اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه برق مورد نیاز مودم منزل را در زمان قطعی برق تامین کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه برق مورد نیاز مودم منزل را در زمان قطعی برق تامین کنم؟

سلام

برای اینکار میتونید از باتری 12 ولت 7 آمپر استفاده کنید, که در مواقعی که برق هست با استفاده از یک تغذیه ترانسی 14 ولتی شارژ بشه و در مواقع قطع برق خروجیش به مودم متصل بشه

دیدگاه

سلام
      من برای راه اندازی مودم TD LTE از ماژول xl 6009 استفاده کردم و از خروجی پاور بانک 5ولت 2 امپر استفاده کردم.
      مودم روشن میشه و بعد از سی ثانیه یعنی زمانی که میخاد به شبکه وصل بشه ری استارت میشه...جریانشو گرفتم تقریبا 500 الی 600 بود...راهی هست که ،جریانو افزایش بدم؟
      ممنون از اساتید
      جدیدترین ویرایش توسط srsa34; ۲۰:۵۰ ۱۴۰۰/۰۳/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط srsa34 نمایش پست ها
        سلام
        من برای راه اندازی مودم TD LTE از ماژول xl 6009 استفاده کردم و از خروجی پاور بانک 5 v 2 امپر استفاده کردم.
        مودم روشن میشه و بعد از سی ثانیه یعنی زمانی که میخاد به شبکه وصل بشه ری استارت میشه...جریانشو گرفتم تقریبا 500 الی 600 بود...راهی هست که جریانو افزایش بدم؟
        ممنون از اساتید
        دوست عزیز ریست شدن مودم احتمالا مربوط به افت لحظه ای ولتاژ میباشد چون ماوول xl 6009 میتواند تا جریان 2.5 آمپر در خروجی ایجاد نماید ....برای اطمینان بیشتر فرآیند روشن شدن مودم را با یک ولتمتر دیجیتال کنترل نمایید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نع افت ولتاژ اصلا ندارم
          با مولتی متر چک کردم
          با تحقیقاتی راجع این مودم کردم زمان اتصال به شبکه 1.5 امپر میخاد و اونو کم داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط srsa34 نمایش پست ها
            نع افت ولتاژ اصلا ندارم
            با مولتی متر چک کردم
            با تحقیقاتی راجع این مودم کردم زمان اتصال به شبکه 1.5 امپر میخاد و اونو کم داریم
            خوب اگر جریان ماژول برای مودم کافی نباشه قاعدتا افت ولتاژ بوجود میاید ....یعنی امکان نداره مودمی ولتاژ اسمی خودش را داشته باشه ولی با کاهش جریان روبرو بشه ..... در این مورد اگر واقعا کاهش ولتازی وجود نداشته باشه فقط نویز سوویچینگ ماژول ممکنه مسئله ساز باشه .... یکی از راههای کاهش نویز استفاده از خازنهای صافی در خروجی میباشد ...میتوایند از سه خازن 100 نانو ، 100 میکرو و 4700 میکرو به صورت موازی در خروجی استفاده کنید
            پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

مچکرم??????...تست میکنم و خبرشو میدم...شاید بدرد یکی دیگه هم بوخوره
              مدل مودم b612 هست که به tfi60 ایرانسل معروفه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X