اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان مصرفی بالای ماژول gps

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جریان مصرفی بالای ماژول gps

باسلام
    من دارم روی یه سیستم موقعیت یاب کار میکنم که شامل یه ماژول gsm ، یه gps(LEA 5H) و یه میکرو میشه. برای تغذیه کل سیستم هم فقط یه باتری موبایل 700mAh دارم.تنها مشکل اینجاست که ماژول gps به تنهایی حدود 110 میلی آمپر جریان بطور متوسط میکشه که ظرف کمتر از یه ساعت باتری رو خالی میکنه! :surprised:نمیدونم راهی هست که بشه این جریان رو محدود کرد، یا اینهمه جریان اصلا طبیعیه؟ تو دیتاشیت gps فقط گفته جریان پیک ماژول 150 میلی آمپره و تمام!!
    دوستان اگه اطلاعاتی دارید، خوشحال میشم کمک برسونید...

پاسخ : جریان مصرفی بالای ماژول gps

سلام ماژول GPS جریان زیادی میکشه حتی تو دیتا شیت بعضی از ماژول ها تا 2 آمپر موقع کانکت شدن به ستلایت نوشته تنها کاری که می تونی بکنی اینه که وقتی دیتا رو از gps می خوای بگیری ماژول روشن کنی بعد از تموم شدن هم خاموش کنی با یک مدار ترانزیستوری و یک میکرو میتونی این کارو بکنی :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jodatnia
      سلام ماژول GPS جریان زیادی میکشه حتی تو دیتا شیت بعضی از ماژول ها تا 2 آمپر موقع کانکت شدن به ستلایت نوشته تنها کاری که می تونی بکنی اینه که وقتی دیتا رو از gps می خوای بگیری ماژول روشن کنی بعد از تموم شدن هم خاموش کنی با یک مدار ترانزیستوری و یک میکرو میتونی این کارو بکنی :agree:
      به نظر این کار زیاد جالب نمیاد.
      چون معمولا ماژولهای GPS برای پر کردن فیلدهای اطلاعاتی خودشون به چندین دقیقه زمان نیاز دارند.
      البته این به طراح سیستم بستگی داره که این براش مشکلی پیش میاره یا خیر.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

حرفتون کاملا درسته ولی ماژول های خوب GPS معمولا کمتر از 30 ثانیه برای دریافت اطلاعات زمان احتیاج دارند و من فکر می کنم در اکثر پروژه های GPS خطای 30 ثانیه ای در مقابل از دست دادن کل شارژ باطری بک پ و داغ کردن اضافه رگولاتور ها و کاهش عمر ماژول GPS و ..... قابل چشم پوشی باشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X