salam
kasi nemikhad javabe mano bede dar morede sms ki matlab dare ?
اشکی که بیآصداست پشتی که بیآپناست دستی که بسته است پایی که خسته است دل را که عاشق است حرفی که صادق است شعری که بیآبهاست شرمی که آشناست دارایی من است ارزانی شماست
salam
kasi nemikhad javabe mano bede dar morede sms ki matlab dare ?
سلام. خوبی دوست عزیز؟
اگه براتون مقدور هست همیشه فارسی بنویسید.
شاید بهتر باشه یه پست جدا برای این بحث باز کنید که مباحث با هم قاطی نشن.
یه سری همه به سایت زیر بزنید:
http://www.khazama.com
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام
با عرض شرمندگی سایتی که معرفی کردین تقریبا یک سایت برای فروش مودمش است من دنبال اطلاعات در مورد پروتکل های sms و اینکه چطور می شود از طریق میکرو با موبایل ارتباط برقرار کرد هست .ممنون می شم اگه کمکم کنید
اشکی که بیآصداست پشتی که بیآپناست دستی که بسته است پایی که خسته است دل را که عاشق است حرفی که صادق است شعری که بیآبهاست شرمی که آشناست دارایی من است ارزانی شماست
سلام
من یسری مطالب دارم یه کم صبر کنید واستون قرار میدم
شاید یکی دو روز دیگه
این PDF را دیدید؟؟در مورد GSM و کانال هلی ترافیکی در شبکه GSM است
اونو هم ببینید تا بذارم
انشاالله مفید باشه
موفق باشید
جاذبه خاک به ماندن میخواند و آن عهد باطنی به رفتن
عقل به ماندن میخواند و عشق به رفتن
و این هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان در آوارگی و حیرت
میان عقل و عشق معنا شود. ( سید اهل قلم : ش.آ.)
1- لایه اول Physical : این لایه قابلیت رد و بدل اطلاعات، مشخص کردن ابزار مورد نیاز و مشخصات فیزیکی و الکتریکی ارسال را ایجاد میکند.
این ابزار میتواند زوج سیم مسی، رادیو، فیبر نوری و ... باشد.
لایه از نوع اطلاعات یا فرمت آنها اطلاعی ندارد و بین قسمت های مختلف در جاهای مختلف قابل تغییر است.مثلا بینBTS و BSC.
در اولین قسمت ممکن است ماکروویو ، در قسمت دوم فیبر نوری و سوم کابل باشد.
2-لایه دوم Link : این لایه قابلیت بسته بندی اطلاعات، جهت ارسال را دارد.اطلاعات به بسته ها یا Frame ها بسته بندی میشوند و جهت ارسال به لایه 1 فرستاده میشوند.
در این فریم بندی آدرس مقصد، شماره ردیف هر فریم، و طول فیلدهای هر فریم به اطلاعات اصلی اضافه میشود(البته در طرف ارسال)- در طرف دریافت اطلاعات بصورت مجموعه ای از بیت ها از لایه یک دریافت و آنها را فریم بندی کرده و عملیات تشخیص و تصحیح خطا را روی آن انجام میدهند. در واقع وظیفه اصلی این لایه ، فریم بندی و ارسال مطمئن و بدون خطای اطلاعات است.
3-لایه سوم Network : این لایه قابلیت مسیریابی و آدرس دهی را در شبکه ایجاد میکند.همچنین مدیریتی روی این فرایندها انجام میدهد.
در واقع این لایه مسیری که پیغام باید دریافت شود و دریافت کننده پیغام را مشخص میکند.
4-لایه چهارم Transport : این لایه وظیفه ارسال مطمئن یک فریم به node انتهایی یا مقصد را به عهده دارد.
این لایه پس از ارسال یک فریم منتظر میماند تا سیگنالی را از مقصد مبنی بر دریافت آن فریم بگیرد و اگر سیگنال را دریافت نکرد فریم را دوباره میفرستد.
5-لایه پنجم Session : این لایه جهت کنترل همزمانی و قطع ارتباط بکار میرود. دو Nodeشبکه از این لایه جهت هماهنگ کردن فرایند ارتباط بین یکدیگر استفاده میکنند.
6-لایه ششمPresentation : این لایه قبل از آنکه اطلاعات به لایه بعدی برسد آن را به شکل قابل فهم برای Node مقصد تبدیل میکند.
7-لایه هفتم Application : این لایه در واقع وسط بین کاربر و دیگر لایه هاست.
جاذبه خاک به ماندن میخواند و آن عهد باطنی به رفتن
عقل به ماندن میخواند و عشق به رفتن
و این هر دو را خداوند آفریده است تا وجود انسان در آوارگی و حیرت
میان عقل و عشق معنا شود. ( سید اهل قلم : ش.آ.)
ممنون از جوابتون ولی جواب سوال من این نبود :cry: به هر حال امیدوارم جواب سوالاتم به زودی بگیرم. بله اون PDF دریافت کردم و بسیار هم مفید بود و همین طور از مطالب خوبی که می گذارید کاملا استفاده می کنم و منتظر فایلی هستم که می خواهید پلود کنید. این کتاب هم مرجع خوبی برای GSM هست امیدوارم استفاده ببرید
سلام
با عرض شرمندگی سایتی که معرفی کردین تقریبا یک سایت برای فروش مودمش است من دنبال اطلاعات در مورد پروتکل های sms و اینکه چطور می شود از طریق میکرو با موبایل ارتباط برقرار کرد هست .ممنون می شم اگه کمکم کنید
سلام حق با شما هست.
گفتم شاید یه توضیحی در مورد دستگاهش داده باشه. پس هیچی همه چیز فروشی هست :sad:.
من اطلاعات دیگه ای ندارم.امیدوارم دوستان کمک کنن.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
lمن چند تا از فایل ها رو پلود کردم ببینید اگر منظورتون همیناست بقیشم بذارم چون من مطالعه های روی اونها نداشتم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه
http://www.4shared.com/dir/2574703/7a4ba661/SMS.html
دیدگاه