اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو esp8266

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال دو esp8266

با تشکر از شما
    بالاخره به جواب رسیدم و تونستم راش بندازم
    از دوتا esp استفاده کردم و یکی سرور و اون یکی کلانت هستش و باهم شروع به ارتباط و تبادل اطلاعات میکنن.این روشه واسه کنترل بنظرم مناستره
    ولی فقط ی مشکل کوچیک هست اونم اینکه پایداریش کمه یعنی هر از گاهی باهم کانتک نمیشن که دارم رو اون کار می کنم
    من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

چه عالی
      با کدوم روشها بجواب رسیدی عزیز؟ at-comand ؟
      تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

نوشته اصلی توسط digi-rx نمایش پست ها
        روش sta مشکلی توش نیست بجز یه مشکل IP داینامیک که مودم به تمام دستگاه های متصل به خودش میده و این IP ممکنه هر چند مدت عوض بشه.
        اینم قابل حله!!
        با استفاده از کامند:
        کد:
        AT+CIPSTA="192.168.1.10"
        مثلا اگه این کامند رو به ماژول ارسال کنید همیشه زمانی که ماژول به مودم کانکت میشه این آی پی رو میگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط digi-rx نمایش پست ها
          چه عالی
          با کدوم روشها بجواب رسیدی عزیز؟ at-comand ؟
          بله با at
          فقط و فقط مشکل ناپایداری دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad brave نمایش پست ها
            بله با at
            فقط و فقط مشکل ناپایداری دارم
            این مشکل ناپایداری من با مدل esp01 هم دارم اما خوبیش اینه که خودش دوباره کانکت میشه

دیدگاه

فقط یه سوال دیگه من با این ماژول ورژن 01 فقط میتونم یک یا دوتا پورت خروجی داشته باشم؟
              اگه برنامه رو بزنم به خود ماژول فقط این دوتا رو میتونم کنترل کنم؟

دیدگاه

با سلام
                من یه سوال داشتم ممنونم میشم راهنمایی کنید
                من دو بورد آردوینو که متصل به ماژول وای فای ESP8266 دارم که یکی کلاینت و دیگری سرور نمیدونم چه دستوراتی در محیط برنامه نویسی آردوینو بزنم که آی پی کلاینت که از سرور گرفته روی ال سی دی کار اکتری نمایش بدم و همینطور در قسمت دوم آی پی کلاینت قسمت آخرش تغییر بده که دقیقا با آی پی سرور یکی میشود را روی ال سی دی کاراکتری نمایش دهد. با تشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                  آقا ما با ESP8266 - ESP - 12 F , و دستورات AT Command با کمک میکروکنترلر َAVR و کدویژن یک Soft Acces point ساختیم. یعنی یک هات اسپات که به اینترنت هم متصل نیست. (تعریف سافت اکسز پوینت هستش.) بعد با وای فای لب تاب با دادن یوزر و پسورد به این ماژول وصل شدیم. بعد با لب ویو هم با دادن آی پی لوکال و پورت لوکال با این ماژول ارتباط برقرار کردیم و اطلاعات دوطرفه میره و میاد و حتی یک طرفه از سرور به کلاینت یا برعکس هست و مشکلی نداره. برای وصل شدن به این ماژول از طریق لب تاب هیچ چیز اضافه دیگری جز موارد نوشته شده ندادیم.
                  مشکل در سرعت ارتباطه که خیلی کمه و نهایت صد نمونه بر ثانیه تونستم دریافت کنم. باود ریت هم بالا بردم ولی فرق چندانی نداره چون دستورات AT سبکش اینطوریه که تاخیر نیاز داره.

خب تنها راه چاره من استفاده از قدرت آردینو هست. با آردینو به این دلیل خیلی کار کردم. اما متاسفانه کد مناسب پیدا نکردم. دو سه روزه همه وقتم را گذاشتم. مثال در مورد سافت اکسز پوینت خیلی کمه و یا من بلد نیستم پیدا کنم.
                  البته من بیشتر در سایتهای خارجی جستجو کردم و این سایت اولین نتیجه فارسی بود که اومدم.
                  مشکل دقیق بنده اینه که در راهنمای کتابخانه وای فای در سایت اصلی آردینو طریقه ست آپ کردن ماژول بصورت سافت اکسز پوینت وجود داره. اما مثالش ناقصه و تعریف پورت8080 را نگفته چطوریه. و دستور ارسال و دریافت هم نگفته.
                  من میخوام همون کاری که با دستورات AT انجام دادم را با آردینو انجام بدم به امید رسیدن به سرعت های بالا که میدونم به بیش از 2MB با این ماژول میشه ارتباط داشت. دیدم شما پایه اید و از شما و دیگران درخواست کمک دارم. میدونید که چقدر این موضوع مهمه و ساختن یک سافت اکسز پوینت سریع چه وسعت زیادی در هزاران پروژه مختلف میتونه داشته باشه.
                  در ضمن بنده با آردینو در حد راهنمای موجود در سایتش برای وای فای وارد هستم و نه بیشتر اما لازم باشه بیشتر در موردش مطالعه می کنم.
                  با تشکر فراوان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nanosi نمایش پست ها
                    سلام دوست عزیز.
                    ....
                    در ضمن بنده با آردینو در حد راهنمای موجود در سایتش برای وای فای وارد هستم و نه بیشتر اما لازم باشه بیشتر در موردش مطالعه می کنم.
                    با تشکر فراوان.
                    درود . ارتباط شما چیه ؟ post get سوکت یا گزینه های دیگه ؟ عنوان تاپیک ارتباط دو ماژول هست ، شما بین لپ تاپ و ماژول در یک شبکه ارتباط میخواید؟ توضیحات شما بیشتر در مورد نحوه انجام بود . لطفاً در مورد هدف و نیازهای مدار هم توضیح بدید خواسته شما در سمت ماژول چه مواردی هست

دیدگاه

با سلام و تشکر از حسن توجهتون.
                      والا من هرچی تاپیک جدید میزارم حذفش میکنه ومیگه دلیلش اینه که پست تکراری گذاشتی. شما هم اشاره داشتید که این موضوع باید جای دیگه هم در تاپیک دیگه مطرح بشه ولی تا مطرح میکنم حذفش میکنه.
                      نیاز سخت افزاری را پرسیدید. نیاز تقریبا عمومی هست. یک مقدار آنالوگ را با یک مبدل ADC شانزده بیتی میخونم بعد میدم به دو پورت هشت بیتی میکرو AVR Mega32a که با کد ویژن راه اندازی شده بعد از طریق پورت سریال میدم به ماژول ESP8266 ESP - 12 - F و بصورت WiFi مقدارش را با لب تاب و لب ویو میخونم و هیستورام مقدار را بصورت گراف در لب ویو نمایش میدم. سرعت نمونه برداری برام مهم هست و دستورات AT Command جوابگوی نیاز نیست.
                      این شد که با آردینو شروع کردم.
                      خب این نیاز سخت افزاری بنده هست که الان داره کار میده ولی با AT Command بین میکرو و ESP ارتباط برقراره که گفتم سرعت پایینه. میخوام دقیقا همین کار را با آردینو انجام بدم و از دستورات AT Command خلاص بشم.

ماژول ESP در مد سافت اکسز پوینت یا همون اکسز پوینت (هات اسپات) بدون نیاز به اینترنت راه اندازی کرده ام. ماژول سرور هست و لب تاب و لب ویو کلاینت هستش. از طریق TCP Read/Write در لب ویو دیتای ارسال شده از ماژول ESP را میخونم.
                      نمیخوام وب سرور بسازم. نمیخوام از مرورگر اینترنت استفاده کنم. میخوام مثل برنامه های سوکت، بعد از وصل شدن به وای فای ماژول، با دادن آی پی لوکال ماژول و شماره پورت، دیتا را دریافت کنم. در اصل می خوام یک مقدار آنالوگ را بی سیم بفرستم رو لب تاب. سرعتشم بالا باشه.

البته بنده به کمک سایت های مرجع آردوینو و نیز StackOverflow خیلی پیش رفتم ولی برای افراد بعد از من و نیز تبادل دانسته ها بین دوستان ادامه میدم تا از تجربیات هم استفاده کنیم. خوشحال میشم راه کارتون را بفرمایید.

باتشکر فراوان.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در مورد دو سه پروتکلی که نام بردید میشه یه توضیح مختصر بدید. سوکت، Post get m و .... .
                      کدام را برای کار من پیشنهاد میدید.
                      سرعت کدام بالاتره. کدام راحت تره برنامه نویسیش.
                      ممنون.
                      جدیدترین ویرایش توسط Nanosi; ۱۲:۵۴ ۱۳۹۷/۰۵/۲۱.

دیدگاه

این لینک رو مشاهده کنید ساخت یک سوکت سرور و ارتباط با پوتی رو مثال زده .

In this tutorial, we will check how to set a socket server on the ESP8266 running the Arduino core. As a socket client for testing, we will use Putty. The tests of this tutorial were performed usin…

دیدگاه

من اخر نفهمیدم ماجرای این اتصال دوتا وایفای به هم چجوری تونستی
                          تمومش کنی مشکل کارت از کجا بود ممنون میشم بگین تا هم ما و هم
                          دیگران بتونیم استفاده کنیم من الان میخوام ستا ماژول esp82رو به
                          یه espمتصل کنم تونستم وصل کنم ولی تبادل دیتا نمیتونم بکنم
                          ارور میده نمیدونم داستانش چیع
                          جدیدترین ویرایش توسط Mehdi rahimipana; ۰۳:۵۳ ۱۴۰۰/۰۸/۲۷.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            شما میدونید که من چگونه میتونم چنتا سروو موتور را از راه دور کنترل کنم؟
                            مثلا با استفاده از اینترنت و چنت کلید
                            بالای 10 کیلومتر
                            بعضیا میگن با ماژول ثسح8266 میتونم
                            ممنون میشم منو راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام. من هم مشکل ارتباط دو تا ماژول esp8266 که هر کدوم با میکرو راه اندازی میشن رو دارم. یکی از ماژول ها سرور هست و یکی کلاینت. سمت کلاینت که AT+CIPSTART رو باید بفرسته نمیتونه با سرور کانکت بشه. این رو بگم که کلاینت به سرور با یوزر پس وصل هست. ممنون میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X