اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور دما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور دما

بهترین پیزی که میتونم پیشنهاد بدم که تا دمای 250 درجه هم اتفاقی براش نیوفته NTC 10k هست.

فقط برای تنظیم دماش یخورده باید وقت بذاری. مثل بقیه سنسور ها خطی نیست.
    اما اگه بتونی تیبل و در بیاری خیلی خوب و دقیق میشه.
    سعی کن با آپ امپ راه اندازیش کنی.
    *\ وقتی ارزش ها عوض بشن، عوضی ها باارزش می شن /*

دیدگاه

با سلام برای کاهش ولتاژی المنت و بالتبع درجه حرارت . شما می توانید یک دیود رکتیفایر امپر مناسب دوسر کلید قطع و وصل قرار دهید ۱..... وقتی کلید خاموشه ولتاژ دوسر مصرف کننده ار دیود عبور می کندو نیم سیکل موج ورودی حذف میشود . بنابراین ولتاژ دوسر بار به ۱۰۰ ولت تقریبا کاهش* می یابدو حرارت المنت کم میشود ۲..... اگر کلید را وصل کنید ولتاژ ورودی به مصرف کننده میرسد و گرما بیشتر میشود.موفق باشید انشالله.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جریان مصرف کننده از دیود عبور می کند .

دیدگاه

سلام و وقت بخیر به همه دوستان
        من دو عدد از سنسور HTU21D رو تهیه کردم و در دو مورد به مشکل خوردم
        - برای اتصال همزمان هر دو به اردوینو (ادرس یکسان i2c) به مشکل خوردم و نتونستم راه حلی پیدا کنم.
        من با هر دو کتاب خونه Adafruit_HTU21DF.h و SparkFunHTU21D.h یک سنسور رو راه اندازی کردم اما در جریان کد ادرس i2c خواسته نشده.(برای تغییر دستی ادرس، کاری مشابه اتصال چند نمایشگر به یک برد با i2c)
        - و مورد بعدی هم این هست که این سنسور رطوبت رو بالای ۱۰۰٪ هم نشون میده( تا ۱۱۲٪ هم بالا رفت) که منطقی نیست.
        از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir289 نمایش پست ها
          سلام و وقت بخیر به همه دوستان
          من دو عدد از سنسور HTU21D رو تهیه کردم و در دو مورد به مشکل خوردم
          - برای اتصال همزمان هر دو به اردوینو (ادرس یکسان i2c) به مشکل خوردم و نتونستم راه حلی پیدا کنم.
          من با هر دو کتاب خونه Adafruit_HTU21DF.h و SparkFunHTU21D.h یک سنسور رو راه اندازی کردم اما در جریان کد ادرس i2c خواسته نشده.(برای تغییر دستی ادرس، کاری مشابه اتصال چند نمایشگر به یک برد با i2c)
          - و مورد بعدی هم این هست که این سنسور رطوبت رو بالای ۱۰۰٪ هم نشون میده( تا ۱۱۲٪ هم بالا رفت) که منطقی نیست.
          از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنند????
          با سلام
          برای مورد اولش میتوانید از Software I2C استفاده کنید ولی در مورد دومی اطلاعی ندارم.
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
            با سلام
            برای مورد اولش میتوانید از Software I2C استفاده کنید ولی در مورد دومی اطلاعی ندارم.
            موفق باشید.
            سلام
            ممنون از وقتی که گذاشتید
            اما متاسفانه من نتونستم درست متوجه منظورتون بشم و هر چه سرچ هم می کنم چیزی پیدا نمی کنم
            امکانش هست یکم بیشتر در مورد software i2c توضیح بدید?software i2c کتابخونه است یا یک روش ارتباط؟
            اگه لینک اموزشی برای راه اندازی یا ویدیو از یوتیوب معرفی کنید خیلی ممنونتون میشم.

دیدگاه

سلام
              ممنون از وقتی که گذاشتید
              اما متاسفانه من نتونستم درست متوجه منظورتون بشم و هر چه سرچ هم می کنم چیزی پیدا نمی کنم
              امکانش هست یکم بیشتر در مورد software i2c توضیح بدید?software i2c کتابخونه است یا یک روش ارتباط؟
              اگه لینک اموزشی برای راه اندازی یا ویدیو از یوتیوب معرفی کنید خیلی ممنونتون میشم.
              درود، با توجه به نام،
              به نظر میرسه که کتابخونه باشه.

دیدگاه

سلام
                ممنون از وقتی که گذاشتید
                سلام
                وقتی بحث از راه اندازی یک پروتکل یا رابط ارتباطی میشه، معمولا این کار رو به ۲ صورت میشه انجام داد؛ سخت افزاری و نرم افزاری.
                توی حالت سخت افزاری، پردازنده مورد استفاده یک واحد سخت افزاری برای اون پروتکل داره. مثل واحد I2C میکروکنترلر. توی این حالت طراح اون واحد سخت افزاری رو کانفیگ میکنه و هنگام تبادل داده، یک سخت افزار مخصوص به این کار وجود داره که سیگنال ها رو کنترل میکنه و داده رو مبادله میکنه و در اختیار طراح قرار میده. علاوه بر این ها معمولا واحد سخت افزاری امکانات اضافه تری مثل وقفه هم ارایه میده که خیلی میتونه دست طراح رو باز بذاره.
                اما توی بعضی موارد پردازنده ما اون واحد سخت افزاری رو نداره، یا تعدادش کمه، یا برای کاربرد دیگه ای مشغوله و یا به دلیل مشکلات ورودی و خروجی ها امکان استفاده از اون پروتکل به شکل سخت افزاری نداره. توی این حالت از پیاده سازی نرم افزاری استفاده میشه. یعنی همه کارهای ارتباط مثل زمانبندی سیگنال ها به شکل نرم افزاری برنامه نویسی میشه. حالا این پیاده سازی میتونه توی قالب یک کتابخونه باشه یا هر شکل دیگه. مهم اینه که واحد مخصوصی برای این رابط وجود نداره و طراح با استفاده از ورودی و خروجی های چند منظوره این رابط رو پیاده سازی میکنه.

دیدگاه

اما در جریان کد ادرس i2c خواسته نشده.(برای تغییر دستی ادرس، کاری مشابه اتصال چند نمایشگر به یک برد با i2c)
                  با درود
                  اگه ادرس بصورت دستی قابل تغییر هست که میتونید تغییر بدید و طبق دیتاشیت دستورات I2C رو بفرستید که شامل ادرس هم میشه ولی اگه سنسور شما قابلیت ادرس دهی نداره برای راه اندازی 2 تا سنسور بصورت مجزا میتونید اولی رو بصورت نرم افزاری(I2C) و دومی رو بصورت سخت افزاری(TWI) راه اندازی کنید که ساختار پروتکل هر دو یکی هست.
                  برای مورد بعدی شما رفرنس یا مرجع برای نمونه برداری باید داشته باشید تا مقدار دریافتی رو از روی اون تصحیح کنید.برای مثال یک دمای مشخص رو با دماسنج اندازه بگیرید و دمای دریافتی سنسورتون رو طبق اون تنظیم کنید.

دیدگاه

سلام
                    ممنون از وقتی که گذاشتید
                    با سلام و احترام

در Software I2C بجای استفاده از پایه های سخت افزاری میکرو برای I2C ، از طریق نرم افزار، پروتکل I2C برای دو پایه IO میکرو که در برنامه قابل انتخاب هست برنامه ریزی میشه و در اصل یک شبیه سازی نرم افزاری از پروتکل I2C است که ممکنه در بعضی از کامپایلرها وجود داشته باشه و در بعضی هم باید بصورت کتابخانه اضافه کنید. برای مورد سوال شما که امکان تغییر آدرس سنسور وجود نداره که بشه هر دو سنسور را برروی یک باس قرار داد میتوانید با این روش از دو باس مختلف برای ارتباط با سنسورها استفاده کنید.

آدرس زیر نمونه کتابخانه برای آردوینو میباشد.

موفق باشید.

دیدگاه

با سلام و احترام

در Software I2C بجای استفاده از پایه های سخت افزاری میکرو برای I2C ، از طریق نرم افزار، پروتکل I2C برای دو پایه IO میکرو که در برنامه قابل انتخاب هست برنامه ریزی میشه و در اصل یک شبیه سازی نرم افزاری از پروتکل I2C است که ممکنه در بعضی از کامپایلرها وجود داشته باشه و در بعضی هم باید بصورت کتابخانه اضافه کنید. برای مورد سوال شما که امکان تغییر آدرس سنسور وجود نداره که بشه هر دو سنسور را برروی یک باس قرار داد میتوانید با این روش از دو باس مختلف برای ارتباط با سنسورها استفاده کنید.

موفق باشید.
                      با درود
                      مثل برنامه نویسی سنسور های اس هاش تی درسته ؟

دیدگاه

با سلام و احترام

موفق باشید.
                        عرض ارادت
                        توضیحاتتون خیلی کمکم کرد
                        واقعا دستتون درد نکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X