اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر ماژول دماسنج XH-B310

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر ماژول دماسنج XH-B310

سلام دوستان من دو تا از این ماژول دماسنج تابلویی برای ساخت هیتر گرداک که یکی برای هویه و دیگری برای هوای گرم باشه استفاده کردم اشتباهی به ورودی سنسور یکی از ماژول ها 12 ولت وصل کردم و حالا ماژول ارور E4 میدهد پشت برد ماژول را که بررسی کردم یه آی سی به شماره cd4051 bm داره که یه مالتی پلکس هستش اون رو با هیتر در آوردم و اون ارور پاک شد اما دما نمایش داده نمیشه آی سی ماژول سالمه را که بررسی کردم دیدم ورودی یکی از پایه هاش که به سنسور ربط داره نسبت به زمین مگا اهم هستش ولی این آی سی سوخته نسبت به گراند صفر هستش با این اطلاعات آی سی صد در صد سوخته ولی میخام بدونم آیا میشه به جای CD4051bm از HEF4051 استفاده کنم؟؟ دیتا شیت هر دوتا رو که بررسی کردم فقط در قسمت درایو خروجی یه تفاوت کوچکی داره و ولتاژ تغذیه یکی 3تا 15 و دیگری 5 تا 15 هستش. یه نکته رو هم بگم که برای جلوگیری از سوختن ماژول ناشی از اعمال عمدی یا تصادفی یا مشکلات برد ترموستات 4 تا دوی به صورت معکوس با ورودی سنسور به طور موازی و برعکس متصل کردم تا هر گونه ولتاژ اضافی بیشتر از 3 ولت را به زمین صفر کنه

نوشته اصلی توسط HamidRassoli نمایش پست ها
    سلام دوستان من دو تا از این ماژول دماسنج تابلویی برای ساخت هیتر گرداک که یکی برای هویه و دیگری برای هوای گرم باشه استفاده کردم اشتباهی به ورودی سنسور یکی از ماژول ها 12 ولت وصل کردم و حالا ماژول ارور E4 میدهد پشت برد ماژول را که بررسی کردم یه آی سی به شماره cd4051 bm داره که یه مالتی پلکس هستش اون رو با هیتر در آوردم و اون ارور پاک شد اما دما نمایش داده نمیشه آی سی ماژول سالمه را که بررسی کردم دیدم ورودی یکی از پایه هاش که به سنسور ربط داره نسبت به زمین مگا اهم هستش ولی این آی سی سوخته نسبت به گراند صفر هستش با این اطلاعات آی سی صد در صد سوخته ولی میخام بدونم آیا میشه به جای CD4051bm از HEF4051 استفاده کنم؟؟ دیتا شیت هر دوتا رو که بررسی کردم فقط در قسمت درایو خروجی یه تفاوت کوچکی داره و ولتاژ تغذیه یکی 3تا 15 و دیگری 5 تا 15 هستش. یه نکته رو هم بگم که برای جلوگیری از سوختن ماژول ناشی از اعمال عمدی یا تصادفی یا مشکلات برد ترموستات 4 تا دوی به صورت معکوس با ورودی سنسور به طور موازی و برعکس متصل کردم تا هر گونه ولتاژ اضافی بیشتر از 3 ولت را به زمین صفر کنه
    با سلام و احترام
    قاعدتا سیگنال ترموکوپل در مرحله اول برای تقویت وارد یک آپ امپ میشه. بهتره اول از صحت کارکرد آپ امپ مدار مطمئن شوید.

دیدگاه

با سلام
      نه آپ امپی وجود ندارد فقط یه آی سی مالتی پالکس ذکر شده وجود داره به همراه یه دونه آی سی میکرو چند تا رگولاتور برای تقویت ولتاژ ترموکوپل هم از یه تقسیم مقاومتی استفاده شده (مثلا به فرض برای درست کردن یه ولتاژ در حد نیم ولت از ولتاژ سه ولت تقسیم مقاومتی اسفاده شده و ترموکوپل با مقاومت دومی سری کرده و جمعش مثلا میشه نیم به اضافه یه مقدار 20 میلی ولت در دمای 400 درجه به فرض) بنظرتون میتونم به جای cd4051 از 4051hef استفاده کنم؟

دیدگاه

بعد چون دامنه ولتاژ ترموکوپل کمه از adc داخل خود میکرو استفاده شده

دیدگاه

آی سی را با همان نمونه اصلی تعویض کردم و ماژول به درستی و بدون خطا کار کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X