اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی ماژول GSM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی ماژول GSM

نوشته اصلی توسط mosking
    سلام و واقعا از کمک هاتون ممنون
    2 تا سئال داشتم :
    1-در رابطه با RI و زمین آیا نیاز هست که اون هارو به DIP SWICHآ‌آ‌ وصل کنم؟یا می تونم به هر کدوم جداگانه وصل کنم؟
    2- برای ارتباط با میکروم به نظر شما بهتره از چه قطعه ای استفاده کنم منظورم اینه که می خواهم ماژول به میکرو وصل کنم با چی این کارو انجام بدم چون من از میکرو ARM استفاده می کنم ومیکروم هم خارج از این بردی که برای ماژول دارم می زنم.(میکروی من روی یه برد دیگری هست و من فقط می تونم از پایه های میکرو استفاده کنم.و با قطعات دیگه ارتباط برقرار کنم) بازم ازکمکهاتون بی نهایت ممنون
    ۱. زمین بین ماژول، میکرو و ... مشترک هست.
    ۲. این سوال هم که بنظرم تکراری است، قبلا گفته شد که مستقیما ماژول را بدون چیپ واسط به میکروکنترلر متصل کنید.
    اگر منظورتون اتصال فیزیکی است (بعلت جدا بودن برد ماژول و میکروکنترلر)، میآ‌توانید از Pin Header یا کانکتورهای مشابه دیگر استفاده کنید.
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
      خیلی ممنون منظورم همون اتصال فزیکی بود.
      یه سوال دیگه هم داشتم در این شکل که شما لطف کردید و گذاشتید TXD به پایه 1 و 5 DIP وارشده از اون طرف از پایه 2و 6 RXD خارج شده(پایه های 1و2 باهم در ارتباطند هرچی از 1 وارد از2DIPخارج میشه)این RXD خارج شده از پایه 6 به RXD MAX وارد میشه (در حالی که ورودی پایه DIP پایه شماره 5 ، TXD هست ) حالا من اینجا یه سوال دارم برای ارتباط ماژول با MAX طبق اون شکل بالایی پایه TXD ماژول مستقیما به TXD MAX وصل شده (ولی دراینجا اینطوری که من فهمیدم اگه ورودی ماژول TXDباشه خروجی RXD هست ) اگه به این ترتیب وصل کنیم یکمی تناقض وجود داره اگه لطف کنید ومنو راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

سلام
        من برای ماژولم pcbزدم و قطعات روش مونتاژ کردم و قبل از اینکه ماژول به مدارم وصل کنم vbat =4.2 روی پایه هام می بینم (من ماژولم ورژن 3.04 و در این ورژن شماره پایه ها به این ترتیب هست که 1,2,3,4,5,6,7,8 vbat و 9,10,11,12,13,14 gnd)
        حاللا بعد وقتی میام ماژول روی بردم قرار میدم vbat می افته یعنی مثلا 1ولت یا کمتر میشه و رگولاتور به شدت داغ میشه،تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه یا حدسی میزنه بگه چون من خیلی وقته روی این دارم کار می کنم و واقعا خسته شدم.به کمکتون خیلی فوری نیاز دارم. :cry:
        یه سوال دیگه هم داشتم من این کار هارو که انجام میدم چقدر احتمال داره که به ماژول صدمه بخوره. ممنون oo:
        به کمکتون خیلی نیاز دارم

دیدگاه

سلام
          1-پایه های DBGRX و DBGTX در sim300cz برای چه کاری هستند؟باید حتما به جایی وصل باشند؟
          2- دیتاشیت sim300cz v3.04 با v1.01 فرق داره؟
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosking
            سلام
            من برای ماژولم pcbزدم و قطعات روش مونتاژ کردم و قبل از اینکه ماژول به مدارم وصل کنم vbat =4.2 روی پایه هام می بینم (من ماژولم ورژن 3.04 و در این ورژن شماره پایه ها به این ترتیب هست که 1,2,3,4,5,6,7,8 vbat و 9,10,11,12,13,14 gnd)
            حاللا بعد وقتی میام ماژول روی بردم قرار میدم vbat می افته یعنی مثلا 1ولت یا کمتر میشه و رگولاتور به شدت داغ میشه،تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه یا حدسی میزنه بگه چون من خیلی وقته روی این دارم کار می کنم و واقعا خسته شدم.به کمکتون خیلی فوری نیاز دارم. :cry:
            یه سوال دیگه هم داشتم من این کار هارو که انجام میدم چقدر احتمال داره که به ماژول صدمه بخوره. ممنون oo:
            به کمکتون خیلی نیاز دارم
            رگولاتوری که استفاده کردید از چه نوعی هست ؟

نوشته اصلی توسط E.Sardari
            سلام
            1-پایه های DBGRX و DBGTX در sim300cz برای چه کاری هستند؟باید حتما به جایی وصل باشند؟
            2- دیتاشیت sim300cz v3.04 با v1.01 فرق داره؟
            ممنون
            ۱. نیازی نیست به جایی متصل شوند.
            ۲. اگر فرق نداشت که ورژن جدید نمیدادن معمولا در قسمت Version History تغییرات را میآ‌نویسند.
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
              من تونستم ماژول راه اندازی کنم و با پرورت سریال هم ارتباط برقرار کردم ولی مشکلی که هست اینه وقتی اداپتور وصل میکنم و ولتاژ میدم پایه c1سیم کارت من با زمین اتصال کوتاه میشه تا قبل از اینکه ولتاژ بدم این مشکل نیست ولی وقتی ولتاژ میدم این مشکل پیش می یاد برای همین هم وقتی دستور cpin میزنم error میده. اگه اقای رستمی کمکم کنید ممنون میشم اگه کسی هم چیزی به نظرش میرسه لطفا بگه.ممنون
              در ضمن من همه اتصاللات قبل از وصل کردن چک کردم و درست بود نمی دونم چزا این اتفاق می افته و روی پایه c1 صفر ولت می افته.

دیدگاه

خواهشن اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه کشکل من چیه که روی پایه c1صفر ولت می افته.
                من ماژولم با evb rfphone چک کردم وسالم بودم.
                کمکتون نیاز دارم فوری و ممنون

دیدگاه

سلام
                  من توی تاپیک های دیگه هم جستجو کردم ولی به جوابی نرسیدم بعضی ها هم که این مشکل داشتند اگه به جواب رسیده بودن هم جوابشون رو توی سایت نزاشته بودن،من دوباره چک کردم و دیدم کهCMS ERROR 517 میده،و هر چی سعی کردم که اشکالشو بفهمم نشد.
                  در ضمن من وقتی دستور CBC (که مربوط به ولتاژ مدار) این مقادیر می یاد 0,95,4147
                  آقای مهندس رستمی تورو خدا شما لااقل یه جوابی بدین.مهندسان گرامی هم اگه بیزحمت چیزی میدونین بگین واقعا ثواب داره ها.

دیدگاه

با سلام من دیتا شیت sim300cz رو دارم اما ماژول من sim300cz-v3.04( همین نوعی که توضیحش رو دادین هست) هرچی میگردم دیتا شیتشو پیدا نمیکنم کسی میتونه کمکم کنه؟

دیدگاه

سلام من یه مشکلی برام پیش اومده الان نزدیک 2 هفته هست هنوز نتونستم جوابشو از تو سایتها پیدا کنم من یه ماژول sim300 خریدم بعد خواستم راهش بندازم ولی نشد. البته ماژول من sim300cz-v3.04 هستش و دیتا شیتی که داشتم برای SIM300CZ_HD_V1.01 بود. تو سایت شما تو این آدرس http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=19016 یه نفری هم مثل من مشکل داشته ولی گفته که دیتا شیت sim300cz-v3.04 رو پیدا کرده که شماره پین هاش با قبلی ها کلی متفاوت بوده من هرچی دنبال این دیتاشیت میگردم پیداش نمیکنم لطفا شما اگر دسترسی به این دیتا شیت دارید برام ارسال کنید. من الان تقریبا 2 هفته ای هست که دنبال اینم

دیدگاه

سلام
                        موفق شدى دیتا شیت رو پیدا کنى؟
                        ایمیل بده میفرستم
                        Sim300cz رو از کجا خریدى؟
                        کى و چقدر خریدى؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X