اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال و دریافت تصاویر بصورت بیسیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال و دریافت تصاویر بصورت بیسیم؟

اسم این انتن ها رو دقیقا نمیدونم ولی یادمه 2 سال پیش چیپ الکترونیک داشت
    یکی از دوستان کاردانی تستیده بود اینجوری میگفت
    البته شک نداشته باشید تو فضای باز
    همچون دوربینی که ورودی سریال (!) داشته باشه فکر نکنم باشه
    اگه میخوای از کامپیوتر استفاده کنی شاید بتونی اطلاعاتی که از اینور فرستاده شده رو تبدیل به تصویر کنی
    Maybe !

دیدگاه

ایا وب کم خروجی سریال داره یا فکر کنم i2c باشه

اگه میخوای از کامپیوتر استفاده کنی شاید بتونی اطلاعاتی که از اینور فرستاده شده رو تبدیل به تصویر کنی
      یعنی منظورتون اینکه از یه برنامه ای که اینکارو میکنه استفاده باید کرد یا اینکه باید خودم برنامه شو بنویسم :cry:

حالا از چه دوربینی استفاده کنم ؟
      با lLabview میشه اینکارو کرد :mrgreen:
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ای بابا چه گیری دادی به پورت سریال و I2C و ...
        نه نداره. دوربینش فرقی نمیکنه. فقط مهم اینه که اگه بخوای از کامپیوتر استفاده کنی فرقی نمیکنه دوربین چی باشه. اطلاعات رو میشه فرستاد. فقط موضوع همون نحوه ارسال بیسیم هستش که بتونه نرخ داده بالایی داشته باشه
        یکی از دوستان همین انجمن با لبویو اینکار رو کرده بود که اطلاعات دوربین رو بخونه و بفرسته اونور بگیره نشون بده منتها در هر دو طرف به کامپیوتر نیاز هستش

دیدگاه

باشه دیگه گیر به چیزی نمیدم :mrgreen:
          فقط میخواستم اگه همچین دوربینی وجود اشته باشه با همین مازولایی که ورودی سریال دارن بشه تقویتشون کرد همین...
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

بچه ها من که از همون اول گفتم که پیشنهادم RFM هست و فقط چون دوستمون گفت نمی خواد از میکرو استفاده کنه Hmt و hmr رو پیشنهاد دادم.
            نوشته اصلی توسط majid.4206
            درضمن اگه هم بشه اونطرف یعنی تو قسمت مازول گیرنده باید از یه دوربینی استفاده بشه که ورودی سریال داشته باشه که وصل بشه به hmr
            نمیدونم اصلا چنین دوربینایی هستن که ورودی سریال جهت دریافت تصویر داشته باشن؟
            آقا مجید :eek: چرا دوربینتون باید ورودی داشته باشه؟ شما مگه می خوای چی کار کنی؟
            اطلاعات رو از یک طرف می فرستی، طرف دیگه هم می گیری و یه جایی ذخیره می کنی دیگه.
            یعنی منظورتون اینکه از یه برنامه ای که اینکارو میکنه استفاده باید کرد یا اینکه باید خودم برنامه شو بنویسم :cry:
            برنامش چیز سختی نیست که، من فکر می کنم بچه ها هنوز در مورد اصل ارسال مشکل دارن.
            اگه بخوای یه عکس رو ارسال کنی، باید پیکسل به پیکسل اطلاعات رو بخونی و اونها رو ارسال کنی. توی گیرنده هم باید پیکسل به پیکسل اطلاعات رو بگیری و دوباره کنار هم دیگه بذاری.
            برای فیلم هم همینه. الان هم دیگه تقریباً تموم دوربین ها با همین سیستم ارسال سری کار می کنن. پس تو فقط کافیه بیت به بیت اطلاعات رو بگیری (از چه پورتی فرقی نمی کنه) و اونها رو بفرستی. تو گیرنده هم بیت بیت اطلاعات رو بگیری و بذاری کنار هم دیگه.
            ضمناً بیت ریت خیلی چیز ویژه ای هم نیست. اگه بیت ریت دوربینت کم باشه، تصویرت بی کیفیت میشه. همین.
            فقط حداکثر بیت ریت ماژول فرستنده باید از بیت ریت دوربین بیشتر باشه.
            در ضمن hmt و hmr مشکلی ندارن، فقط یه کم احتمال نویزشون بیشتره. rfm از این لحاظ تقریباً خوبه.
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

آقا مجید :eek: چرا دوربینتون باید ورودی داشته باشه؟ شما مگه می خوای چی کار کنی؟
              ببخشید منظورم خروجی سریال بود :mrgreen:
              خوب حالا فرض کنید از همین مازولای hmt -hmr برای ارسال و دریافت تصویر استفاده کردیم hmt ورودی سریال داره چطور باید خروجی دوربین رو که احتمالا از این BNC خورا باشه وصل کنم به hmt ؟

در ضمن hmt و hmr مشکلی ندارن، فقط یه کم احتمال نویزشون بیشتره. rfm از این لحاظ تقریباً خوبه.
              اگه بشه از همین hmt-hmr استفاده میکنم چونکه یه جفتشو دارم ولی همونطور که گفتم نمیدونم چطوری دوربینو وصل کنم بهش :cry:

برای فیلم هم همینه. الان هم دیگه تقریباً تموم دوربین ها با همین سیستم ارسال سری کار می کنن. پس تو فقط کافیه بیت به بیت اطلاعات رو بگیری (از چه پورتی فرقی نمی کنه) و اونها رو بفرستی. تو گیرنده هم بیت بیت اطلاعات رو بگیری و بذاری کنار هم دیگه.
              خوب دوباره که باید با میکرو این عملیاتو انجام داد که :question:
              من میخوام مستقیما خروجی دوربینو وصل کنم به مازول و اونطرف خروجی گیرنده (hmr ) رو وصل کنم یا به یه TV یا کامپیوتر ...

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

خب پسر خوب شما هنوز در مورد دوربینت تصمیم نگرفتی. همه چیز به اون بستگی داره. آخرشم نفهمیدیم چه دوربینی میخوای استفاده کنی
                اگه سریال میخوای استفاده کنی که مشکل خاصی وجود نداره. اگه وبکم هستش که حتما باید کامپیوتر استفاده کنی.
                یا کلا هر دوربینی به جز سریال نیاز به کامپیوتر داره
                تو طرف گیرنده هم باید حتما کامپیوتر استفاده کنی و مجبور نیستی که میکرو بزاری !
                فکر نکنم کاری باشه که میکرو بتونه انجام بده کامپیوتر نتونه !!!!
                شما دوربین رو انتخاب کن
                با کامپیوتر اطلاعات تصویر رو بخون
                بریز روی پورت سریال تا ماژول بفرسته
                بعد اونور با ماژول اطلاعات رو میگیری میریزی روی پورت سریال که کامپیوتر برداره
                حالا کامپیوتر مقصد باید دوباره اطلاعات رو کنار هم بزاره تا بتونه توصیر رو تشکیل بده

دیدگاه

یه سوال اساسی، میشه دقیق توضیح بدی می خوای چیکار کنی؟
                  یعنی قراره با دوربین یه چیزی رو بگیری، فقط منتقلش کنی به یه جای دیگه نشون بدی؟ یا کار دیگه ای هم قراره انجام بدی؟
                  دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

یه سوال اساسی، میشه دقیق توضیح بدی می خوای چیکار کنی؟
                    یعنی قراره با دوربین یه چیزی رو بگیری، فقط منتقلش کنی به یه جای دیگه نشون بدی؟ یا کار دیگه ای هم قراره انجام بدی؟
                    نه فقط میخوام یه تصویری رو بدون هیچ تغیراتی تا فاصله 5 کیلومتری بفرستم (حالا اگه کمترم شد مشکی نیست) و اونطرف هم با TV یا با کامپیوتر تصویرو بگیرم همین
                    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نه فقط میخوام یه تصویری رو بدون هیچ تغیراتی تا فاصله 5 کیلومتری بفرستم (حالا اگه کمترم شد مشکی نیست) و اونطرف هم با TV یا با کامپیوتر تصویرو بگیرم همین
                      خب پس دیگه مشکل کجاست؟ شما یه دوربین بگیر ببین خروجیش سریال هم میشه یا نه. اگه بود که همون رو مستقیم ارسال کن، اگه نبود سریالش کن. چون همه فرستنده و گیرنده ها سریال کار می کنن.
                      اون طرفم بگیرش و بذارشون کنار همدیگه ببین چی میشه دیگه

دیدگاه

باید عرض کنم kasper درست اشاره کرده. ارسال تصویر با این ماژول ها امکان پذیر نیست.
                        شما برای ارسال تصویر می توانید از فرستنده و گیرنده های مثلاً 2.4 گیگا هرتزی و یا از خطوط ADSL استفاده کنید.
                        البته در این موضوع تعداد فریم های تصویر در ثانیه اهمیت بسیار زیادی داره.
                        برای دوربین های کنترل ترافیک شهر مشهد از فرستنده و گیرنده های 2.4 گیگا هرتزی و 5.2 گیگا هرتزی استفاده شده و در برخی از نقاط شهر هم لیز لاین استفاده میشود.

دیدگاه

خب پس دیگه مشکل کجاست؟ شما یه دوربین بگیر ببین خروجیش سریال هم میشه یا نه. اگه بود که همون رو مستقیم ارسال کن، اگه نبود سریالش کن. چون همه فرستنده و گیرنده ها سریال کار می کنن.
                          اون طرفم بگیرش و بذارشون کنار همدیگه ببین چی میشه دیگه
                          اقا حامد اول ازتون معذرت می خوام بخاطر اینکه اینقدر دارم کشش میدم ولی از اونجایی که قبل از هر کاری باید تحقیق کرد و مخصوصا که ادم ناواردی مثه من بخواد یکاری بکنه :mrgreen:

راستی ایا اطمینان دارین که میشه خروجی دوربین رو سریال کرد یعنی خودتون جایی دیدین؟

باید عرض کنم kasper درست اشاره کرده. ارسال تصویر با این ماژول ها امکان پذیر نیست.
                          شما برای ارسال تصویر می توانید از فرستنده و گیرنده های مثلاً 2.4 گیگا هرتزی و یا از خطوط ADSL استفاده کنید.
                          البته در این موضوع تعداد فریم های تصویر در ثانیه اهمیت بسیار زیادی داره.
                          برای دوربین های کنترل ترافیک شهر مشهد از فرستنده و گیرنده های 2.4 گیگا هرتزی و 5.2 گیگا هرتزی استفاده شده و در برخی از نقاط شهر هم لیز لاین استفاده میشود
                          من خودمم از اول دنباله یه همچین مازولایی بودم یه چیزایم پیدا کرده بودم
                          http://www.alibaba.com/product-gs/30...ansmitter.html

ولی از اونجایی که قیمتوشون سر به فلک میزنه کلا بیخیالشون شدم در فکر کنم توان خروجیشون بیشتر از 300mw باشه و فکر کنم ایراد داشته باشه یا مثلا گیر بدن که این زیاد مشکلی نیست :icon_razz:
                          اصل مطلب همون money که نداریم :redface:

در مورد این لیز لاین میشه یکم توضیح بدین ؟
                          منظورتون لیزرگان که نیست؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X