اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای خرید ترموستات کنترلر دما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای خرید ترموستات کنترلر دما

با سلام
    من یه ترموستات کنترلر دما می خواستم واسه دستگاه های صنعتی م که هر کدوم 1400 تا 1600 واته و 24 ساعته هم روشنه. نباید گرماش از حد خاصی بالاتر بره و به همین خاطر می خوام اگه دماش از حد تنظیم شده بالاتر رفت به صورت خودکار قطع شه. داشتم ویدیو های یوتوب رو نیگاه می کردم که به مدل جالب‫ W1209 رسیدم. از اونجاییکه دستگاه ها هر کدوم 6 تا 7 آمپره می خواستم بدونم که می تونه برای هر کدوم از این دستگاه ها مناسب باشه ؟ دیدم بعضی ها تو سایت نوشتن با خروجی رله ۵ آمپری اما احساس می کنم برای این کار حداقل باید 10 آمپر نیاز باشه درسته ؟

ممنون میشم در مورد این مدل و یا هر مدل دیگه ای که صلاح میدونید راهنمایی کنید

پاسخ : راهنمایی برای خرید ترموستات کنترلر دما

نوشته اصلی توسط PhaNull نمایش پست ها
    با سلام
    من یه ترموستات کنترلر دما می خواستم واسه دستگاه های صنعتی م که هر کدوم 1400 تا 1600 واته و 24 ساعته هم روشنه. نباید گرماش از حد خاصی بالاتر بره و به همین خاطر می خوام اگه دماش از حد تنظیم شده بالاتر رفت به صورت خودکار قطع شه. داشتم ویدیو های یوتوب رو نیگاه می کردم که به مدل جالب‫ W1209 رسیدم. از اونجاییکه دستگاه ها هر کدوم 6 تا 7 آمپره می خواستم بدونم که می تونه برای هر کدوم از این دستگاه ها مناسب باشه ؟ دیدم بعضی ها تو سایت نوشتن با خروجی رله ۵ آمپری اما احساس می کنم برای این کار حداقل باید 10 آمپر نیاز باشه درسته ؟

ممنون میشم در مورد این مدل و یا هر مدل دیگه ای که صلاح میدونید راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز من با این مدل آشنایی ندارم اما چند نکته اگه اون
    ویدیو را قرار می دادین خوب بود بعد باید محدوده دما رو معلوم کنید
    که چقدر هست من مشخصات اون رو دیدم دمای اون از 55-تا 100و
    رله تا 10امپر جریان رو تحمل می کرد و باید اطمینان حاصل کنید که
    نویز پذیر نباشه چون می خواهید در محیط صنعتی استفاده می کنید
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای خرید ترموستات کنترلر دما

محدوده دمای دستگاه می تونه تو رینج
      55 تا 100
      باشه. مسما چون ترموستات قراره با دمای محیط کار کنه و دمای محیط با دمای کارکرد دستگاه هم متفاوته بنابراین طبق تجربه خودم سقف مورد نظر دمای محیط برای رسیدن به آستانه مثلا 80 درجه باید چیزی بین 30-35 درجه باشه.

لینک ویدیو تو یوتوب زیاده اما لینکی که دیدم :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X