اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد بخش گرافیکی GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد بخش گرافیکی GPS

سلام
    میخوایم حافظه ی MicroSD رو در محیط Bascom تعریف کنیم .
    می خوایم دو تا عکس بریزیم توی مموری یکی نقشه ی ایران دیگری نشانگر (فقط از حافظه بخونیم) . سپس قسمت مورد نظر از نقشه رو که اطلاعاتش رو از GPS گرفتیم روی LCD گرافیکی نمایش بدیم .
    لطفا قدم به قدم از تعریف حافظه شروع کنید و راهنمایی کنید چون من مبتدی هستم . :cry2:
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

ببخشید!
      حواسم نبود شما بسکام کاری :mrgreen:
      بفرما، فکر کنم این کاملترین مرجعی باشه که میتونم معرفی کنم:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15492.0
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

مثل این که هچ کسی نیست یه کمکی به ما بکنه !

میخوایم چند تا عکس رو توی یه حافظه ی MicroSD باحجم 32G ذخیره کنیم .
        ازحافظه فقط بخونیم .
        وقتی مختصات رو از GPS گرفتیم تصویر ناحیه ی مورد نظر رو با زوم دلخواه روی نمایشگر نمایش بدیم .

:read:

دیدگاه

اون لینک هایی که دوستان معرفی کردند رو بررسی کردم .
          ولی چیزی که به دردم بخوره دستگیرم نشد .
          :sad:

دیدگاه

اگر میتونستی با C کار کنی میشد براحتی این کارو کرد. با بسکام یخده مصیبته. من هم که بیسیک بلد نیستم.
            اما تئوریش اینه:
            دو حالت میتونی انجام بدی. یکی بصورت وکتور و دیگری بصورت بیت مپ. راحتترین راهش بیت مپ هست.
            فرض کن نقشه منطقه مورد نظرتو در بالاترین اندازه ممکنه روی mmc بصورت فشرده نشده ذخیره کردی. حالا کافیه با یک تناسب ساده از روی موقعیتی که میخوایی روی lcd نمایش بدی و اندازه lcd و zoom مورد نظر یک محدوده مستطیل رو مشخص کنی و با خوندن اطلاعاتش اون ها رو روی lcd نمایش بدی.
            انتظار نداشته باش تا نوع و اندازه LCD و حداکثر دقت نقشه ات رو مشخص نکردی بشه جوابی داد. برای zoom-in کردن اگر از حد دقت نقشه بالا تر رفت نقشه رو بصورت موزاییک نمایش میدی و اگر از دقت نقشه پایین تر بود هر چند نقطه ای که تشکیل یک نقطه فرضی روی lcd رو میده میخونی و رنگ متوسط اش رو حساب میکنی و به عنوان یک نقطه روی lcd نمایش میدی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadibsb
              والا این کار انجام شده ! نمایش نقشه رویه lcd موبایل چینی.مختصات از gps دریافت و محل مورد نظر روی نقشه نمایش داده میشه ، با زوم های مختلف و بصورت map یا sat .دقیقا همون چیزی که تویه گوشی های موبایل هست منتها به غیر از روتینگ کردن که اونم شاید در اینده!
              ممکنه چند تا تصویر از پروژه تون بگذارید ؟
              نمایش تصاوی با mega 64 تقریبا چند ثانیه طول میکشه ؟
              چون من گدایی بی نشان مشکل شود یاری چنان
              سلطان کجا عیش نهان با رند بازاری کند...
              [حافظ]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                اگر میتونستی با C کار کنی میشد براحتی این کارو کرد. با بسکام یخده مصیبته. من هم که بیسیک بلد نیستم.
                اما تئوریش اینه:
                دو حالت میتونی انجام بدی. یکی بصورت وکتور و دیگری بصورت بیت مپ. راحتترین راهش بیت مپ هست.
                فرض کن نقشه منطقه مورد نظرتو در بالاترین اندازه ممکنه روی mmc بصورت فشرده نشده ذخیره کردی. حالا کافیه با یک تناسب ساده از روی موقعیتی که میخوایی روی lcd نمایش بدی و اندازه lcd و zoom مورد نظر یک محدوده مستطیل رو مشخص کنی و با خوندن اطلاعاتش اون ها رو روی lcd نمایش بدی.
                انتظار نداشته باش تا نوع و اندازه LCD و حداکثر دقت نقشه ات رو مشخص نکردی بشه جوابی داد. برای zoom-in کردن اگر از حد دقت نقشه بالا تر رفت نقشه رو بصورت موزاییک نمایش میدی و اگر از دقت نقشه پایین تر بود هر چند نقطه ای که تشکیل یک نقطه فرضی روی lcd رو میده میخونی و رنگ متوسط اش رو حساب میکنی و به عنوان یک نقطه روی lcd نمایش میدی.
                سلام
                از پاسختون ممنونم .
                راجع به وکتور و بیت مپ لطفا بیشتر توضیح بدید .
                من نقشه ها رو با زوم 20 با استفاده از Universal Map Downloader از گوگل مپ دانلود کردم .
                من یه کمی C بلدم ولی تا حالا با Codvision کار نکردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                  راستش زیاد جای بحث تو این مقوله نیست.باید روش کار کرد تا بشه در مورد جزییات نظر داد.
                  اول از همه شما باید بتونید یه عکس BMP رو روی صفحه نشون بدبد! اگه میخوای آخر سر روی نقشه ها بتونی زوم کنی و... عکس با سایز های مختلف رو بیار.مثلا صفحه 320*240 پیکسله شما بیا یه عکس با سایز 123*456 رو تو این سایز از صفحه قرار بده. نمیدونم تونستم منظورم رو خوب بگم یا نه؟ یه جورایی رو عکست باید zoom in و zoom out رو بتونی پیاده کنی.این قسمت سخت کار بود.
                  وقتی تونستی این کار رو انجام بدی بعد باید عکس ها رو کالیبره کنی.مثلا برا خودت بگی عکس 1 از مختصات (x,y) تا (x+m,y+n) رو پوشش میده و الی آخر.بعد مختصاتی که باید باشه رو پیدا میکنی و میفهمی که کدوم عکس باید باز بشه.بعدش با استفاده از اون کالیبره کردنت میفهمی کجای عکس رو باید نشون بده. مثلا باید (x+m/2,y+n/2) وسط صفحت بیفته. حالا راحت میتونی اون قسمت از عکس رو نشون بدی.شما رو قسمت اول کار کن فعلا بعد بیشتر در مورد قسمت دوم حرف میزنیم.
                  موفق باشید
                  از پاسخ دوست عزیزمون بسیار ممنونم ( این پیام به صورت خصوصی برای من ارسال شده بود . برای استفاده دیگر دوستان اینجا قرار دادم ) .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                    فایل رو که باز کزدی
                    72 تا بایت اول رو کاری نداشته باش از اون به بعد رو روی ال سی دی نشون بده

واسه این که بدونی چرا 72 تا bmp v رو تو ویکیپدیا سرچ کن
                    از پاسخ آقای حبیبی بسیار ممنونم .
                    منظورتون از bmp v چیه ؟

دیدگاه

من می خوام این کار رو با Proteus شبیه سازی کنم ولی حجم حافظه میکرو کم هستش راهی هست که بشه حجم حافظه رو زیاد کرد ؟
                      چون از 128M بیشتر توش تعریف نشده .
                      این هم یک فایل نمونه از سایت YazdKit.com :
                      http://www.mediafire.com/?iz30cl08pk1c6wb
                      :cry2:

دیدگاه

شما داده های گرافیکی رو میتونین به 2 فرم نگهداری کنین. اول فرم بیت مپ که البته مجبورین برای دقت بالا با یک سایز بالا نگهداری کنین و یا از چند سایز متفاوت بهره ببرین. اما میتونین داده دیجیتایز شده اون رو به صورت یک سری نماد و اشیاء گرافیکی مثل خط و دایره و غیره در نظر بگیرین که مسلما در زمان نمایش احتیاج هست که اونها رو بکشین. این روش بار بیشتری روی میکرو اضافه میکنه اما در هنگام zoom کردن کیفیت خودش رو از دست نمیده درست مثل نقشه های اتوکد. ولی برای میدیریت داده هاش احتیاج به کلی اطلاعات جنبی هم هست. که خودبه خود در شرایط عادی بار میکرو رو تا حد زیادی کم میکنه اما زمان پردازش این اطلاعات و تصمیم گیری برای نمایش انتخابی اونها زیاده. ولی از طرفی کیفیت کار هم بسیار بالاست.

دیدگاه

عذر می خوام من متوجه نشدم :
                          کدوم روش کیفیت بهتری ارائه میده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
                            فایل رو که باز کزدی
                            72 تا بایت اول رو کاری نداشته باش از اون به بعد رو روی ال سی دی نشون بده

واسه این که بدونی چرا 72 تا bmp v رو تو ویکیپدیا سرچ کن
                            آقای حبیبی من هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا اگر آدرسی هست معرفی کنید که مطالعه کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                              آقای حبیبی من هر چه گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا اگر آدرسی هست معرفی کنید که مطالعه کنم .
                              با عرض پوزش(که من به سوالتون جواب میدم)
                              منظور ایشون همون bmp بوده(اون v اشتباه تایپیه )، بفرما لینکش:
                              http://en.wikipedia.org/wiki/BMP_file_format#Bitmap_file_header
                              البته نمیدونم چرا ایشون گفتن 72بایت اول رو بیخیال(آخه 54بایت اول هدر BMP هستش)؟
                              اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

کدوم روش کیفیت بهتری ارائه میده ؟
                                شاید برای کارهای ابتدایی و حجم کم نقشه استفاده از بیت مپ بهتر باشه اما به محض اینکه نقشه بزرگ بشه روش وکتور بهتر جواب میده. اما از طرفی بخاطر حجم بالای پردازش در کارهای عمومی روی وکتور این مورد بیشتر بدرد یک سیستم سریعتر میخوره.
                                ولی در حالت کلی من روش وکتور رو بیشتر میپسندم. مگر اینکه بخام در راهنمای اولیه شکل تمام نقشه رو داشته باشم که در اون صورت از بیت مپ هم در ابتدای کار استفاده میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X