اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم نور بودن متن lcd کاراکتری با وجود تنظیم کنتراست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کم نور بودن متن lcd کاراکتری با وجود تنظیم کنتراست

سلام و درود خدمت مهندسین گرامی
    من یه lcd کاراکتری 2*16 رو به میکروی arm متصل کردم و بعد از کلی سرچ تو سایتا تونستم یه کتابخونه براش پیدا کنم
    الان متن روی lcd خیلی کم نور نشون میده
    پایه تنظیم کنتراست هم با چند تا مقاومت در حد کیلو اهم به زمین وصل کردم که بهترین حالتش این بود که مستقیم به زمین وصل کردم
    ولی همچنان خیلی کم نوره
    میتونه مشکل از command های ارسالی به lcd باشه؟
    و اینکه در کل برای اماده سازی lcd بصورت ۴ بیتی کدوم کد های hex رو باید بفرستم ؟

پاسخ : کم نور بودن متن lcd کاراکتری با وجود تنظیم کنتراست

نوشته اصلی توسط kazem_hakimi نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت مهندسین گرامی
    سلام دوست عزیز

پایه تنظیم کنتراست هم با چند تا مقاومت در حد کیلو اهم به زمین وصل کردم که بهترین حالتش این بود که مستقیم به زمین وصل کردم
    ولی همچنان خیلی کم نوره
    نحوه ی کار ال سی دی های کاراکتری به این صورت هست که یک ال ای دی بک لایت زیر ال سی دی قرار گرفته و با روشن شدن بک لایت نور اون از ال سی دی عبور میکنه و به چشم شما میرسه. حالا برای نمایش یک پیکسل، با اعمال ولتاژ به اون پیکسل یک سری اتفاقات رخ میده که اون پیکسل دیگه اجازه ی عبور نور ال ای دی بک لایت رو نمیده و در نتیجه شما اون پیکسل رو مشکی میبیند. بنابراین برای تغییر شدت روشنایی ال سی دی در واقع باید شدت روشنایی ال ای دی بک لایت تغییر کنه که تغییر شدت روشنایی ال ای دی بک لایت به راحتی از نور هایی که از اطراف ال سی دی بیرون میزنه قابل مشاهده هست. این توضیحات رو دادم تا خودتون بهتر بتونید عیب یابی کنی. به عبارت دیگر اگه با تغییر مقدار مقاومت یا حتی اتصال کوتاه کردن، تغییری در شدت نور بک لایت دیده نمیشه، دو چیز میتونه مشکل داشته باشه ۱. مدار ۲. خود ال سی دی خراب باشه.

میتونه مشکل از command های ارسالی به lcd باشه؟
    نه. انواع معمول این ال سی دی ها قابلیت تغییر شدت نور بک لایت با کامند رو ندارند.

و اینکه در کل برای اماده سازی lcd بصورت ۴ بیتی کدوم کد های hex رو باید بفرستم ؟
    بستگی به کنترلر ال سی دی (آیسی که روی خود ال سی دی قرار داره) داره. اگه اشتباه نکنم یادمه کلا این ال سی ها با دو نوع کنترلر بیشتر توی بازار موجود نبودند. اول نوع کنترلر ال سی دی رو پیدا کن بعد از توی گوگل میتونی پیدا کنی. درضمن مگه نگفتی کتابخونه پیدا کردی، توی کتابخونه نیست؟

من خودم برای استخدامم، بهم یک پروژه دادند، راه اندازی ال سی دی کاراکتری با میکروی pic بود. کلا دیتاشیت کنترلر ال سی دی رو پیدا کردم و تمام کامند هاش رو پیاده کنم. ولی خوب مال ۷ سال پیش بود.

دیدگاه

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
      با توجه به راه حلتون مدار رو چک کردم ولتاژ تغذیه به جای ۵ اومده بود روی ۳ که مشکل از st link بود چون تغذیش رو از اون گرفته بودم

دیدگاه

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
        با توجه به راه حلتون مدار رو چک کردم ولتاژ تغذیه به جای ۵ اومده بود روی ۳ که مشکل از st link بود چون تغذیش رو از اون گرفته بودم
        برای تشکر میتونید و بهتره از دکمه ی تشکر در نوار پایینی پاسخ استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X