اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میزان برد مسافتی ماژول ESP8266 شما چقدره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میزان برد مسافتی ماژول ESP8266 شما چقدره؟

نوشته اصلی توسط mahdypawe نمایش پست ها
    اقای عاشوری سلام بازهم مزاحم همیشگی.
    یک سوال داشتم که تونت نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم.
    من ماژولESP رو به امپرمتر وصل کردم درحالت عادی حدودا 75 میلی امپر مصرف میکرد، و وقتی که از از دستور AT+GSLP=5000 استفاده میکردم ماژول مصرفش میشد 0.33 میلی امپر و بعد از 5 ثانیه بین 10 تا 50 میلی امپر در هر دفعه تست کردم تغییر میکرد و تو همین حالت می موند تا وقتی که ریستش کنم و در این مدت از هیچ دستوری پیروی نمیکرد.
    حالا سوال من این هستش که نمیشه با استفاده از دستوری از این حالت خارجش کرد؟
    یا مثلا حالتی نداره که وقتی ازش استفاده نمیشه بره تو حالت کم مصرف و بعد اگه اطلاعاتی دریافت کرد فعال بشه؟
    کلا منظورم این هستش که برای بهینه کردن جریان مصرفی ماژول باید چیکار کنم؟
    ممنون جناب مهندس عاشوری
    درود . ارادت . آشوری* !

شما اولین قدم at رو بذارید کنار همه مشکلات حل میشه.
    برای دیپ اسلیپ باید پایه io16. به پایه ریست وصل باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      درود . ارادت . آشوری* !

شما اولین قدم at رو بذارید کنار همه مشکلات حل میشه.
      برای دیپ اسلیپ باید پایه io16. به پایه ریست وصل باشه
      جسارت بنده رو ببخشید که فامیلتون رو اشتباه گفتم.
      بله حتما اون حرف شما که فرمودید "اگه قدرت Esp رو میدونتید سراغ at نمیرفتید منو بد جور توی فکر برده و دنبال یاد گیریش هستم" این چند وقت دارم پارامترهایی که توی پروژم برام مهمه رو تست می کنم که یکی از مهم ترین چیز ها مصرف کم ماژول هستش چون از باطری کوچیکی مجبورم استفاده کنم برای کمبود جا،برای همین داشتم همه مود های ماژول رو تست می کردم برای مصرف برق،حالا شما که توی این ماژول حرفه ای هستید میتونید کمک کنید و بگید مصرف این ماژول چجوری هستش در شرایط مختلف؟
      آیا در وقتی توی مود اسلیپ هستش اطلاعاتی میتونه دریافت و فعال بشه؟
      ممنون جناب آشوری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdypawe نمایش پست ها
        جسارت بنده رو ببخشید که فامیلتون رو اشتباه گفتم.
        بله حتما اون حرف شما که فرمودید "اگه قدرت Esp رو میدونتید سراغ at نمیرفتید منو بد جور توی فکر برده و دنبال یاد گیریش هستم" این چند وقت دارم پارامترهایی که توی پروژم برام مهمه رو تست می کنم که یکی از مهم ترین چیز ها مصرف کم ماژول هستش چون از باطری کوچیکی مجبورم استفاده کنم برای کمبود جا،برای همین داشتم همه مود های ماژول رو تست می کردم برای مصرف برق،حالا شما که توی این ماژول حرفه ای هستید میتونید کمک کنید و بگید مصرف این ماژول چجوری هستش در شرایط مختلف؟
        آیا در وقتی توی مود اسلیپ هستش اطلاعاتی میتونه دریافت و فعال بشه؟
        ممنون جناب آشوری
        درود ، اختیار دارید ، اینجا انگلیسی هست مشخص نمیشه .

اسلیپ سه تا مود داره ، دیپ که کلا خاموش میشه و کمترین مصرف رو داره در حد میکرو ، همین دستور که بالاتر صحبتش رو کردیم ، مودم اسلیپ که قسمت وایرلس رو خاموش می*کنه و بقیه قسمت ها فعاله ، لایت اسلیپ که یک سری امکانات از کار میوفته ولی پردازنده روشنه ،
        اطلاعات بیشتر رو در داکیومنت قسمت at+sleep ببینید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
          درود ، اختیار دارید ، اینجا انگلیسی هست مشخص نمیشه .

اسلیپ سه تا مود داره ، دیپ که کلا خاموش میشه و کمترین مصرف رو داره در حد میکرو ، همین دستور که بالاتر صحبتش رو کردیم ، مودم اسلیپ که قسمت وایرلس رو خاموش می*کنه و بقیه قسمت ها فعاله ، لایت اسلیپ که یک سری امکانات از کار میوفته ولی پردازنده روشنه ،
          اطلاعات بیشتر رو در داکیومنت قسمت at+sleep ببینید .
          جناب آشوری ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
            سپاس و درود.
            منظور بنده ارتباط بلحاظ طولی بود.
            یعنی ماژول را در یک مکانی قرار دهیم و ازش دور بشیم.
            خودم چندین مدل دارم که آنتن داخلی دارند که ماکس بردشون نهایتا 30 متری بیشتر نیس.
            حالا آنتن خارجی ها چقدر به بردشون تاثیر داره نمیدونم.
            یه مدلی هم هست توی فروشگاه که توی صفحه فروش نوشتن 3 کیلومتر برد داره .
            حالا سه کیلومتر واسه یه ماژولwifi چه معنی داره!! والله اعلم.
            باسلام دوست گرامی
            من هم با مشکل شما مواجه شدم در یک دستگاه صنعتی با ویل موتورهای جریان بالا نتوانست بیش از 7 متر برد داشته باشد که عملا برای شبکه سنسور بیسیم در دستگاه 20 متری کافی نبود
            اما اتفاقا برای پوشش شبکه در معدن در نقاط کور موبایل به ماژول با برد حتی تا 10 کیلومتر احتیاج داشتم
            اگر لطف کنید آدرس همان سه کیلومتری را هم بدهید باز غنیمت است.
            باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BADIN نمایش پست ها
              باسلام دوست گرامی
              من هم با مشکل شما مواجه شدم در یک دستگاه صنعتی با ویل موتورهای جریان بالا نتوانست بیش از 7 متر برد داشته باشد که عملا برای شبکه سنسور بیسیم در دستگاه 20 متری کافی نبود
              اما اتفاقا برای پوشش شبکه در معدن در نقاط کور موبایل به ماژول با برد حتی تا 10 کیلومتر احتیاج داشتم
              اگر لطف کنید آدرس همان سه کیلومتری را هم بدهید باز غنیمت است.
              باتشکر
              برای رسیدن به برد بهینه . عدم وجود نویز محیطی و تغذیه خوب تاثیر زیادی داره . آنتن وایرلس ۲.۴ مناسب حتما استفاده کنید . برای برد های بالا ماژول باید به آنتن های پوینت 2 پوینت مثل انواع دیش وایرلس وصل باشه . این میزان برد . پوشش محیطی نیست .

دیدگاه

سلام
                شما میتنید به من ببفرمایید چگونه میتونم چنتا سروو موتور را از راه خیلی دور کنترل کنم؟مثلا از شهری دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Miladmb68 نمایش پست ها
                  سلام
                  شما میتنید به من ببفرمایید چگونه میتونم چنتا سروو موتور را از راه خیلی دور کنترل کنم؟مثلا از شهری دیگه
                  دوست گرامی
                  باید از ماژولهایی استفاده کنید که با استفاده از سیم کارت ارتباط را برقرار میکنند ....معمولا دو روش برای کنترل وجود دارد که عبارت است از روش ساده تر یا ارسال پیامک ( که معمولا برای کنترلهای ساده مورد استفاده قرار میگیرد ) و یا روش پیچیده تر که از بستر اینترنت استفاده میشود و میتوان بسته به پهنای باند هر نوع کنترلی را اعمال نمود
                  پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام با استفاده از ماٰژول های سیمکارتی esp8266و es32 رو میتونید به ویرالینک متصل کنید و از هر کجا کنترل کنید.

دیدگاه

ب ای من با موانعی ک بود 20 متر چ آب داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X