اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال دیتا برای 5 متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال دیتا برای 5 متری

سلام
    دوستان عزیز من می خوام یه پروژه انجام بدم که یه بخش مخابراتی داره ولی تا به حال هیچ وقت از بخش مخابرات توی پروژه هام استفاده نکردم . بالطبع تقریبا در این مورد هیچ چیزی نمی دونم . می خواستم کمکم کنید تا بتونم مشکلم رو برطرف کنم . می خوام یه اطلاعاتی رو به فاصله ی نهایتا 5 متری بفرستم و یه دستگاه دیگه این اطلاعات رو دریافت کنه و پردازش مورد نیاز رو انجام بده و دوباره برای دستگاه اولی ارسال کنه .
    برای اینکار از چه سیستمی و چطوری باید استفاده کنم ؟ (اگه میشه بصورت کاملا ساده توضیح دهید) :arrow:
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا

پاسخ : ارسال دیتا برای 5 متری

اینکه از چه دیوایسی برای انتقال استفاده کنی به مشخصه های دستگاه یا مدارت بستگی
    داره . مثلا دیتا هات سریاله یا پارالل - باود ریت دیتا چقدره - در چه زمانی باید منتظر دریافت
    پاسخ از مقابل باشی(پاسخ سریع یا کند) - ارتباط دوطرفه همزمان باشه یا یک طرفه -
    و خیلی چیزای دیگه نوع ماژول شما رو برای انتخاب و خرید تعیین میکنه .

ولی اگه خودت بخواهی مدار رادیویی بسازی که قضیه فرق میکنه .
    باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

ماژولهای آماده فرستنده گیرنده زیادی تو بازار هست که مثلا من تو پاساژ فرقانی نمونه هاشو زیاد دیدم. از اونا میتونید استفاده کنید و چون فاصلتون زیاد نیست به تقویت کننده هم نیاز ندارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
        اینکه از چه دیوایسی برای انتقال استفاده کنی به مشخصه های دستگاه یا مدارت بستگی
        داره . مثلا دیتا هات سریاله یا پارالل - باود ریت دیتا چقدره - در چه زمانی باید منتظر دریافت
        پاسخ از مقابل باشی(پاسخ سریع یا کند) - ارتباط دوطرفه همزمان باشه یا یک طرفه -
        و خیلی چیزای دیگه نوع ماژول شما رو برای انتخاب و خرید تعیین میکنه .

ولی اگه خودت بخواهی مدار رادیویی بسازی که قضیه فرق میکنه .
        من می خوام به دستگاه شماره ی یک فرمان شروع رو بدم و این فرمان برای دستگاه شماره ی دو ارسال بشه . دستگاه دو ه مسافتی رو بسنجه و برای دستگاه اول ارسال کنه . نهایت زمانی که دستگاه یک منتظر جواب هستش 5 ثانیه (بیش از دو برابر زمانی که نیاز بود رو گفتم !) ولی دستگاه دو همیشه باید آماده به کار باشه .
        نوشته اصلی توسط mojalan
        ماژولهای آماده فرستنده گیرنده زیادی تو بازار هست که مثلا من تو پاساژ فرقانی نمونه هاشو زیاد دیدم. از اونا میتونید استفاده کنید و چون فاصلتون زیاد نیست به تقویت کننده هم نیاز ندارین
        دوست من ، می دونم که توی بازار می فروشند ولی من می خوام خودم درست کنم .
        امروز زندگی را آغاز کن !
        امروز مخاطره کن !
        امروز کاری کن !
        پابلو نرودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
          من می خوام به دستگاه شماره ی یک فرمان شروع رو بدم و این فرمان برای دستگاه شماره ی دو ارسال بشه . دستگاه دو ه مسافتی رو بسنجه و برای دستگاه اول ارسال کنه . نهایت زمانی که دستگاه یک منتظر جواب هستش 5 ثانیه (بیش از دو برابر زمانی که نیاز بود رو گفتم !) ولی دستگاه دو همیشه باید آماده به کار باشه .دوست من ، می دونم که توی بازار می فروشند ولی من می خوام خودم درست کنم .
          امروز زندگی را آغاز کن !
          امروز مخاطره کن !
          امروز کاری کن !
          پابلو نرودا

دیدگاه

با سلام
            دوستان بنده منتظرم
            دوستان اگه جواب بدهند ممنون میشم
            امروز زندگی را آغاز کن !
            امروز مخاطره کن !
            امروز کاری کن !
            پابلو نرودا

دیدگاه

والا به نظر من 5 متر اونقدری نیست که بخوای از وایرلس استفاده کنی. راحت از ارتباط سریال استفاده کن :icon_razz:

ولی اگه اصرار داری از بیسم استفاده کنی، خب از این واژولهای آماده استفاده کنی خیلی ارزونتر تموم میشه. " 6 تومن "
              ولی اگه اصرار داری خب مدار آماده زیاد هست ولی هیچکدوم ضمانت صحیح بودن نداره. برو بخش مخابرات بچه ها بردهایی که خودشون قبلا بستن رو بهت پیشنهاد بدن!!
              من هستم پس می توانم.

دیدگاه

آخه می خوام که پروژه بصورت بیسیم باشه . چون با سیم بودن در حین کار یه مقدار مشکل ایجاد میشه . (اتفاقا خودم هم اول به فکر باسیم بود ولی با بررسی های بعدی به این نتیجه رسیدم)
                می دونم ارزون تموم میشه ولی هدف من ارزشش رو داره یه مقدار بیشتر خرجش کنم ولی خودم بسازم
                خودتون قبلا مداری رو بصورت عملی در این مورد نبستید ؟
                امروز زندگی را آغاز کن !
                امروز مخاطره کن !
                امروز کاری کن !
                پابلو نرودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
                  می دونم ارزون تموم میشه ولی هدف من ارزشش رو داره یه مقدار بیشتر خرجش کنم ولی خودم بسازم
                  این کار اشتباهه! اگه میخوای کاری انجام بدی که در آخر، یکی درمیون کار کنه ! خب خودت بسازآخه یه مهندس الکترونیک قرار نیست همه چیز بدونه (از مخابرات گرفته تا کنترل و قدرت) هنر شما اینه که چیزهای آماده رو بتونی کنار هم بچینی و یه مجموعه کامل و البته کارامد طراحی کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                    این کار اشتباهه! اگه میخوای کاری انجام بدی که در آخر، یکی درمیون کار کنه ! خب خودت بسازآخه یه مهندس الکترونیک قرار نیست همه چیز بدونه (از مخابرات گرفته تا کنترل و قدرت) هنر شما اینه که چیزهای آماده رو بتونی کنار هم بچینی و یه مجموعه کامل و البته کارامد طراحی کنی
                    بنده حرف شما رو تا حدی قبول دارم .
                    اینکه انسان قرار نیست همه چیز رو بدونه درسته ولی قراره همه ی چیزهایی که می تونه بدونه رو بدونه .
                    انسان جایز الخطاست . ممکنه کار من دقیقا مثل اون کار کارشناسی شده و دقیق و صنعتی شده ی درون بازار نباشه ولی اینکه بسازم و کار نکنه بهتر از اینه که نسازم . و بسازم و یکی در میون کار کنه بهتر از اینه که کار نکنه و باز هم اگه بسازم و کار کنه بهتر از بقیه ی موارد و البته یک موفقیت هست (البته در بعضی موارد مثل همین جا).
                    البته یه نکته ی دیگه هم هست ، همیشه با کنار هم گذاشتن چند ماژول آماده یک اختراع یا ابداع و یا یک پروژه ی حتی معمولی به ثمر نمی نشینه . گاهی وقتا یک مهندس باید از راه سخت تر و پذ تلاش تر بره تا به نتیجه ی مطلوب برسه !
                    علی الحساب فعلا من دنبال یه همچین چیزی هستم . اگه بتونم با کمک دوستان بدستش بیارم چه بهتر و اگر نشه میرم دنبال پیشنهاد شما دوست خوبم .
                    ممنون از پند دوستانه ی شما
                    امروز زندگی را آغاز کن !
                    امروز مخاطره کن !
                    امروز کاری کن !
                    پابلو نرودا

دیدگاه

کسی پیشنهاد جدیدی نداره ؟
                      امروز زندگی را آغاز کن !
                      امروز مخاطره کن !
                      امروز کاری کن !