اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم روشنایی نمایشگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم روشنایی نمایشگر

سلام دوستان.یک نمایشگر مربوط به کیس کامپیوتر که ساعت و دمای کیس و فن و... نشون میده.الان حود نمایشگر سالمه نشون میده مشخصاتو ولی الان نور پس زمینه نداره خاموشه خیلی به سختی دیده میشه. دکمه نورش هم هرچی میزنم کار نمیکنه ولی دکمهای دیگه کار میکنه

اینم عکس بردش هست.

جدیدترین ویرایش توسط blackbooter; ۰۲:۴۷ ۱۴۰۲/۰۹/۲۳.

درود
    این نمایشگرها معمولا برای نور پس زمینه یک LED دارند که احتمالا سوخنه یا مدارات آن مثل مقاومتی که با آن سری میشود سوخته است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      این نمایشگرها معمولا برای نور پس زمینه یک LED دارند که احتمالا سوخنه یا مدارات آن مثل مقاومتی که با آن سری میشود سوخته است.
      ممنون.خب ال ای دی کدومه؟ پیداش نکردم من هرچی نگاه کردم.مقاوت کدوم یکی ؟

دیدگاه

درود
        این LED ها معمولا زیر صفحه LCD قرار میگیرند مقاومت هم با آن سری میشود. در مدار شما آیا قبلا در محل LED1 و مقاومت R14 یک LED قرار نداشته ؟ ممکن است از نوع SMD بوده و ترکیده و اثری از آن نمانده باشد.

دیدگاه

سلام
          وقت بخیر
          نوشته اصلی توسط blackbooter نمایش پست ها
          ممنون.خب ال ای دی کدومه؟ پیداش نکردم من هرچی نگاه کردم.مقاوت کدوم یکی ؟
          بکلایت ال سی دی ، در تصویر شماره 2 مشخصه ، که ال ای دی بکلایت ، بهش متصل شده

و در تصویر شماره 3 ، پایه های ال ای دی ، روی بورد لحیم شده (بالای تصویر)

02-09-24​
          جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۱۱:۲۱ ۱۴۰۲/۰۹/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
            سلام
            وقت بخیر

بکلایت ال سی دی ، در تصویر شماره 2 مشخصه ، که ال ای دی بکلایت ، بهش متصل شده

و در تصویر شماره 3 ، پایه های ال ای دی ، روی بورد لحیم شده (بالای تصویر)

02-09-24​
            ممنون .
            منظورتون قسمتی که نوشته LED1- RED هست؟ ؟؟؟اونجا خالیه که. ببینید تا جایی که میدونم کسی اینو تعمیر نکرده تازه بازش کردم .
            یعنی طبق گفته دوست دیگه ال ای دی کلا ترکیده و اثری ازش نیست؟ پس همینجا led1-red یدونه ال ای دی لحیم کنم؟ چه نوع ال ای دی؟

درضمن تو همین عکس بالا دقت کنین دوتا پایه دیگه هست نوشته LED2-GREEN که شاید کامل دیده نشه تو عکس ولی اونچا هم ال ای دی نیست ولی پایهای اون تیکه کاغذ سفید روش چسبیده روش لحیم شده.

دیدگاه

سلام
              وقت بخیر

ممنون .
              .......نوشته LED2-GREEN....... ولی پایهای اون تیکه کاغذ سفید روش چسبیده روش لحیم شده.
              بله ، همون بقول شما تیکه کاغذ سفید ، یک منتشر کننده نور هست که یک ال ای دی ، بهش متصل شده و پایه های ال ای دی ، روی بورد لحیم شده .

02-09-25

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
                سلام
                وقت بخیر

بله ، همون بقول شما تیکه کاغذ سفید ، یک منتشر کننده نور هست که یک ال ای دی ، بهش متصل شده و پایه های ال ای دی ، روی بورد لحیم شده .

02-09-25
                سپاس فراوان
                اره انگار ال ای دی به این منتشر کننده سفید وصله داخلشه.
                .از کجا میتونم تهیه کنم این منتشرکننده نور رو.؟؟اندازش کوچیکه تقریبا 15 سانت در 5 سانته

دیدگاه

سلام
                  وقت بخیر
                  سپاس فراوان
                  اره انگار ال ای دی به این منتشر کننده سفید وصله داخلشه.
                  .از کجا میتونم تهیه کنم این منتشرکننده نور رو.؟؟اندازش کوچیکه تقریبا 15 سانت در 5 سانته

ال ای دی رو ( اگر سوخته البته ) ازش جدا کنید و یک ال ای دی مشابه بجاش قرار بدید .
                  02-09-26

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X