2 سیم هستش.
              جالبه ka2425a ساخت سامسونگ هست اما قسمت میکروفن کار نمیکنه! حتی صدای میکروفن رو اول تقویت کردم بازم جواب نداد!

دیدگاه

مدار ای سی TP5700 رو هم ساختم اما جواب نداد!!!!
                خواهشن اگر مداری که جواب میده سراغ دارید بهم نشون بدید.
                جدیدترین ویرایش توسط biraghib; ۱۶:۲۲ ۱۳۹۶/۰۲/۲۷.

دیدگاه

سلام یه نقشه تلفن دارم ترانزیستوریه مال شرکت tiptel اگه به کارت میاد بگو اسکن کنم بفرستم برات
                  جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                  که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام
                    یک ماژول هست با شماره mh88612 که کارش همینه و یک مدار SLIC کامل هست
                    من تو یک پروژه ازش استفاده کردم و خیلی هم خوب کار میکنه.
                    چند صد تا از اون هم بصورت صنعتی استفاده کردم و چند سال شده داره کار میکنه.
                    دیتا شیتش رو یک نگاهی بنداز شاید به دردت بخوره
                    اگرم ماژولش رو تو بازار با قیمت مناسب پیدا نکردی من یک تعدادی ازش دارم
                    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi74 نمایش پست ها
                      سلام
                      یک ماژول هست با شماره mh88612 که کارش همینه و یک مدار SLIC کامل هست
                      من تو یک پروژه ازش استفاده کردم و خیلی هم خوب کار میکنه.
                      چند صد تا از اون هم بصورت صنعتی استفاده کردم و چند سال شده داره کار میکنه.
                      دیتا شیتش رو یک نگاهی بنداز شاید به دردت بخوره
                      اگرم ماژولش رو تو بازار با قیمت مناسب پیدا نکردی من یک تعدادی ازش دارم
                      موفق باشی
                      میشه دیتاشیتش رو برام بفرستید؟
                      شما تهران هستید که بتونم ازتون یه تعدادی رو تستی بخرم؟
                      واقعا ممنونم ازتون...

نوشته اصلی توسط elfian نمایش پست ها
                      سلام یه نقشه تلفن دارم ترانزیستوریه مال شرکت tiptel اگه به کارت میاد بگو اسکن کنم بفرستم برات
                      ممنون میشم برام نقشتون رو بفرستید...
                      اگر زحمت داره واستون که اسکن کنید عکسشو هم بفرستید واقعا ازتون ممنون میشم...

دیدگاه

میشه دیتاشیتش رو برام بفرستید؟
                        شما تهران هستید که بتونم ازتون یه تعدادی رو تستی بخرم؟
                        واقعا ممنونم ازتون...

ممنون میشم برام نقشتون رو بفرستید...
                        اگر زحمت داره واستون که اسکن کنید عکسشو هم بفرستید واقعا ازتون ممنون میشم...
                        ایشالله فردا شب
                        جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                        که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام تاپیکو دیر دیدم اما اگه بعدا واسه کسی سوال پیش اومد میگم
                          اسم اون قطعه ای که در مدار آقای تحیری هستش دیاک diac نام داره
                          تو بازار هم پیدا میشه نمونش db3 هستش البته باید ولتاژشو بررسی کنید تا بتونید قطعه دقیق رو بخرید
                          Understand exactly what a DIAC is, its structure, characteristics, specifications and how it can be used to provide improved performance and defined switching points for a triac.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinortechla نمایش پست ها
                            سلام تاپیکو دیر دیدم اما اگه بعدا واسه کسی سوال پیش اومد میگم
                            اسم اون قطعه ای که در مدار آقای تحیری هستش دیاک diac نام داره
                            تو بازار هم پیدا میشه نمونش db3 هستش البته باید ولتاژشو بررسی کنید تا بتونید قطعه دقیق رو بخرید
                            http://www.radio-electronics.com/inf.../diac/diac.php
                            ممنونم از کمکتون دوست خوبم.
                            البته همونطور که خود جناب تحریری گفتن اون مدار بدرد میکروفن زغالی میخوره و اما دیگه کسی از ن.ع زغالی استفاده نمیکنه و از میکروفن خازنی استفاده میکنن.

دیدگاه

بازهم این مشکل حل نشده باقی موند.
                              واقعا نمیدونم مدار تلفن چی داره که هیچ کس نمیدونه توش چه خبره!!!!؟؟

دیدگاه

بازهم این مشکل حل نشده باقی موند.
                                واقعا نمیدونم مدار تلفن چی داره که هیچ کس نمیدونه توش چه خبره!!!!؟؟
                                سلام
                                ببین دوست عزیز مدار تلفن چیزی نیست که کسی ازش سر در نیاره ولی در عین حال به نسبت کارکرد مدار یک کم پیچیده است
                                قبلش ازت عذرخواهی میگنم که اون ماژولی رو که بهت پیشنهاد کردم دیتاشیتش در دسترسم نیست که برات بفرستم آخه من چند روزه که درگیر بیماری شدم و بیمارستان بستریم
                                یک توضیح مختصری تا جایی که حافظه یاری کنه برات بگم شاید کمی راهنماییت کنه
                                سیستم تلفن دو کارکرد داره.
                                1-قسمت میزبام یا مرکز تلفن
                                2-قسمت مشترک یا سابسکرایبر یا همون گوشی تلفن
                                ارتباطی که بین مشترک و مرکز تلفن هست به 3 بخش تقسیم میشه
                                1-battery feed
                                یا همون قسمت تغذیه که یک ولتاژ 48 ولت و 20 الی 30 میلی آمپر است
                                2- قسمت سیگنالینگ یا مداراتی که باعث ارسال و دریافت زنگ و تشخیص براشته شدن یا گذاشته شدن گوشی و شماره گیری و یا ازسال کالرآیدی میشود
                                3-قسمت ارسال و دریافت صدا که به آن
                                2W/4W
                                two wire to four wire
                                یا به زبون خودمون تبدیل 2 سیم به 4 سیم میباشد

هر کدام از این قسمتها برای خودش داستانی داره که توضیح کامل همه اونها حوصله زیادی میخواد
                                ولی فکر کنم چیزی که مورد نظر شما هست همین قسمت صوتش باشه
                                تو قسمت صوتی شما یک مسیر خط تلفن داری که معمولا یک زوج سیم به هم تابیده است که بهش
                                2W
                                میگن ویک مسیر صدای ارسالی روی خط و یک مسیر صدای دریافت از خط
                                مشکل مدار اینجاست که شما صدای ارسالی روی خط یا همون صدای میکروفن رو از مسیر صدای دریافتی یاهمون گوشی دریافت میکنی البته طبق استاندارد کمی دریافت صدای ارسالی روی مسیر دریافتی باید باشد ولی این صدا که به آن اکو میگویند اگراز از یک حدی بیشتر شود در کار سیستم اخلال ایجاد میکند.مثلا صوت میکشد یا ....
                                برای اینکه این اکو را در یک حدی محدود کنند از مدارات تفاضلی استفاده میکنند به صورتیکه درصدی از صدای ارسالی روی خط را از مسیر صدای دریافت کم میکنند تا اکو به حد مورد انتظار برسد
                                تا اینجا همه چی ساده است مشکل از جایی شروع میشه که این مدارات تفاضلی در امپدانسهای مختلف مخصوصا امپدانسهای غیر مقاومتی رفتار متفاوتی از خود نشان میدهد و میزان اکو تغییر میکند
                                یعنی با یک بلندگو یا میکروفن یک مقدار اکو داریم و با بلندگو و میکروفن دیگر اکوی متفاوت که آزار دهنده است
                                حالا میتوان مدار تفاضلی را برای یک میکروفن و بلندگوی خاص تنظیم کرد ولی مشکل اینجاست که سمت خط تلفن معمولا دست ما نیست مثلا امپدانس مرکز تلفن مخابرات که باید 600 اهم باشد ولی معمولا نقاطی که مشترکین از مراکز تلفن دور هستند همان طول سیم بین مشترک تا مرکز باعث میشود امپدانس تغییر کند و دوباره اکو به وجود آید
                                برای جلوگیری از این مشکلات باید مدارات طوری طراحی شوند که با تغییرات امپدانس خود را وفق دهند اینجاست که طراحی یک مدار به ظاهر ساده پیچیده میشود.
                                تازه اث امپدانسی مدارات باطری فید و سیگنالینگ هم باید در نظر گرفته شود
                                من خودم تو یک پروژه شاید بیش از 20 مدار مختلف رو تست ونمونه سازی کردم ولی هیچ کدوم به خوبی اون ماژول 88612 کار نکرد
                                اون ماژول ساخت شرکت مایتل است و در مراکز تلفن کم ظرفیت تا 2000 خط ازش استفاده میشود.
                                برای سمت مشترک هم از همون سری مازول شماره 88435 قابل استفاده است
                                البته در سیستمهای دیجیتال روشهای دیگری استفاده میشود که با بجای اون مدارهای تفاضلی. میان از صدا در مسیر رفت و برگشت نمونه میگیرند و بعد با پردازش صدا اکوی صدا را از بین میبرند که به آن
                                digital echo canceller
                                میگویند و در تلفنهای دیجیتال کاربرد دارد فقط مشکلش این است که به قدرت پردازشی بالایی نیاز دارد
                                جدیدترین ویرایش توسط mahdi74; ۲۳:۳۲ ۱۳۹۶/۰۳/۰۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X