با سلام و خسته نباشید میخوام با این ماژول بتوانم اس ام اس بدم و اس ام اس دریافت کنم و همچنین به یک شماره دلخواه اس ام اس بزنم برنامه شو کی داره
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست کمک جهت برنامه نویسی ماژول sim 900
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست کمک جهت برنامه نویسی ماژول sim 900
با سلام
من هرچه در اینترنت میگردم یک مرجع خوب برای آموزش برنامه نویسی در مورد ماژول sim900 یا sim908 پیدا نمی کنم و از دوستانی که در این زمینه کار میکنند خواهش میکنم که اطلاعاتشون را در این زمینه در اختیار علاقه مندان بگذارند و یا از مرجعی که در این زمینه میشه استفاده کنند معرفی کنند.
با تشکر
دیدگاه
-
salam doste aziz
manam chanvaqtie donbale in barname hastam ama faqat moafagh shodam daryafte sms ro anzam bedam
onam kheyli karbordi nis
ama age mikhay mese man khodet 0ta 100sho anjam bedio az paye kar **** ketabe marjae kamele gsm modemaro ke kolan 100 safas tahie kon
moafagh bashi
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdi1122با سلام
من هرچه در اینترنت میگردم یک مرجع خوب برای آموزش برنامه نویسی در مورد ماژول sim900 یا sim908 پیدا نمی کنم و از دوستانی که در این زمینه کار میکنند خواهش میکنم که اطلاعاتشون را در این زمینه در اختیار علاقه مندان بگذارند و یا از مرجعی که در این زمینه میشه استفاده کنند معرفی کنند.
با تشکر
اگر وقت نداری میتونی با 40 تومن کل برنامه ارسال و دریافت رو بخری وگرنه باید 1 ماهی بگردی تا به نتیجه برسی.
دیدگاه
دیدگاه