اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

المان سردکننده tec

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

المان سردکننده tec

سلام دوستان، از این قطعه خواستم استفاده کنم و کارهای زیر را انجام دادم:
    ۱-در حد ۵-۶ ثانیه وصلش کردم به فندکیه ماشین تا سمت داغش مشخص شه برام، سمتی که نوشته بود سریع داغ شد و سمت دیگش هم کمی با تاخیر شروع کرد به گرم شدن که سریع کشیدم
    ۲-سمت نوشته هاش با چسب سیلیکون یک هیت سینک مشکی چسبوندم
    ۳-یک استوانه پلاستیکی (درب دار) برداشتم دربشو سوراخ سوراخ کردم و سمت دیگه هیت سینک را بستم رو درب استوانه و سمت دیگه درب استوانه، فن 4x4 دوازده ولت بستم، اما این فن باد کمی ایجاد میکنه
    حالا وقتی فن روشن شه از اونور سوراخ ها که هیت سینک هست هوا را میکشه اینور سوراخ ها و از انتهای استوانه هوای گرم را خارج میکنه، اینطوری سعی دارم هوای گرم هیت سینک را دور کنم.
    حالا این مجموعه را زدم به فندکی ماشین، سمت هیت سینک در عرض ۲ ثانیه داغ شد و در عرض ۴ ثانیه سمتی که انتظار میره سرد شه هم باز گرم شد، و لذا سریع کشیدمش

ایراد کار چیست؟ آیا فن ضعیفه یا اصلا المان ایراد داره؟
    اما با این سرعت و شدتی که این قطعه اصرار بر داغ شدن داره بعید میدونم با هیچ فنی بشه طوری دمای سمت داغشو کم کرد که سمت دیگش قرار باشه سرد هم بکنه !
    جدیدترین ویرایش توسط intel_amd; ۲۰:۰۷ ۱۴۰۲/۰۹/۰۶.

کسی نظری نداشت؟!

دیدگاه

اگر دو طرف هم گرم بشه
      سوخته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
        سلام دوستان، از این قطعه خواستم استفاده کنم و کارهای زیر را انجام دادم:
        ۱-در حد ۵-۶ ثانیه وصلش کردم به فندکیه ماشین تا سمت داغش مشخص شه برام، سمتی که نوشته بود سریع داغ شد و سمت دیگش هم کمی با تاخیر شروع کرد به گرم شدن که سریع کشیدم
        ۲-سمت نوشته هاش با چسب سیلیکون یک هیت سینک مشکی چسبوندم
        ۳-یک استوانه پلاستیکی (درب دار) برداشتم دربشو سوراخ سوراخ کردم و سمت دیگه هیت سینک را بستم رو درب استوانه و سمت دیگه درب استوانه، فن 4x4 دوازده ولت بستم، اما این فن باد کمی ایجاد میکنه
        حالا وقتی فن روشن شه از اونور سوراخ ها که هیت سینک هست هوا را میکشه اینور سوراخ ها و از انتهای استوانه هوای گرم را خارج میکنه، اینطوری سعی دارم هوای گرم هیت سینک را دور کنم.
        حالا این مجموعه را زدم به فندکی ماشین، سمت هیت سینک در عرض ۲ ثانیه داغ شد و در عرض ۴ ثانیه سمتی که انتظار میره سرد شه هم باز گرم شد، و لذا سریع کشیدمش

ایراد کار چیست؟ آیا فن ضعیفه یا اصلا المان ایراد داره؟
        اما با این سرعت و شدتی که این قطعه اصرار بر داغ شدن داره بعید میدونم با هیچ فنی بشه طوری دمای سمت داغشو کم کرد که سمت دیگش قرار باشه سرد هم بکنه !
        درود،
        یکبار با هست سینک بزرگ ( مثلا هست سینک CPU ) امتحان کنید.
        ضمنا این مورد هم در نظر داشته باشید که ممکن هست رنگ بندی سیم های المان برعکس باشه یا قطب های فندکی برعکس باشه.

دیدگاه

تا جایی که میدونم بسته به اینکه چقدر بتونید گرما را از سمت داغ دور کنید، سمت دیگر سرد میشود، یعنی اگر گرما از سمت داغ دور نشه سمت دیگشم گرم میشه
          این فن هم انقدر بادش کمه که مطمئنا هیچ گرمایی از سمت داغ دور نمیکنه
          لذا اینطور نیست که بدون فن قوی اگر این قطعه را به تغذیه وصل کنید سمت سردکنش شروع به سرد شدن بکنه و گرم نشه
          پولاریته هم جایی خوندم اگر برعکس وصل شه باعث سوختن نمیشه فقط سمت سرد و گرمش برعکس میشه

دیدگاه

دوستانی که تجربه کار با این قطعه را دارند لطفا در بحث مشارکت کنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X