اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدولاسیون عجیب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدولاسیون عجیب

سلام
    این یک مدولاسیون عجیبه که من اسمشو نمیدونم
    من فقط میخوام این برشهای روی این فرکانسهارو

بیارم روی فرکانسهای زیر

که بشه شکل زیر

اگه هر راهی به نظرتون میرسه بهم بگین لطفا
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

پاسخ : مدولاسیون عجیب

سلام
    میتونی برای هر فرکانس یه گیرنده بسازی بعد اونها رو میکس کنی رو یفرکانس جدید
    موفق باشی

دیدگاه

سلام ما که از این مدولاسیون چیزی نفهمیدیم ولی اگه می خای
      فرکانس ورودی رو 1.5 برابر کنی باید از سینتی سایزر استفاده کنی.
      ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
      هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
      گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

می شه لطفا بگید که نوع مدولاسیون به چه نامی است و در کجا استفاده می گردد .

دیدگاه

با سلام--یک زمانی یک پروپه داشتم به اسم رمز کننده صوتی به روشی که باند فرکانسی سیگنال صحبت 0 تا 4 کیل. هرتز را به 4 قسمت فرکانسی تقسیم میکردیم سپس با ضرب کردن هر قسمت در یک فرکانس خاص مثلا پهنای باند 0 تا 1 کیلو در فرکانس 16 کیلو 01 تا 2 کیلو در فرکانس 12 کیلو 2 تا 3 کیلو در فرکانس 18 کیلو و 3 تا 4 کیلو در فرکانس 10 کیلو ضرب میشد با این کار پهنای باند 4 کیلو به 4 طیف فرکانسی تقسیم میشد و این طیفها در فرکانسهای بالاتر جابجا میشدند سپس در حوزه زمان و با کمک میکرو پروسسور این طیفهای جابجا شده کد شده و مجددا جابجا میشدند نتیجه ان سیگنال رمز شدهای بود که بهیچ عنوان قابل شنود نبود روش جابجایی در حوزه فرکانس به نام FDM (Frequency-division multiplexing)وجابجایی در حوزه زمان TDM)(Time-division multiplexing. اگر در گوگل جستجوی تصویر عبارت freqency division modulation را جستجو نمایید از روی تصاویر بهتر متوجه میشوید.
          در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

ممنون از کمکاتون اما این مدولاسیون خیلی پیچیدتر از اینهاست و برای انتقال دیتا بکار میره
            به شکل زیر توجه کنید (به قسمتهایی که با فلش علامتگذاری شده)

به نظرتون باچی میشه فرکانسی با این پهنا ایجاد کرد (منظورم از پهنا دامنه فرکانس نیست بلکه مقدار هرتزیه که این باندو گرفته مثلا از 100hz تا 500hz گرفته)
            وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

با سلام اولا از دوستان etgpsp و behroz.r به خاطر جوابهاشون بسیار تشکر می کنم .
              دوم فکر می کنم که مشکل شما با استفاده از dds و مدولاسیون مثل am حل بشه .

دیدگاه

حالا این dds چیه :biggrin:

دیدگاه

DDS یا (Direct Digital Synthesis) با این میشه تولید فرکانس های مختلف را با رزولیشن بالا و با تفکبک فرکانس بالا تولید کرد که عموما توی سیستم های خبره و حرفه ای مخابراتی مثل فرستنده های مخابراتی منبع اصلی و مهم در تولید موج حامل است . هم می توانی با FPGA و RAM و ROM و DAC براحتی خودت بسازی و یا اگه خیلی مهم برات نیست کیفیت و انحرافهاش می توانی با میکرو بسازی و یا از ای سی های ANALOG DEVICE استفاده کنی مثل AD9857 که برای خودش غولی است .
                  اینم یه سرچ در مورد DDS
                  http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=7cG&rls=e n&q=DDS+DEVICE&btnG=Search&aq=f&aq i=&aql=&oq=&gs_rfai=

دیدگاه

شما میدونید اون قسمتهایی که با فلش علامت گذاشتم چطور ساخته شدن

دیدگاه

اول شما بگید که این چیزی که من فهمیدم درسته یا اینکه یک چیز دیگری است تا در مورد ساخت با هم بحث کنیم .

1 : اینکه شما میخواهید دیتاای که روی یک فرکانس بخصوص سوار است را به روی یک فرکانس دیگر سوار کنید . به این کار در صورت افزایش بودن حامل up convert و درصورت کم کردن حامل down convert می گویند . نکته که اینجا است اینه که شما ایا در یک زمان یک موج دارید و یا چندین موج دارید .

2 : طبق شکلی که گذاشتید من این طور فهمیدم که شما در یک زمان سیگنالی با پهنای باند 8.5khz دارید .پس مابقی فرکانسها کجا هستند .

3 : یکم در مورد دستگاه وموضوعات مرتبط و مکان مورد استفاده یا منوال و دیتایی که بشه از ان اطلاعات گرفت بیشتر بگید تا ما هم بهتر متوجه شیم و بهتر وبیشتر بتوانیم کمک کنیم .

من که هر چه فکر می کنم نمی تونم درک کنم . :eek: oo:

دیدگاه

سلام
                        این طیفی که شما نشون دادید یعنی این سیگنال احتمالا bfsk است یعنی هرکدوم از بیتها با یه فرکانس ارسال میشه.
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          ببخشید از اشتباهات قبلی
                          این سیگنال شما قطعا haping است
                          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
                            اول شما بگید که این چیزی که من فهمیدم درسته یا اینکه یک چیز دیگری است تا در مورد ساخت با هم بحث کنیم .

1 : اینکه شما میخواهید دیتاای که روی یک فرکانس بخصوص سوار است را به روی یک فرکانس دیگر سوار کنید . به این کار در صورت افزایش بودن حامل up convert و درصورت کم کردن حامل down convert می گویند . نکته که اینجا است اینه که شما ایا در یک زمان یک موج دارید و یا چندین موج دارید .

2 : طبق شکلی که گذاشتید من این طور فهمیدم که شما در یک زمان سیگنالی با پهنای باند 8.5khz دارید .پس مابقی فرکانسها کجا هستند .

3 : یکم در مورد دستگاه وموضوعات مرتبط و مکان مورد استفاده یا منوال و دیتایی که بشه از ان اطلاعات گرفت بیشتر بگید تا ما هم بهتر متوجه شیم و بهتر وبیشتر بتوانیم کمک کنیم .

من که هر چه فکر می کنم نمی تونم درک کنم . :eek: oo:

ممنون از کمکت اما من رشتم الکترونیک نیست و نمیدونم چطور سیستمی داره . اما میدونم فرکانسها هم زمان هستند و به سوال اولت نزدیکه

دیدگاه

ممنون از کمکت اما من رشتم الکترونیک نیست و نمیدونم چطور سیستمی داره . اما میدونم فرکانسها هم زمان هستند و به سوال اولت نزدیکه
                              خواهش می کنم این هم وظیفه است و هم باعث می شود ه ما هم بیشتر یاد بگیریم . به هر حال هر چه شما بیشتر توضیح دهید موضوع بهتر مشخص می شود.
                              نوشته اصلی توسط pooyafff
                              سلام
                              ببخشید از اشتباهات قبلی
                              این سیگنال شما قطعا haping است
                              موفق باشید
                              شما از کجا متوجه شدید یا طبق چه پارا متری می گید که bfsk و یا haping می باشد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X