خبری از دستگاه نیست
یعنی اون چیزی که ساختم اصلا صفحه رنگی نیست
اینو برای 3 تا چیز میخوام !!
از یه مکان نقشه برداری میکنم برای سبکه بیسیم !!
gps مبایل که کاملا خوب جواب داد !!!
و میخوام یه ارشیو نقشه تو سیستمم داشته باشم !!
سلام عزیز
شرمنده این روزا کمتر میام، درگیر پایان نامه بودم که خدا رو شکر دیروز به خوبی تموم شد
راستی بچه ها اون نرم افزار Mobile Atlas Creator رو امتحان نکردید ببینید چجوریاست؟!
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
42 صفحه خیلی بود نمیشد همشو خوند...
میخوام بپرسم که میشه مختصات این ماژول ها رو از طریق اینترنت بدست آورد. دقیق تر بگم که میخوام یه ردیاب بسازم و میخواستم بدونم میشه که یکی از این ماژول ها رو توش قرار بدم و از طریق نت ردیابیش کنم...
با سلام خدمت همه بالاخص بابابرقی عزیز
دوست عزیز شما میتونی با استفاده از ARM و ماژول Sim908 به بالا . پس از دریافت اطلاعات GPS اون رو روی یه LCD گرافیکی نشون بدی " همون چیزی که تو گوگل مپ میبینی " وکس دیگه ای هم موقیت شما رو داشته باشه :
برای این کار باید اطلاعات زیر رو داشته باشید :
اطلاعات کافی راجع به ARM ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت ARM رو بسیار دقیق بررسی کنید )
اطلاعات کافی راجه به ماژول Sim9xx ( باید حتما تمام اطلاعات موجود در دیتاشیت Sim9xx رو بسیار دقیق بررسی کنید )
آشنایی کامل به زبان برنامه نویسی C++ و تا حدودی اسمبلی ( اگر به اسمبلی تسلط کافی دارید بهتر است فقط از اسمبلی استفاده کنید )
آشنایی کامل به OPENGL
آشنایی کامل با Compile و customization هسته لینوکس و کد های اجرایی Linux
آشنایی با پروتکل های 3G
آشنایی با Web Developing
آشنایی با Free Phone Communications trough The Internet نتیجه دونستن اینا این میشه که شما دستگاهی خواهی داشت که وضعیت مکانی زمانی و ... شما رو به صورت نقشه ی جاده ها و تصاویر هوایی و ... به صورت تصویری به خودتون نشون میده علاوه بر اون کس دیگه ای هم میتون موقعیت شما رو به همون صورت داشته باشه .
انجام این پروژه به صورت انفرادی فوقالعاده سخت می باشد .
برای انجام این پروژه به افراد زیر نیاز است :
1 . مهندس الکترونیک .
2 . مهندس نرم افزار مسلط به لینوکس :
کرنل
POSIX
OpenGL یا QT
3 . مهندس نرم افزار : WEB Developer
البته میشه بدون استفاده از لینوکس پیاده سازی کرد ولی کار برای مهندس برنامه نویس فوقالعاده سخت تر میشه :
1 . مهندس الکترونیک .
2 . مهندس نرم افزار :
WEB Developing
مسلط به C++ و اسمبلی و OpenGL
دوستان اگه تمایل دارند همچین پروزه ای رو به صورت Open Source انجام بدن لطفا ضمن اعلام آمادگی زمینه فعالیتیشون و یه مختصر توضیح راجع به پروزه های مشابهی که در اون زمینه انجام دادن رو ارائه کنند .
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
دوستان اگه تمایل دارند همچین پروزه ای رو انجام بدن لطفا ضمن اعلام آمادگی زمینه فعالیتیشون و یه مختصر توضیح راجع به پروزه های مشابهی که در اون زمینه انجام دادن رو ارائه کنند .
سلام...
آقا من آماده هستم... قبلا با SIM908 کار کردم و GSM و GPS اش رو کامل راه انداختم. الآنم دارم روی GPRSاش کار میکنم...
سلام...
آقا من آماده هستم... قبلا با SIM908 کار کردم و GSM و GPS اش رو کامل راه انداختم. الآنم دارم روی GPRSاش کار میکنم...
سلام ممنون
چرا Open Source رو از تو نقل قول پاک کردید ؟
الان بیشتر به یه WEB Developer و یه حرفه ای لینوکس نیاز داریم .
به هر حال از اظهار آمادگیتون ممنونم .
دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .
دیدگاه