اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد بخش گرافیکی GPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد بخش گرافیکی GPS

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
    شاید برای کارهای ابتدایی و حجم کم نقشه استفاده از بیت مپ بهتر باشه اما به محض اینکه نقشه بزرگ بشه روش وکتور بهتر جواب میده. اما از طرفی بخاطر حجم بالای پردازش در کارهای عمومی روی وکتور این مورد بیشتر بدرد یک سیستم سریعتر میخوره.
    ولی در حالت کلی من روش وکتور رو بیشتر میپسندم. مگر اینکه بخام در راهنمای اولیه شکل تمام نقشه رو داشته باشم که در اون صورت از بیت مپ هم در ابتدای کار استفاده میکنم.
    یه مثال از وکتور میزنید؟ این روش اگه بشه کامل پیاده بشه خیلی جاها کاربرد مثلا استفاده از یه فونت مبنا زمانی که فونت با سایز های مختلف بخوایم و..... خیلی وقت پیش واسه همین تغییر سایز فونت یه سرچی کردم اما همه جا به این نتیجه میرسید که چندتا بیت مپ سریعتر عمل میکنه و بهینه تره. حالا الان خیلی جالب شد که میگید نقشه ها رو هم میشه وکتور ذخیره کرد و بهتره.یه مثال اگه لطف کنید و بزنید خیلی کمک میکنه!!
    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

مثال از وکتور خیلی راحته. شما معمولا باهاش کار میکنین! مثلا یک نقشه اتوکد. یک دایره بکشین. هر چی روش زوم کنین میبنین که دایره همواره با عرض یک نقطه کشیده میشه. حالا ممکنه بعضی جاها فرم چند ضلعی منتظم به خودش بگیره که فقط بخاطر افزایش سرعته. و با یک دستور regen همون دایره رو میبینین ولی بازهم با ضخامت یک نقطه.

در حالت خیلی تئوری اطلاعات مربوط به یک مربع مستطیل با اندازه 100 در 100 نقطه بصورت تک رنگ باید به اندازه حداقل یک بیت مپ به همین اندازه با سایز تقریبی 10 کیلو بایت باشه. در صورتی که اطلاعات مربوط به کشیدن همین خط حتی با اعداد اعشاری بفرمت double فقط حدود 40 بایت میشه.

اما در هر لحظه میتونین با کمترین پردازش به هر نقطه یک بیت مپ دسترسی داشته باشین ولی یک وکتور باید در محدوده مورد نیاز اول clip و سپس render بشه تا بتونین ازش استفاده کنین.

اما راجع به فونت.
      صد البته کیفیت فونتهای true type در اندازه های بزرگ خیلی بهتر از bitmap میشه. اما در سایز های خیلی کوچیک کیفیت bitmap بسیار بهتره.

دیدگاه

دو تا سوال :
        1. با چه دستوری قسمت مورد نظر از نقشه رو نشون بدیم . ( لطفا با یک مثال توضیح بدید )
        2. با نرم افزار UniversalMapDownloader هم نقشه ها رو به صورت تکه تکه وهم به صورت یک پارچه می توان داشت . آیا اگر عکس ها به صورت تکه تکه باشند باز هم می توان از
        آن ها استفاده کرد ( مثلا بگیم این قسمت از LCD یک چهارم سمت چپ عکس شماره یک رو نشون بده و به همین ترتیب ) .
        :read:
        دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

با یک دستور که نمیشه. باید کلی تابع براشون نوشته بشه. اما حدودیش اینطوریه.
          اشکال باید برای راحتی به خطوط و کمان و بیضی تفکیک بشن. هر کدوم از اینها داخل یک مربع مستطیل میتونه محاط بشه. اگر این مربع مستطیل با مربع مسطیل محدوده نمایش تلاقی داشت بعد از clip کردن شکل باید کشیده بشه. مسلما گروه بندی اشکال با توجه به محدوده های نمایشی میتونه تعداد چک ها رو بسیار کاهش بده.ولی این خودش مستلزم یک برنامه برای آماده سازی اطلاعات هست. فکر میکنم در مرحله اول راحت ترین کار استفاده از اطلاعات داخل یک فایل dxf هست که بصورت dxb ذخیره شده باشه. چون در dxb مفهومی به اسم بلوک و اینجور چیزا نداریم. یا حتی راحتتر یک فایل PLT اولیه که توسط یک برنامه اطلاعات اولیه از درون اون استخراج بشه.

دیدگاه

این توضیح مربوط به وکتور نیست ؟
            من منظورم با روش بیت مپ بود .

دیدگاه

برای وکتور به نظر من استفاده از ARM خیلی بهتر از AVR هست .

دیدگاه

اگه فرصت کردم توضیحات مربوط به فرمت فایل .bmp رو از لینکی که دوست عزیز ( : بابابرقی ) زحمت کشیدن و قرار دادن
                http://en.wikipedia.org/wiki/BMP_file_format#Bitmap_file_header
                ترجمه می کنم ودر همین تاپیک قرار میدم .

دیدگاه

آقا چی شد پست خوابیده چرا؟؟؟
                  کارتون راه نیفتاد؟
                  اگر مشکل آرمه من هستم!
                  تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                  موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

دوستان سلام
                    دنبال یه نرم افزارم که بتونم یه عکس بزرگ هوایی از یه منطقه در بیارم کسی سراغ داره ؟
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                      دوستان سلام
                      دنبال یه نرم افزارم که بتونم یه عکس بزرگ هوایی از یه منطقه در بیارم کسی سراغ داره ؟
                      سلام
                      برنامه های مختلفی هست
                      اما یه نظرم mobile atlas creator بهترینه چون انواع نقشه ها رو ساپورت میکنه،البته پسوند خروجیش رو دیگه خودت چک کن!

البته universal map downloader هم هست،خوبه!
                      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

من universal map downloader استفاده کردم . ولی قلق داره .

دیدگاه

کرک :cry:
                          زوم بیشتر :cry:
                          میگردم ببینم میشه پیدا کرد !!؟
                          Universal Maps Downloader 6.81
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

2تا مشکل بزرگ
                            ip من توی 2 ساعت بلوک شد !!
                            قابلیت ادامه دانلود نداشت کل زحمتم پرید !!
                            در ضمن
                            Universal Maps Downloader 6.81+crack
                            واسه دانلود امادست :mrgreen:
                            حالا باید برم اون یکی نرم افزار ها رو دانلود کنم
                            تا ببینم شاید قابلیت ادامه ی دانلود رو داشته باشن !!
                            تا هی ترافیکم تموم نشه !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                              من universal map downloader استفاده کردم . ولی قلق داره .
                              قلقش چیه اون وقت ؟
                              میزنم نقشه ی یه شهر کوچیکو بگیره 360000 تا عکس میشه !!!!!
                              37 ساعت طول میکشه !!
                              تو 2 ساعت بلوک میکنه منو !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                                قلقش چیه اون وقت ؟
                                میزنم نقشه ی یه شهر کوچیکو بگیره 360000 تا عکس میشه !!!!!
                                37 ساعت طول میکشه !!
                                تو 2 ساعت بلوک میکنه منو !!
                                چرا دعوا داری عزیز [-X
                                یه مشکلی که من داشتم این بود که اگه یه بخشی از تصاویر رو قبلا گرفته بودم می بایست دفعه بعد دوباره اونها رو دانلود می کردم یا توی تنظیمات فایل های خروجی کلی تغییرات می دادم تا دوباره مجبور به دانلود نباشم .
                                چرا سفارش دانلود نمیدید تا کمتر از دو ساعت نقشه موردنظر رو براتون دانلود کنن اونم با زوم بالا ؟

ضمنا عرض سلام دارم خدمت بابابرقی عزیز .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X