اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی ماژول ESP-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در راه اندازی ماژول ESP-05

سلام خدمت دوستان عزیز
    من یه ماژول ESP-05 دارم ولی تو راهندازیش به مشکل خوردم و یه مسئله عجیب هم هست که آی سی خیلی داغ میکنه .. اصلا به 5 ولت نزدم و فقط با 3.3 آردوینو راه اندازی کردم وای فای گوشی ماژول رو پیدا میکنه
    ولی تو استفاده از دستورات AT مشکل دارم .. پایه RX ماژول رو به TX و TX ماژول رو به RX برد آردوینو متصل میکنم و در سریال مانیتور دستور AT رو ارسال میکنم ولی چیزی دریافت نمیکنم ..!!

لطفا یک کتابخانه هم برای راه اندازی این ماژول بهم معرفی کنید .. بسیار متشکرم .

پاسخ : مشکل در راه اندازی ماژول ESP-05

اگر آردوینو uno دارید باید آی سی رو در بیارید تا در نقش مبدل کار کنه . بهتره از مبدل مجزا استفاده کنید. گرم شدن آی سی در حدی که بتونید انگشت نگه دارید طبیعی هست .

دیدگاه

بله آردوینو uno دارم ولی میکرو بصورت smd هست .. البته مبدل usb به ttl هم دارم میتونم از اون استفاده کنم دیگه درسته ..؟!!
      برای استفاده با آردوینو باید چکار کنم ..؟!! یعنی برد آردوینو رو به wifi مجهز کنم ..؟
      خیلی ممنونم

دیدگاه

پیشنهاد من اینه به جای کار با uno و ارتباط سریال با ماژول و درگیر شدن با دستورات at , مستقیما با خود ماژول کار کنید ، به این صورت که کد آردوینو مستقیم روی ماژول آپلود میشه و میتونید مانند سایر برد ها روی پین ها و pwm و آنالوگ و سایر قابلیت های ماژول مانور بدید ، برای شروع از این لینک استفاده کنید و مراحل نصب رو بخونید

ESP8266 core for Arduino. Contribute to esp8266/Arduino development by creating an account on GitHub.

دیدگاه

متشکرم ولی این برد قابلیت پروگرم شدن رو نداره انگار چون پایه های در دسترس فقط RX ، TX و RST هستن + 2 پایه تغذیه

دیدگاه

ماژول توسط یک مبدل سریال و از طریق همون پین های rx tx پروگرم میشه . فقط یک نکته داره باید به مود فلش بره که روی این مدل نیاز به تغییر برد داره

من خاطرم نبود که 05 چه پین های در دسترس هست . هدف شما از راه اندازی این ماژول چیه ؟ بتونم بهتر راهنمایی کنم

دیدگاه

چون تازه آردوینو خریدم هدفم از راه اندازی این ماژول آموزش هست و میخوام با دستورات و نحوه راه اندازی و استفادش آشنا بشم

دیدگاه

خب پس به کار شما نمیاد ، ایندفعه مدل فول پین تهیه کنید که سایر پایه های چیپ در دسترس باشه ،.
                با مبدل سریال تست کردید ؟ تونستید دستور ارسال و جواب بگیرید ؟ اگر جواب نمیده بادریت رو تغییر بدید و آزمون خطا کنید تا ماژول ok بده ، باقی کار ، استفاده از دستورات at هست که گوگل کنید پیدا میکنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X