اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ترموستات برای هیتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ترموستات برای هیتر

سلام مجدد خدمت اساتید محترم
    بنده می خواستم یک ترموستات با اردوینو و ال ای دی اولد و max6675 درست کنم که برای ساخت هیتر می خواستم که دما رو تنظیم کنم که وقتی به اون دمای پد نظرم رسید ولتاژ رو قطع کنه و حالا با ولوم بشه دمارو تغیر داد

من با آردوینو نساختم ولی با lm324 و نقشه ای که داخل اینترنت هست درست کردم خوب عمل کرده برای نمایش دما از دماسنج پنلی استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HamidRassoli نمایش پست ها
      من با آردوینو نساختم ولی با lm324 و نقشه ای که داخل اینترنت هست درست کردم خوب عمل کرده برای نمایش دما از دماسنج پنلی استفاده کردم
      میشه عکس مدارتون رو بدید

دیدگاه

هیچ کس نیست جواب کامل تری بده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
          هیچ کس نیست جواب کامل تری بده ؟
          سلام برای این کار باید برنامه نویسی بلد باشی و بتونی با اردوینو یا میکروکنترلر کار کنی و برنامه بنویسی باید بدونی که max6675 از طریق پروتکل spi ساپورت میشه و از این قبیل اطلاعات (اگر بلد بودی خیلی راحته در غیر این صورت خیلی سخته)
          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

خدمات لیزر کندلا در پردیس یکی از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های رفع موهای زائد است که از دو طول موج الکساندرایت ۷۵۵ نانومتر و ان‌دی یگ ۱۰۶۴ نانومتر استفاده می‌کند. این دستگاه به دلیل قدرت بالا، سرعت زیاد و کمترین عوارض جانبی، برای انواع پوست‌ها از روشن تا تیره مناسب است. سیستم خنک‌کننده دینامیکی (DCD) آن باعث کاهش درد و محافظت از پوست در برابر سوختگی می‌شود. عملکرد دقیق این لیزر، بدون آسیب به بافت اطراف، فولیکول مو را هدف قرار داده و تأثیر طولانی‌مدتی دارد. استفاده از لیزر کندلا در کلینیک تمنا به مرور باعث نازک‌تر شدن و کاهش رشد موهای زائد می‌شود. این دستگاه علاوه بر حذف مو، در بهبود لک‌های پوستی و جوان‌سازی نیز کاربرد دارد. به دلیل تأثیرگذاری بالا و تایید FDA، یکی از محبوب‌ترین روش‌های لیزر درمانی در کلینیک‌های زیبایی محسوب می‌شود.​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها

سلام برای این کار باید برنامه نویسی بلد باشی و بتونی با اردوینو یا میکروکنترلر کار کنی و برنامه بنویسی باید بدونی که max6675 از طریق پروتکل spi ساپورت میشه و از این قبیل اطلاعات (اگر بلد بودی خیلی راحته در غیر این صورت خیلی سخته)
              من اکثر پروژه هامو با هوش مصنوعی می نویسم کلا اوکی هست
              حالا خودتون نمی تونید برای من برنامه بنویسید؟

دیدگاه

سلام مجدد خدمت اساتید محترم
                بنده می خواستم یک ترموستات با اردوینو و ال ای دی اولد و max6675 درست کنم که برای ساخت هیتر می خواستم که دما رو تنظیم کنم که وقتی به اون دمای پد نظرم رسید ولتاژ رو قطع کنه و حالا با ولوم بشه دمارو تغیر داد
                با سلام و احترام

Here you are going to learn how to make a soldering station with temperature controller to control the temperature of the soldering iron especially for micro soldering or any other precision soldering job.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                  ممنون ولی من برای هیتر ۲۲۰ ولت می خواستم!!

دیدگاه

ممنون ولی من برای هیتر ۲۲۰ ولت می خواستم!!
                    با سلام و احترام
                    مدار ارسالی برای این بود که ازش ایده بگیرید و با نحوه نوشتن برنامش آشنا بشید.
                    موفق باشید.

دیدگاه

اینجا برنامه نویس کسی نیست

دیدگاه

اینجا برنامه نویس کسی نیست
                        اگر رایگان لازم دارید ، فکر نکنم کسی چه اینجا ، و چه هر جای دیگه رایگان کد بنویسه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اگر رایگان لازم دارید ، فکر نکنم کسی چه اینجا ، و چه هر جای دیگه رایگان کد بنویسه.
                          نه حالا مثلا با یه مبلغی هم باشه اوکیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X