اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی شبکه های فیبر نوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی شبکه های فیبر نوری

سلام به همگی
    کسی در رابطه با این دوره ها اطلاعاتی داره؟
    1-طراحی شبکه های فیبر نوری
    2-عیب یاب فاکتور های مربوط به تست کابلهای مسی و فیبر نوری
    3-فن ورز مفصل بندی کابلهای نوری
    آخه می خوام بینم اگه بدرد بخورن دورشون رو ببینم .

پاسخ : طراحی شبکه های فیبر نوری

سلام به همگی
    من در مورد یکی از این دوره اطلاعات خوبی کسب کردم و از آنجا که تعداد بازدید کنندع های این تاپیک بالا بود فکر کردم ممکن دوستان بخواهن در این زمینه اطلاعاتی داشته باشند در مور دوره طراحی شبکه فیبر نوری : اصول طراحی شبکه های فیبر نوری از قبیل فاصله خطوط با سازهای طبیعی و غیر طبیعی و عمق استاندارد دفن فیبر در خاک های متفاوت و بطور کل استاندارد هایی که باید در این زمینه رعایت شوند تدریس می شود. همه ی این اصول درنقشه های کشیده شده توسط نرم افزار cad باید رعایت شود و دیگه اینکه در این دور شماکاربا با تجهیزات این کار مثل دستگاه جوش defusion که برای جوش فیبر های نوری به کار میروند یاد میگرید و خوبه که بدونید این تجهیزات خیلی گرونه و متاسفاته همه وارداتیه ! خب پس از گذروندن این این دوره شما یه طراح خواهید بود ودر حال حاضر شریط کاری برای این تخصص خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi-firoozi
      سلام به همگی
      من در مورد یکی از این دوره اطلاعات خوبی کسب کردم و از آنجا که تعداد بازدید کنندع های این تاپیک بالا بود فکر کردم ممکن دوستان بخواهن در این زمینه اطلاعاتی داشته باشند در مور دوره طراحی شبکه فیبر نوری : اصول طراحی شبکه های فیبر نوری از قبیل فاصله خطوط با سازهای طبیعی و غیر طبیعی و عمق استاندارد دفن فیبر در خاک های متفاوت و بطور کل استاندارد هایی که باید در این زمینه رعایت شوند تدریس می شود. همه ی این اصول درنقشه های کشیده شده توسط نرم افزار cad باید رعایت شود و دیگه اینکه در این دور شماکاربا با تجهیزات این کار مثل دستگاه جوش defusion که برای جوش فیبر های نوری به کار میروند یاد میگرید و خوبه که بدونید این تجهیزات خیلی گرونه و متاسفاته همه وارداتیه ! خب پس از گذروندن این این دوره شما یه طراح خواهید بود ودر حال حاضر شریط کاری برای این تخصص خوبه
      سلام و تشکر.
      اگه اطلاعات بیشتری دارید دست ما رو هم بگیرید. این تاپیک رو کامل تکمیلش کن دیگه تا بدونیم فیبر نوری چی هست و چطور کار میکنه و مزایاش و معایبشو و همه بحث های پیرامونشو بررسی کنیم. ممنون از شما.
      چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

[quote=مجتبی بهادر]
        [/color]
        ببین دوست عزیز این دوره کاملا عملی و زیاد لازم نیست شما با جزئیات و بیس کار فیبر نوری
        نوری آشنا باشید و اگر سرچ بزنید مطالب تئوری زیادی پیدا خواهید کرد اما به طور کل اساس
        کار در پدیده شکست نوره ! اگه مباحث شکست نور در کتاب فیزیک سال اول دبیرستان رو بخاطر
        داشته باشید میدانید که نور در گذر از محیط های متفاوت با زاویه های متفاوت می شکند که با
        افزایش زاویه تابش زاویه شکست نیز افزایش میابد حال در ادامه افزایش دادن زاویه تابش
        (زاویه بین پرتو تابش و خط عمود ) بجایی میرسیم که دیگر پرتو تابیده شده از محیط اول از محیط
        دوم خارج نمیشود که به زاویه تابش در این حالت زاویه بحرانی گفته میشود و پرتو خروجی بر
        سطح جدایی دو محیط مماس میشود و حال اگر زاویه تابش از زاویه بحرانی بیشتر باشد تمام
        نور به محیط اول باز تابانده میشود و هیچ نوری از محیط اول خارج نمیشود که این اساس کار
        فیبر های نوری است یعنی اگر هسته فیبر رو که شیشه است رو محیط اول در نظر بگیری
        همواره نور که حامل اطلاعات است به نحوی در فیبر تابانده میشود که زاویه تابش آن از زاویه
        بحرانی بزرگتر باشد . لذا این قاعده کار با فیبر مشکل میسازد زیرا حداقل شعاع خمش
        برای فیبر 20 برابر قطر مقطع آن است و اگر این نکته رعایت نشود عملا فیبر کارایی ندارد
        در آینده سعی میکنم مطالب بهتری تهیه کنم . امیدوارم مفید باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
          سلام و تشکر.
          اگه اطلاعات بیشتری دارید دست ما رو هم بگیرید. این تاپیک رو کامل تکمیلش کن دیگه تا بدونیم فیبر نوری چی هست و چطور کار میکنه و مزایاش و معایبشو و همه بحث های پیرامونشو بررسی کنیم. ممنون از شما.

سلام دوست عزیز من یه پاور پینت تهیه کردم چه طور اون رو تو سایت بذارم؟ :redface:

دیدگاه

دستتون درد نکنه بابت اطلاعاتی که می دید .
            فایل رو تو یک از مراکز اپلود اپ کنید مثل 4share بعد لینکی رو که میده رو داخل پست قرار دهید .
            منتظریم . :wow: :applause:

دیدگاه

سلام
              امیدوارم مفید باشه در ضمن شرمنده که دیر شد.
              http://www.4shared.com/document/N990OOHf/__online.html

دیدگاه

سلام به همگی
                نمیدونم لینکی که گذاشتم رو دانلود کردید یا نه ؟ آخه یه پاورپینت دیگه تو همین مایه ها دارم میخوام بدونم اگه مشتری داره بذارم . آخه من دیال پیم

دیدگاه

اگه می خواهی ببینی که چقدر مشتری داره برو تو مای اکانت خودت تو سایت و بعد ببین که چند نفر فایلی که گذاستی رو دانلود کردند .

دیدگاه

سلام به همگی
                    استقبال بدک نبود :redface:
                    http://www.4shared.com/document/bSZENAnL/_2_online.html
                    این لینک تقریبا مبحث قبلی رو تکمیل میکنه . البته پیشاپیش بگم این پاور پینت کاملا جنبه عملی داره oo: و هدفم اینه که یکم دوستان با فضای کاری فیبر آشنا بشوند . ودر ضمن استاندارد هایی که توی این پاور پینت آوردم الان داره رعایت میشه . راستی من یه پاور پینت در مورد آ«تن هایی که امروز در زمینه های مخابرات استفاده میشندارم نمیدونم :question: اشکالی داره در ادامه اینجا بذارم :question:

دیدگاه

سلام دوستان نمیشه مطالبتونو توی یک سایت ایرانی پلود کنید تا بتونیم دانلودش کنیم
                      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

مثل اینکه لینک منقضی شده.
                        لطفا آن را پیوست نمایید.
                        ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X