اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا امواج وایرلس (WIRELESS) برای بدن انسان مضر است ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا امواج وایرلس (WIRELESS) برای بدن انسان مضر است ؟

اوووووووووه
    بابا چقدر به فکر سلامتی هستین شما؟؟!!!!
    من الان 5 شبه که به خاطر انجام پروژه دانشگاه نخوابیدم. خوابم توی کل 24 ساعت شده 3 ساعت!
    خودمو که توی آینه نگاه میکنم، توی چشمام فقط صفحه eca و بسکام رو میبینم oo:

گذشته از اینا...
    امواج وایرلس فکر کنم از 2.4 گیگا تا 5.8 گیگا هرتز، متغییره. و همچنین دامنه اون فرکانسها بسته به نوع مودم و میزان بردش، متفاوته. این فرکانس مخصوصا با دامنه بالا مسلما برای بافتهای بدن خطرناکه.
    ولی به نظر من نمی ارزه آدم بیاد از امکانات روز دنیا استفاده نکنه فقط به خاطر اینکه برای سلامتی مضره (ضرر چشم گیری نداره که؟!)
    اون وایرلسی که شما با مودم استفاده میکنی، نهایتا 50 متر برد داره و این رو نباید خیلی جدی گرفت.

به فکر نسل بعدی هم نباش! تا اون موقع خدا بزرگه. نهایتا بچه که بدنیا بیاد، چشم نداره. شما هم میتونی با یک avr و یک دوربین، یک برنامه پردازش تصویر براش بنویسی تا همه جا رو ببینه! ولی اگر اینترنت رو به خاطر وایرلس ولش کنی، دیگه یاد نداری برنامه بنویسی
    چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
      3 تا موبایل که چه عرض کنم ، 5 تا گذاشتیم کنار هم هیچ تأثیری رو ذرت نداشت !
      من که نگفتم در ایران!!!
      گفتم:من فکر میکنم به خاطر استفاده از امواج ماکرویو در آن کشور باشد.
      حالا شما تصور کنید در آن کشور بودید و دوعدد تلفن همراه در دوجیب خود داشته باشید وهم زمان هردوی آنها زنگ بخورد..... /
      نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
      فردا نرید کلتونو بکنین داخل ماکروفر بگید فلانی گفته امواج هیچی نمی کنه ها ! کلتون منفجر میشه

ماکروفر کله رو پخته میکنه ولی منفجر نمیشه!
      اما در یک فیلم دیدم کله یک نفر رو کردن تو ماکروویو بعد که روشنش کردن اول مغز پخت شد بعد هم کلش منفجر شد(البته اون فیلم بود)

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
        اوووووووووه
        بابا چقدر به فکر سلامتی هستین شما؟؟!!!!
        من الان 5 شبه که به خاطر انجام پروژه دانشگاه نخوابیدم. خوابم توی کل 24 ساعت شده 3 ساعت!
        خودمو که توی آینه نگاه میکنم، توی چشمام فقط صفحه eca و بسکام رو میبینم oo:

گذشته از اینا...
        امواج وایرلس فکر کنم از 2.4 گیگا تا 5.8 گیگا هرتز، متغییره. و همچنین دامنه اون فرکانسها بسته به نوع مودم و میزان بردش، متفاوته. این فرکانس مخصوصا با دامنه بالا مسلما برای بافتهای بدن خطرناکه.
        ولی به نظر من نمی ارزه آدم بیاد از امکانات روز دنیا استفاده نکنه فقط به خاطر اینکه برای سلامتی مضره (ضرر چشم گیری نداره که؟!)
        اون وایرلسی که شما با مودم استفاده میکنی، نهایتا 50 متر برد داره و این رو نباید خیلی جدی گرفت.

به فکر نسل بعدی هم نباش! تا اون موقع خدا بزرگه. نهایتا بچه که بدنیا بیاد، چشم نداره. شما هم میتونی با یک avr و یک دوربین، یک برنامه پردازش تصویر براش بنویسی تا همه جا رو ببینه! ولی اگر اینترنت رو به خاطر وایرلس ولش کنی، دیگه یاد نداری برنامه بنویسی
        =))
        تلویزیون کانال4 نشون داد یک کارگردان که یک چشمش رو بر اثر ثانحه از دست داده بود یک دوربینی برای خودش ساخته بود که درون حفره چشمش قرار میگرفت و میتونست با اون هم ببینه وهم وارد اینترنت و یاهو بشه!!!

برگردیم به موضوع اصلی.دو سه ماهه که من تقریبا فقط 8صبح تا12 ظهر میخوابم.و بقیه روز هم بیشتر پشت سیستمم.واون رو یا رو پام یا شکم یا جلوی صورتم میزارم.وایرلس هم 24ساعته روشن است.برای همین برای خودم واطرافیانم نگرانم. :redface:
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اینترنت بیآ‌سیم برای سلامت مضر است؟

این روزها تعداد افرادی که نگران تاثیر امواج بیآ‌سیم بر سلامتشان هستند، بسیار زیاد شده است. اما آیا این ترس واقعی است؟ بعد از تلفنآ‌های همراه، اینآ‌بار نوبت اینترنت وایرلس یا بیآ‌سیم است که توجه کارشناسان را به خود جلب کرده است. طبق گزارشی که وزارت بهداشت کانادا منتشر کرده تکنولوژی وایرلس که به کاربران اجازه میآ‌دهد بدون کابل تلفن به اینترنت متصل شوند هیچ تاثیر مضری بر آ‌سلامت ندارد.

میدان مغناطیسی چیست؟تمامی وسایل الکترونیکی از جمله وایرلس میدان مغناطیسی دارند. تمامی اشکال میدان مغناطیسی که شامل فرکانس بالا و پایین میآ‌شوند، قابل اندازهآ‌گیری هستند. هر فرکانس یک طول موج و حدی از انرژی کوانتومی را دارد.آیا امواج الکترومغناطیس بر سلامت ما تاثیر میآ‌گذارند؟امواج الکترومغناطیس از نظر علمی 3 مکانیسم دارند که میآ‌توانند بر سلامت ما تاثیر نگذارند. 1- جریانات الکرتیکی در بدن 2- جریانات گرمایی، 3- اشعهآ‌های رسانا که البته وایرلس یا تکنولوژی بیآ‌سیم غیررسانا است. میزان تاثیر این مکانیسمآ‌ها به میزان دفعات قرارگرفتن در معرض امواج و شدت انرژی بستگی دارد تکنولوژی بیآ‌سیم هیچ یک از این 3 مکانیسم نامبرده را در بدن ایجاد نمیآ‌کند.از سوی دیگر انرژی آن به قدری نیست که بتواند آسیب ژنتیکی وارد آورده و سبب سرطان شود. تحقیقات گسترده نیز نشان داده علایمی نظیر سردرد، سرگیجه و افزایش ضربان قلب که اصطلاحا جزو علایم حساسیت به میدان الکترومغناطیسی نامیده میآ‌شود نیز در کاربران این تکنولوژی دیده نشد. تکنولوژی بیآ‌سیم میدان مغناطیسی برابر با ماکروویو دارد و قرار دادن کودک برای طولانیآ‌مدت در اتاقی که مدم وایمکس در آن وجود دارد، میآ‌تواند سبب بروز حالات حساسیت به امواج در او شود. در حالی که هنوز هیچ تحقیق علمی مضر یا بیآ‌ضرر بودن این تکنولوژی را به اثبات نرسانده برخی از کارشناسان معتقدند باید تمامی وسایل بیآ‌سیم از جمله تلفن بیآ‌سیم و اینترنت بیآ‌سیم را از خانه بیرون برد یا حداقل هنگامی که از آن استفاده نمیآ‌کنند آنها را از برق کشید.
          منبع مطالب :
          http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?id=41603

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X