اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش برد هدفون FM با افزایش طول آنتن؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش برد هدفون FM با افزایش طول آنتن؟

درود دوستان
    هدفون FM فیلیپس 8595 که در باند UHF فرکانس 864MHz کار می کنه

برد ادعاییش حدود 100 متر در فضای بازه ولی چون فرستندش توی اتاقه بردش در بیرون کم شده
    فرستندش رو باز کردم آنتنش یک سیم مفتولی روکش دار به طول اندازه ی یک انگشت بود:

حدود 2 متر سیم مفتولی نازک 0.5 بجاش لحیم کردم و سر سیم رو انداختم بالای دیوار ولی بردش که بیشتر نشد بلکه ضعیفتر هم شد!!
    یادمه خیلی خیلی قدیمها یک میکروفن دستی FM داشتم که روی رادیو FM می شد موجش رو دریافت کرد، بجای آنتن کوتاه خودش حدود یک متر سیم نازک رو چند لا کرده بودم بردش زیاد شده بود...
    آیا درباره ی این هدفون واقعا هیچکار نمیشه کرد؟​​​
    جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۴:۱۲ ۱۴۰۲/۰۸/۱۸.

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
    درود دوستان
    هدفون FM فیلیپس 8595 که در باند UHF فرکانس 864MHz کار می کنه

برد ادعاییش حدود 100 متر در فضای بازه ولی چون فرستندش توی اتاقه بردش در بیرون کم شده
    فرستندش رو باز کردم آنتنش یک سیم مفتولی روکش دار به طول اندازه ی یک انگشت بود:

حدود 2 متر سیم مفتولی نازک 0.5 بجاش لحیم کردم و سر سیم رو انداختم بالای دیوار ولی بردش که بیشتر نشد بلکه ضعیفتر هم شد!!
    یادمه خیلی خیلی قدیمها یک میکروفن دستی FM داشتم که روی رادیو FM می شد موجش رو دریافت کرد، بجای آنتن کوتاه خودش حدود یک متر سیم نازک رو چند لا کرده بودم بردش زیاد شده بود...
    آیا درباره ی این هدفون واقعا هیچکار نمیشه کرد؟​​​
    دوست عزیز معمولا آنتن ساده را یک چهارم طول موج در نظر میگیرند ... در FM تجاری شما با محدوده فرکانس حدود 100 مگاهرتز سر و کار داری که آنتن مناسب تقریبا 75 سامنیمتر میباشد ... در فرکانس 864 مگاهرتز طول موج شما تقریبا 34 سانتیمتر میباشد که باید از آنتن 7.5 سانتیمتری استفاده فرمایید .... دقت داشته باشید در فرستنده اگر آنتن از نظر فرکانس و امپدانس متناسب طبقه خروجی فرستنده نباشد موج برگشتی از آنتن SWR میتواند باعث صدمه به خروجی فرستنده گردد
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

حالا چه در گیرنده و چه فرستنده اگر یک سیم 30 سانتی رو 4 لا کنیم تا طولش بشه 7.5 سانت آیا بهبودی حاصل میشه؟
      تغییر در ضخامتش چطور؟

دیدگاه

درود
        معمولا در آنتن ها برای کاهش جا گیری، آنها را با ضریبی از طول موج تشعشع کوتاه میکنند و حتی اگر بخواهند بیشتر کوتاه شود آنرا به دور یک استوانه می پیچند ولی هرگز چندلا نمیکنند. تغییردر ضخامت هم هیچ تاثیری در تشعشع ندارد چون اثر پوستی است که باعث آن میشود . افزایش ضخامت ممکن است مقاومت مکانیکی آنرا بالا ببرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          معمولا در آنتن ها برای کاهش جا گیری، آنها را با ضریبی از طول موج تشعشع کوتاه میکنند و حتی اگر بخواهند بیشتر کوتاه شود آنرا به دور یک استوانه می پیچند ولی هرگز چندلا نمیکنند. تغییردر ضخامت هم هیچ تاثیری در تشعشع ندارد چون اثر پوستی است که باعث آن میشود . افزایش ضخامت ممکن است مقاومت مکانیکی آنرا بالا ببرد.
          البته قدیما یک میکروفن FM خیلی ساده بود که با همین ‌‌‌‌‌‌‌‌چندلاکردن یک سیم تونستم بردش رو بیشتر کنم! اگر شما می فرمایید بیهودست پس بگذریم ازش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X